![]() |
Galibiyet Hasreti Devam Ediyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.hayro.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'de önceki 2 sezonun flaş takımı Sivasspor, bu sezon ligde bir türlü istediği sonuçları alamadı. Ligde en sezon galibiyetini geçen sezon Gençlerbirliği'ne karşı elde eden Yiğidolar, 119 gündür galibiyete hasret. Önceki 2 sezonda ''4 büyükler'' ile zirve mücadelesi veren, sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan, Anadolu'nun şampiyon umudu olan Sivasspor, bu sezon galibiyete hasret kaldı. Ligdeki en son galibiyetini 24 Mayıs 2009 tarihinde geçen sezonun 33. haftasında Gençlerbirliği'ne karşı Sivas'ta 3-2'lik skorla elde eden Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 119 günde ligde galibiyet elde edemedi. Gençlerbirliği galibiyetinin ardından geçen sezonun 34. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilen Sivasspor, bu sezon ise ligde iç sahada Trabzonspor'a 2-1, Diyarbakırspor'a 2-0, Bursaspor'a 3-1, dış sahada ise Fenerbahçe'ye 3-0 ve Manisaspor'a 3-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, sadece Denizlispor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. |
Cevap: Galibiyet Hasreti Devam Ediyor
şu takım ne hale geldi yazıklar olsun kahrolmaya devam
|
[B]SON NOKTAYI BURSA MAĞLUBİYETİYLE KOYDUK BUNDAN SONRA ZAFER ZAMANIII[/B]
|
Yasin çakmak ve Hayrettin ikilisi daha çok galibiyete hasret bırakırlar.
Ne zaman bi gol atsak adamlar hemen rahatsız olup bi tane yediriyorlar. Her hafta 3 tane yiyen takım nasıl galip gelebilir. Galip gelmek için her hafta 4 gol atmak lazımkki Bank Asyada bile gol atamayacak 3. sınıf golcü Ersen Martinmi 4 gol atacak. Adam lig başladı başlayalı bir gol bile atamadı her maç 4 gol'ü nasıl atıpda galip gelecek takım. Bu takım zor galibiyet alır. defans berbat her hafta 3 yiyen takıma Messi ve Ronaldo'yu getirseniz bile 4 atıp kurtaramaz. bizde Ersen Martin gibi futbol hayatı bitmiş ayakta duramayan bi adamı kurtarıcı diye transfer ettik. Yazık diyorum sadece yazık. Bu adamı transfer edenlerin gözü kör kulağı sağırmı. Hiçmi futboldan anlamazlar. bu adamın futbolcu olmadığını işe yaramaz olduğunu görebilecek bi allahın kulu yokmuydu şu kulüpte bu adamı getirip kulübün başına bela ettiler. |
Oynadığımız maçların çoğunda golü ya ilk 10 dakikada ya da son 10 dakikada yiyoruz konsantre eksikliği var
|
[QUOTE=edebiyatisyen;564229]Oynadığımız maçların çoğunda golü ya ilk 10 dakikada ya da son 10 dakikada yiyoruz konsantre eksikliği var[/QUOTE]
Ne konsantrasyonu kalite eksikliği var. Yenilen bütün goller Defansın göbeğinden geliyor ve orda görev yapan oyuncuda Yasin Çakmak. Yasin çakmak ne zaman başarılı olmuş nerde başarılı olmuşta bu adamı alıyor yönetim. Adam yalandan bi koşuyor ne müdahele ediyor nede araya giriyor. Yasin Çakmağa şu ligde çalım atamayacak oyuncu yoktur. Konsantre olsa ne olacak adamın kalitesi o kadar. Diğer anadolu takımları afrikadan, avrupadan çok iyi defans oyuncuları getiriyor bizim yönetim FB aşkından gidip Aziz'in artıklarını topluyor. Bırakın artık şu FB aşkını kardeşim. sizi zarar veriyor ne faydasını gördük şu FB'nin de hala onların menfaatine işler yapıyorsunuz. |
bu gidişle bu sene boyunca hasret kalırız galıbıyete bank asyada belkı alırız galıbıyet
|
gecen seneyi ozluyoruz ya ama olsun Sivasspor tekrar hayata donecek :) ben inaniyorum
|
[B]bu kafada devam ettigimiz sürece kişiliksiz futbol oynadıgımız sürece galibiyete hasret kalırız gibime geliyor[/B]
|
mağlubiyet alışkanlık hale geldi benim korkum bağımllık yapması
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:12. |