![]() |
Sert Önlemler Yolda
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.tmkdr.jpg[/IMG]
Avrupa hezimetinin ardından Süper Lig'de de geride kalan 6 haftada yalnızca bir puan alabilen Sivasspor'da futbolculara ceza yağacak. Son olarak sahasında Bursaspor’a mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar’da başta yeni transferlerden Ersen Martin ile Petkoviç ve Sedat’a ceza verileceği öğrenildi. Bu oyuncuların ardından bir kaç ismin de cezalandırılmasının gündemde olduğu belirtildi. Bu arada Sivasspor, gelecek hafta oynayacağı Belediye maçı için İstanbul’a erken gitmeyi planlıyor. Olimpiyat Stadı’ndaki maçta Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul’daki taraftarlarının desteğine de güveniyor. Fanatik |
Cevap: Sert Önlemler Yolda
çok büyük cezalar oyuncu üzerinde daha kötü etkide doğurabilir ama ceza mutlaka verilmeli
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]moral verecekleri yerde ceza verip iyice soğutacaklar adamları bende bu yöntemden bişey anlamadım cezayla olmaz bu işler i.b.b yide yenemezsek durum kötü artık[/B][/FONT]
|
Cezalar bence işe yaramaz. Eskiye dönüş yapılmalı. Cihan, Yasin gibi oyuncular ilk etapta yerlerini eski oyunculara bıraksınlar bence. Eski oyuncular bizi bu durumdan kurtarır.
|
[QUOTE=cemal58yiğido;564811]çok büyük cezalar oyuncu üzerinde daha kötü etkide doğurabilir ama ceza mutlaka verilmeli[/QUOTE]
haklısın ama kardeş ceza verirlerse daha kötü sonuçlar doğar bence şimdi moral depolamaları lazım ceza verip büs bütün morallerini bozmamak lazım |
kadro dışı bırakılsın biraz olsun akıllanırlar
|
bnce oyuncuları cok rahat bıraktılar cezalar ıyıdır. ama bı ceza verılecekse bu 3 4 kısıye verılmemelı sadece onlar kotuymus gibi. artık başkanın ağırlıgını hıssettırmesı lazım
|
geçen sene alınan galibiyetler nasıl ödüllendirildiyese bu sene alınan kötü sonuçlarda haklı olarak cezalandırılacaktır.ama bence öncelikle bülent uygun cezalandırılmalıdır...
|
Ersen martine ceza verince Messi'mi olacakmış.
Ya bu yönetim ciddi ciddi işi bilmiyor. Taraftar bile Ersen Martin'den futbolcu olmayacağını görüyor isyan ediyor yönetim ceza verip futbolcuya yetenecek kazandıracak sanki. Yapacağınız en doğru ceza ilk yarı sonuna kadar olan parasını ödeyip sözleşmesini feshetmek ve bir daha da kulübün kapısından içeri sokmamak. Taraftar orda kan ağlasın adam aldığı paralarla burda "İstinye Park"larda gezsin eğlensin takım kötü gitmiş umrunda bile olmasın. Hani futbolcu alırken karekterine dikkat ediyordunuz hani davranışları sizin için önemliydi. Ersen bey her izinde Istanbul'da alışveriş merkezlerinde, eğlence mekanlarında eğlenme peşinde. Bizimkilerde onu Messi etme derdinde. Adam bitmiş gücü yok kuvveti yok. Sivasspor adamın umrunda bile değil. adam gezme eğlenme derdinde. Kovun gitsin şu adamı artık tutmayın kulüpte. diğer futbolcularında havasını bozuyor bu adam. Yazık diyorum bu yönetime. 3 sınıf futbolcu bozuntularını bile adam ettiya bizim yönetim. En çokda şu taraftara, çektikleri sıkıntıklara üzülüyorum. |
cezaları en çok ersen yasin ve erman hakediyor pra cezasından hariç kadro dışı dahi verilebilir hakediyorlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:59. |