SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğrul'un Sivas Heyecanı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27394)

SivasSpor.Com 01.10.2009 02:01

Ertuğrul'un Sivas Heyecanı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.ertugrl.jpg[/IMG]

Sivaslı Ertuğrul Arslan,Antalyaspor formasıyla Sivasspor’a karşı oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Özellikle Sivasspor’un süper lige çıkmasında önemli rolü olan Ertuğrul Arslan, memleketi Sivas’a karşı futbol oynamanın kolay olmayacağını söyledi.

Duygularını Hürdoğan’a anlatan Ertuğrul “Benim Sivas ve Sivasspor sevgim belli.

[B]Gittiğim her yerde “58” numaralı formayı giymekten her zaman gurur duydum.[/B] Ancak şu anda Antalyaspor’un futbolcusuyum takımımım başarısı için ter dökeceğim” dedi.

Sivasspor’un ligdeki durumuyla da ilgili görüşlerini belirten Ertuğrul “Sivasspor için endişeye kapılmaya gerek yok. Çok iyi futbolculardan oluşan bir takım. Taraftarın teknik heyete ve futbolculara güvenip destek olması lazım.

Eğer bunu yaparlarsa kriz kısa sürede aşılır. Sivasspor’un bir an önce düzelmesi en büyük dileğim” şeklinde konuştu.

Sivas Hürdoğan

Besyo_cu 01.10.2009 02:06

Cevap: Ertuğrul'un Sivas Heyecanı

[B]Tek kelime ile hayran oldugum bir oyuncu varsa oda Ertugruldur. Bizi Süper lige çıkaran en önemli oyunculardan birisi. Sivassporun 58 numaralı forması tüm Sivaslı oyunculardan daha çok Ertugrula yakışırdı.

Bu adamı neden Sivasspordan uzaklaştırdılar bilmıyorum ama bildiğim tek bişey varki çok ayıp ve yazık ettik böyle bir oyuncuya sahip çıkmamakla.

Her zaman gururla izledıgım 58 in en çok yakıştıgı öz ve öz Sivaslı Ertugul evine hoşgeldin.[/B]

yerliturkuaz 01.10.2009 04:26

[B]Şu takımın şuan kötü olmasının sebebi var ise içimizde biraz yürekten oynamayan futbolcu eksikliğindendir. Ertuğrul süper lige çıktığımız sezon bu takımın en önemli oyuncusu idi. Ben yeni Emre Belözğolu olur derken takımdan uzaklaştırıldı.
Çok ama çok ayıp edildi. Eğer bu takıma bir futbolcu alınacak olsa aklıma hemen senin ismin gelir. Yaşın kaç olursa olsun bu takım senin Ertuğrul senin yuvan.

Ertuğrul'a İbrahim Toraman'a yaptıklarımızın bir benzerini yapmayız umarım. Yoksa Sivas aşkı olan bir insana çok çok ayıp etmiş oluruz....[/B]

kocakss58 01.10.2009 04:59

kişiliği ve karakterleri ile sivas sevdalısı,sivas evladı.seni her daim bağrımıza bastık.basmaya da devam edeceğiz.senin bu takımdan ayrılmana gönlüm razı gelmedi,tekrar bu takıma geri dönmeni de yürekten istiyorum...

Salim58 01.10.2009 06:58

[B]helal olsun nerde oynarsa oynasın o formayı hakedipte giymek istemeyen var seni takdirle takip ediyoruz zaten inşallah birgün yuvaya dönersin[/B]

adres58 01.10.2009 06:59

[B]Bize çok büyük emekleri olan, orta sahamızın yükünü çeken ve Bank Asyadan kurtulmamızda başrol oynayan kendi öz toprağımızın çocuğunu maçta bağrımıza basacağız mutlaka... Bize Gol atsada attırsada o bizim evladımız. Onu bizden koparanlar utansın. Şimdi aslanlar gibi mücadele ediyor ekmeğinin peşinde.
Helal sana ErtuğruL[/B]

gold58 01.10.2009 07:50

ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN ERTUGRUL KARDEŞİM GÜN GELİR YUVANA DÖNERSİN BİRGUN ÖZLEMLE BEKLENİYORSUN

Murat ARICI 01.10.2009 08:26

58 NUMARALI FORMANIN EN YAKIŞTIĞI FUTBOLCUDUR.HAYRETTİNDEN DAHA DA FAZLA ERTUĞRULA YAKIŞIYOR STİLİ ÇOK HOŞUMA GİDER VE NEDEN SİVASSPORDA OYNAMAZ DİYE ÜZÜLÜRÜM..

furkancfc 01.10.2009 09:18

Cey Cey Cey Cey Ertuğrul ....!

oquzh4n58 01.10.2009 10:01

ben bunu cok gordum babası yanımızda oturuyorr

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:48.