SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hocamızla Görüşeceğiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27430)

SivasSpor.Com 04.10.2009 19:00

Hocamızla Görüşeceğiz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/1.mcnbskn.jpg[/IMG]

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Bülent Uygun'un istifasıyla ilgili olarak, ''Hocamızla görüşeceğiz ve yapılan toplantıdan sonra bir basın açıklaması yapacağız'' dedi. Kulüp başkanı Otyakmaz, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından 4 Eylül Stadı'nın protokol tribünü önünde basın mensuplarının, teknik direktörleri Bülent Uygun'un istifası ile ilgili sorularını yanıtladı.

Otyakmaz, Uygun'un istifa edeceğini önceden bilip bilmediği yönündeki soruya, ''Evet bir haftadır biliyorduk, hocamızın bu maçın sonucuna bağlı olmaksızın görevden ayrılma düşüncesi olduğunu. Bunu da sanıyorum açıklamış, fakat henüz bize resmi olarak gelmiş herhangi bir istifa dilekçesi veya sözlü olarak yok tam olarak. Daha önce tabii ki konuşmuştuk bu tip şeyler'' dedi.

Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla kulüp tesislerine gideceklerini ifade eden Otyakmaz, ''Hocamızla görüşeceğiz ve yapılan toplantıdan sonra bir basın açıklaması yapacağız'' diye konuştu.

Taraftarların Bülent Uygun için ''Bülent Uygun sen bizim Fergusonumuzsun, lütfen sen bizi yalnız bırakma, istifa etme'' şeklinde pankart açtığının ve futbolcuların da ağabey olarak gördükleri Uygun'un istifa etmesini istemediklerinin belirtilmesi üzerine Otyakmaz, şunları söyledi: ''Evet çok doğru, Sivasspor'un yıllardan beri süre gelen başarısının altında, ikinci ligde, başkan olduğum dönemden beri şampiyonluğumuzda, ondan sonraki zor senelerde ligde kalışımızda ve son 2 senede şampiyonluğa ortak oluşumuzda, bütün başarıların altında mutlaka Bülent Uygun'un imzası var. Tabi Bülent Uygun'dan ayrılmak çok kolay olmayacak, kolay değil, bütün bunları düşündük. Ama dediğim gibi toplantı yaptıktan sonra, yönetim kurulu arkadaşlarımızla ve hocamızla görüştükten sonra açıklamasını yapacağız, yani istifasının kabul edilip edilmediğini tartışacağız ve bir cevap vereceğiz kamuoyuna.''

Otyakmaz, Uygun'un istifası sonrası teknik direktör konusunda (B) planlarının, görüştükleri, düşündükleri bir teknik adamın olup olmadığının sorulması üzerine ise yönetim kurulu toplantısından sonra bu konuların görüşüleceğini, konuşulacağını, tartışılacağını söyledi.

Uygun'un istifasından vazgeçirilip geçirilmeyeceği yönündeki soruya ise ''Tabii ki toplantı yapacağız, konuşacağız, gerçekten kararlıysa yapacak bir şey yok, ama biz takım arkadaşlarımızın ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın bu konuda, hocamızın kalması yönünde bir görüş ortaya çıkarsa kendisine ileteceğiz. Bu görüşü kabul etmesi de arzumuz tabii ki'' ifadelerini kullandı.

Bu arada, Sivassporlu bazı taraftarların açtıkları pankartla Bülent Uygun'a destek verdikleri ve istifasından dönmesini istedikleri görüldü.

yi6ido 04.10.2009 19:02

Cevap: Hocamızla Görüşeceğiz

Adamı yıldıran Sivasspor taraftarı sonrada gitmemesini istiyen Sivasspor taraftarı ...
Sivasspor taraftarı unutmayın ki birlik içindedir.. Biri bir şeyi uylarsa diğeride zarar görür..

oNuR 04.10.2009 19:03

İnşallah istifa olayı gerçekleşmez..İstifa şuan için çözüm değil

mertcan69358 04.10.2009 19:05

bülent uygun gitsin die yırtındınız al işte hadi be mecnun başkan bülent hoca gitmesin

yigidolar06 04.10.2009 19:06

Başkanım hani biz adam satmıyorduk. Birbirinizin cenazesini kaldıracaktınız size yakışanı yapın bülent hocayı yem etmeyin

kiNgSiZe58 04.10.2009 19:07

[B]istifa etmesin hepimiz karşiyiz buna, istifa etmesini istiyenler sivassporlu olamaz.!![/B]

furky.b 04.10.2009 19:09

Bizim Buralara Gelebilmemiz, Bizim lig 2.ligini lig 4. lugunu gormemiz , hepsi bulent uygunun basarisiydi..
Bulent Basa Gelmeseydi Belki Ligden Dusecektik ?
Bence Cok Iyi Isler Yapildi..
Yanliz Ekonomik Sikintilar Yuzunden , Istedigimiz Transferleri Yapamadik, Veya Elimizdeki Futbolculari Satmak Zorunda Kaldik..
Insallah Gorusulur ve Gitmez, Teknik Direktorluk Istemiyorsa..
Yinede Sivassporun Icinde Kalsin Mesela Sportif Direktor Olabilir..

YiĞiDo YiĞiDo 04.10.2009 19:10

yahu daha neyi görüsecen tmm gitsin işte bülentin görevi bitti artık sıra yeni heycanlarda

SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANA HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ SENİN SEVGİN BU DÜNYADA

oquzh4n58 04.10.2009 19:10

valla ha bıllaha maca 90 dk durmadan bagırdık tek bagırmadım tabıkı yıgıdo genclık le berbaer Bulent uygunSuz ben Sıvası Sıvasspor olarka GOrmemem Valla işanLah Gıtmezz Macı Yendık DIye SoLemıyorum Bulent Hocayı valla Kanımdan bırı olarak GOruyorum onSuz zevk almıyorum Macda Bellı Bı hataları oldu Zmannda kotu Transfer Ypark ama oLsun Bız SıvassporLuyuz Bulent Hoca noLur Gıtme Tek Sozum bu Hoca Gıderse ben daha Maca felan Da Gıtmem Isanlah GOrursun bu yazdk larımı

oquzh4n58 04.10.2009 19:11

[QUOTE=yigidolar06;569609]Başkanım hani biz adam satmıyorduk. Birbirinizin cenazesini kaldıracaktınız size yakışanı yapın bülent hocayı yem etmeyin[/QUOTE]

Dogru Dıyor Arkadsım sımdye KAdar Sansdan Getırmedı Bızı BuraLara Kralı Gelse Bulent ın yeerını doldurmaz adam Kendını sıvasa adamıs bee

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:54.