![]() |
İsmi Geçenler
Bülent Hocanın istifasından sonra arkadaşlarıma kim gelebilir diye sordum.
Erdal Keser, Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay, Ersun Yanal, Samet Aybaba, Ümit Özat, Mesut Bakkal gibi çok farklı isimler telaffuz ediliyor. Acaba duyumu olanlar falan var mı ? Sivaslı birisi mi gelecek. Erdal Keser falan Milli Takımda görevli veya diğer hocalar kulüpleri bırakmazlar değil mi ? Bence boşta olan birisi gelebilir.. |
Cevap: İsmi Geçenler
abdullah avcı ıbb den gelmez bır kere ersun hoca gelır bence
|
ersun yanal en buyuk ıhtımal görünüyor,aybabayı falan getirmesinler de
|
[B][COLOR="Blue"]bülent uygun kalsın bence.. yok illa gideceksede ersun yanal gelsin.[/COLOR][/B]
|
RAZA CALIMBAY, ERSUN YANAL ,ERDAL KESER BU ÜÇÜ ARASINDA SECİM YAPILMALI ZANNEDERSEM 3 DE BOS
|
Madem Bülent Uygun gitti artık alternatif bulmaktan başka çaremiz yok Rıza Çalımbay veya İsmail Kartal'ı düşünseler :confused:
|
ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
|
bence ismail kartal gelecek
yada ersun yanal |
[QUOTE=Agcalli;569951]ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..[/QUOTE]
giden gitti artık yolumuza bakacaz başkanın bir bildiği vardır. |
[QUOTE=Agcalli;569951]ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..[/QUOTE]
adam istifa etmiş gidenın arkasından ağlanmaz elbette yerıne yenı isim arayacağız.. senın yaptığın yorum asıl çok saçma bıraz zaman geçsin dıyon o zamana kadar takımın başında sen mi duracan alla alla !!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:25. |