SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Muhsin Hoca İmzayı Atıp Gitti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27476)

SivasSpor.Com 07.10.2009 00:30

Muhsin Hoca İmzayı Atıp Gitti

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.muhsinhoca.jpg[/IMG]

Sivasspor yönetiminin Güney Afrika'da görev yapan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'la resmen anlaştığı öğrenildi.

Edindiğimiz bilgilere göre, İstanbul'a gelen Muhsin Ertuğral'ın Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'la her konuda anlaşma sağladı.

Bu hafta sonu süper ligde maç olmaması nedeniyle İstanbul'dan tekrar Güney Afrika'ya giden Muhsin Ertuğral için Sivasspor kulübünün, Güney Afrika takımı Kaizer Chifs takımına 100 bin dolar tazminat ödemeyide kabul ettiği belirtildi.

Bu paranın ödenme nedeninin,Muhsin Ertuğral'ın anlaşmasındaki "Türkiye'ye bir takım çalıştırmaya giderse 100 bin dolar öder" maddesinden kaynaklandığı ifade edildi.

Sivas Hürdoğan Gazetesi

Besyo_cu 07.10.2009 00:33

Cevap: Muhsin Hoca İmzayı Atıp Gitti

[B]İlk Muhsin Ertugral ismini Sivas Hürdoğan Gazetesi vermişti ve haber doğru çıktı şimdiki habere göre de imzayı atmış demek hayırlı olsun.

100 bin dolar tazminat çok değilmiş yeni hocamız bir an evvel takıma katılıp çalışmalara başlaması dileği ile.[/B]

Aydogan58 07.10.2009 00:35

HAYDI SIVAS´LILAR HEPIMIZE HAYIRLI UGURLU OLSUN.

Burack 07.10.2009 00:53

hayirli ugurlu olsunda nasil oluyor daha afrika takimiyla kontratini fesh etmediki, bide açiklamasinda neden sivasspor baska antrenorlerle gorurecek derinki

Aydogan58 07.10.2009 01:07

MUHSİN ERTUĞRAL KİMDİR?
1997-98 sezonunda Trabzonspor'da Yılmaz Vural'ın yardımcılığını yapan Muhsin Ertuğral, daha sonra Güney Afrika'nın Kaizer Chiefs takımının başına geçti ve 5 yıl boyunca burada görev yaptı. Ertuğral 2001 yılında takımına Afrika Kupa Galipleri Kupası'nı kazandırdı ve Güney Afrika ekibine bu başarıyı yaşatan ilk teknik adam olarak tarihe geçti.

2003-04 sezonunun sonunda Kaizer Chiefs'ten ayrılan Ertuğral, Avusturya'nın Mattersburg takımıyla anlaştı. 4 ay süren Avusturya macerasının ardından yeniden Güney Afrika'nın yolunu tutan Muhsin Ertuğral, 2 sezon Kaizer Chiefs'i, 2 sezon da Ajax Cape Town'ı çalıştırdı.

Ertuğral 1996 yılında da Zaire Milli Takımı ile Afrika Kupası'na katılma başarısını göstermişti

Muhsin Ertugral .:. Vereins-Karriere
Zeitraum Verein Pos Trikot
07/2009 - 06/2010 Ajax Cape Town TR
07/2007 - 06/2009 Kaizer Chiefs TR
07/2006 - 06/2007 Ajax Cape Town TR
07/2004 - 11/2004 SV Mattersburg TR
01/1999 - 06/2004 Kaizer Chiefs TR
02/1997 - 06/1998 Trabzonspor Co-TR

sewaz58 07.10.2009 01:35

Hepimize hayırlı uğurlu olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden ... İnşallah hocamızla yeni başarılar elde ederiz...

GuVeN 07.10.2009 01:53

Hayırlı ugurlu olsun.Bu yıl cok zorlu gececek.......

karen 07.10.2009 02:01

valla hayirli ugurlu olsun diyelim ama ne yalan söleyim,bu adami hic gözüm tutmadi trabzonda teknik trektör yardimciligi yapmis,trabzon maclarinda ben bu adama güvenmem isin dorusuda bu günümüzde,futfolda cok sike dönüyor,insallah baska birisi gelir,bu adamin icinde azda olsa trabzon sevdasi vardir,kil oldum ben bu duruma arkadaslar,bu benim görüsüm saygilar,

Burack 07.10.2009 02:15

[QUOTE=karen;571171]valla hayirli ugurlu olsun diyelim ama ne yalan söleyim,bu adami hic gözüm tutmadi trabzonda teknik trektör yardimciligi yapmis,trabzon maclarinda ben bu adama güvenmem isin dorusuda bu günümüzde,futfolda cok sike dönüyor,insallah baska birisi gelir,bu adamin icinde azda olsa trabzon sevdasi vardir,kil oldum ben bu duruma arkadaslar,bu benim görüsüm saygilar,[/QUOTE]

Peki Ersun Yanal'a ne diyeceksin, onuda isteyen çok.

sisortali 07.10.2009 02:20

[QUOTE=karen;571171]valla hayirli ugurlu olsun diyelim ama ne yalan söleyim,bu adami hic gözüm tutmadi trabzonda teknik trektör yardimciligi yapmis,trabzon maclarinda ben bu adama güvenmem isin dorusuda bu günümüzde,futfolda cok sike dönüyor,insallah baska birisi gelir,bu adamin icinde azda olsa trabzon sevdasi vardir,kil oldum ben bu duruma arkadaslar,bu benim görüsüm saygilar,[/QUOTE]
Abdurrahman dereli de yeni hocayla trabzon maçında şike yapacağı için kıl oluyorsundur mutlaka nede olsa forma numarası 61.
Allah biliyor ya Bülent Hoca'ya da Fenerli olduğu için kıl olmuşsundur.
Hatta Mecnun Başkana da ne de olsa o da fener genel kurul üyesi
Mehmet Yıldız da şikecidir onun adı da sürekli gs ile geçiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40.