![]() |
A2'ler Adalet İstiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.a2tamkadro.jpg[/IMG]
Bu sezon kurulan ve şu ana kadar bir hayli başarılı maçlar çıkaran Sivasspor A2 takımı,maçlarına rakip takımın bölgesinden hakemlerin verilmesinden şikayetci. " Ne bizim,nede rakiplerimizin maçlarına kendi bölgesinden hakem verilmesin "diyerek Federasyona murücaat eden Sivasspor A2 takımı,deplasmanda oynadığı bütün maçlarda rakip takımın olduğu bölgeden hakem geldiğini,ancak Sivas'daki maçlara ise başka bölgeden hakemlerin geldiğine vurgu yapıldı. Sivasspor A2 futbolcuları,Kayseri Erciyespor'un Kayseri'de oynadığı bütün maçları Kayseri,Konya A2 takımının kendi sahasındaki maçlarını ise Konya bölgesi hakemlerinin yönettiğinin altını çizdiler. Sivasspor A2 takımının kendi evinde oynadığı Kayserispor,Mersin İdmanyurdu ve Erciyespor maçlarını dışardan gelen hakemler yönetti. Sivas Hürdoğan |
Cevap: A2'ler Adalet İstiyor
[B]Böyle saçma bir uygulamada ancak bize denk gelirdi. Umarım en kısa sürede bu sorun giderilir.[/B]
|
[B]büyük saçmalık gerçekten Sivasta hakem kıtlığımı var[/B]
|
[B]saçmalık bence inşallah bu sorun ortadan kalkar[/B]
|
valla bu yıl yüzümüz zor gülecek gibi nedir bu çektiğimiz çile. bir çaresini bulsun yönetim. bu gençlerin şevki kırılmasın.
|
iste hakemler boyle bizde hakkimizi ariyalim tabiki varsa bizde yapariz
|
Hakemlerden sadece A takım çekiyor sanıyordum.Meğerse kardeşlerimizdede aynı sorun varmış..
|
Taraftarlik ve camia sevgisi iste böylesi sorunlar ciktigi durumlarda ortaya cikiyor. Bir kere kolay el uzatilir olundugunda,daha fazla bozmak icin ugrasilir. onun icin hakkaniyetin kayboldugu ilk anlarda tepkili olmak yerinde bir yaklasimdir.. Bu gibi durumlara taraftar grubu oldugunu idda edenler tavir koymali bir kinama metini bir aciklama kaleme alinir ve ve merkez hakem komitesine ve federasyona yollanir. internet ortamina konulur Kinamaya destek istenir herkesde bu metni ilgili yerlere yollar.. Unutulmamaliki hukuksuzluk ve haksizlik bir kez sineye cekilirse bizi pas pas yaparlar bu lige!!!! Haydi Tarafdar gruplari taraftarlik sadece Sdatyumda degildir..
|
Sanirim yönetim tüm dikkatini durumu iyi olmayan 1.Takima verdigi icin A2 unutuldu.Yönetim gerekeni yapmali ve yapacaklardir bundan sonra.
|
SİVASA UZANAN ELLER KIRILSIN HAYDİ KÜÇÜK YİĞİTLER ŞAMPİYON OLUN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53. |