![]() |
Trabzon'a Uygun düşer mi?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=13939&token=10173][img]http://resimzade.com/Show.html?i=13939&token=10173[/img][/url]
Sportif direktör Karaman'ın, Sivas'ın eski hocasına övgüler yağdırması soru işaretlerine neden oldu. Sportif direktör Ünal Karaman'ın, Sivas'ın eski hocasına övgüler yağdırması "Bülent Uygun, Trabzonspor'a mı hazırlanıyor?" sorusunu akla getirdi. Lige verilen ara nedeniyle Trabzonspor'da sular durulmuş gibi gözükse de kulislerde söylentiler dolaşmaya devam ediyor. Galatasaray karşısında alınacak olumsuz bir sonuçta Broos'u göndermeyi planlayan yönetimin, Karaman aracılığıyla nabız yoklamaya başladığı iddia edildi. Fotomaç'ın haberine göre Karaman'ın, katıldığı bazı dost sohbetlerinde futbolculuk dönemindeki arkadaşı Uygun'dan övgü dolu sözlerle bahsetmesi, "Bülent Uygun, Trabzonspor'un başına getirilmeye hazırlanıyor" şeklinde yorumlandı. Ancak yönetimin, taraftarın tepkisinden korktuğu dile getirildi. |
Cevap: Trabzon'a Uygun düşer mi?
Trabzonspor Abdullah ve Ogün'ü fener'e verdi,fener'den futbolcu aldı.Sonuçta her iki tarafta da profesyonel.Neden uygun düşmesin!
Ama Trabzon'da çalışacağıma Sivas'ta amatör kümede takım çalıştırırım daha iyi.Trabzon'da yiyeceği küfürlerden,baskıdan haberi vardır zaen! |
bugüne kadar hep bülent hocayı destekledim ama trabzona giderse bülent hoca benim için biter sadece benim için değil sivas için biter öyle bir yanlış yapacağını sanmıyorum
|
[B]Olurmu olur Bülent bey gitti ama sanki biraz tepkili idi Sivasspor'a
Sivasspor'u nerden nereye getirdim gibi açıklamalar yapmıştı burda sitemi ifade eden çümleler kurmuştu.. Akla kötü şeyler geliyor inşallah kalan oyuncularımızı etkilemez.. Mehmet Yıldız öyle idi bence sözde iyileşen yuncu Bülent beyin istifasından sonra. Tekrar ameliyat haberleri çıktı bunlarda durduk yere değil bilmediğimiz okadar şey varki Ama bizler yapılanları azda olsa çözüyoruz kendi çapımızda şimdide Kamanan ismi zikrediliyor inşallah bu yuncu ilede sorunlar yaşamayız...[/B] |
Bülent Uygun da söylediği sözleri çabuk unutanlardan çıktı malesef...
|
Netice de profesyonel spor adamı, nerede gelecek görürse, nerede para kazanacağını bilirse oraya gider. Bu futbolun doğasında var. Ayrıca Trabzon kökenli olduğu için tercih edebilir.
Ama Sivasspor taraftarı için bu hiç uygun düşmez, gözden düşer. Biz onu çok sevdik hep sevgimizin baş köşesinde yaşatacağız, ama böyle bir yanlış yaparsa da pekçok insan için sevgi de değer kaybeder. Yani Trabzonspor'a giderse yanlış olur. AYK |
[QUOTE=sinan-58;572374]bugüne kadar hep bülent hocayı destekledim ama trabzona giderse bülent hoca benim için biter sadece benim için değil sivas için biter öyle bir yanlış yapacağını sanmıyorum[/QUOTE]
Bulent Hoca senimi dusunur yoksa kendi menfaatinimi?:) |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Eger boyle bir durum varsa ortada, Ben Trabzona gitmesini asla uygun gormuyorum,
Hem okadar kufur yedi trabzon taraftarindan, hemde trabzon taraftari onu istemiyor, eger Bulent hoca boyle bir yanlis yaparsa, gercekten bazi seylerden suphe duyarim. ________________________________________________________________[/B][/FONT][/COLOR] |
Bizden uzak dursunda artist kılıklı nereye giderse gitsin artık bülent dönemi kapandıııııııı bizlede alakası yokturdur artık ismini bile anmayın şunun
|
bana klirsa fatih terim istifa sinyali veriyor onun yerine getirilebilir insallah sivastan baska takim calistiracaksa bu sadece milli takim olsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25. |