![]() |
Ertuğral : Toparlanacağız
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.muhsinhidmannn.jpg[/IMG]
Muhsin Ertuğral, "İlk yarı iyi oynadık. Ama ilk gol sonrasında takım oyundan düştü. Toparlanacağız" dedi. Bülent Uygun'un istifası sonrasında göreve getirilen Muhsin Ertuğral ile ilk kez resmi maça çıkan Sivasspor, Ankara'da Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Takımın kötü gidişatını sürdürmesi camiada üzütü ile karşılandı. Türkiye'de ilk sınavından puansız ayrılan teknrik direktör Muhsin Ertuğral, yeniden yapılanma sürecine girmiş bir takım olduklarını hatırlatarak, "Bir hafta içinde her şeyi değiştirmek mümkün değil. buna rağmen ilk yarıda rakibimize oranla iyi bir mücadele örneği gösterdik. Ama ikinci yarıda yediğimiz golden sonra oyun disiplinimiz bozuldu ve istediğimiz sonucu elde edemedik. İlk yarıdaki oyunu maçın geneline yayabilsek buradan puan ile ayrılabilirdik. Takıma her şeyden önce moral vermemiz gerekiyor. Biz de bunun için uğraşıyoruz. Evimizde oynayacağımız Gaziantep maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Hafta içerisindeki çalışmalarımızda takım oyunumuzu geliştirmek için titiz davranacağız" şeklinde konuştu. Kırmızı-Beyazlılar Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Kaynak : DHA |
Cevap: Ertuğral : Toparlanacağız
[B]bizde güveniyoruz size hocam bunları biraz koştur yata yata bi haller oldu
komando eğitimi yaptır başka çaresi kalmadı[/B] |
[B]hocam sonuna kadar arkanizdayiz..![/B]
|
[B]İlk yarı iyiydik ama forvetsiz bir takım ancak bu kadar direnebiliyor. En iyi sonuç 0-0 olurdu ama olmadı. Hurşit sol tarafımızı otoban gibi kullandı. Uğur Kavuk varken o kanatta işimiz çok zor.[/B]
|
hocam sonuna kadar arkandayız destekliyoruz her hocayı destekleriz tabki ilk maçına çıktın bi anda bi şeyler düzelecek değil ben senden 2.yarı için aradaki takviyelerin için umutluyum afrika bir futbolcu madeni ve sende burada iyi bir teknik adamsın inş sağlam ucuz maliyetli futbolcular getirirsin 2.yarı için umutluyum aslında kadro geneline baktığımızda çokta kötü değiliz kazanmayı çok özledik başarıyı çok özledik bir mehmet bi abdurrahmanın olmaması ne hale getirdi buda çok üzücü 2 3 futbolcuya bel bağlamak ama gördükki çok eleştirdikleri mehmetsiz bi tane gol atamıyorz boş kalelere dahi çok acı çok kötü durumdayız bu futbolcular bizi nasıl çıkacaracak bu durumdan bilemiyorum her maç daha iyiyi beklerken yerde sayıyorz 10.hafta olmuş az değil bundan sonrada gs bjk eskişehir kayseri maçlarımız var bilemiyorum tek rahat geçeceğımız hafta ankara maçı olacak sanırım ama 2.yarı sana güveniyoruz bu takım buraları haketmıyor
|
[B]HOCAM BU TAKIMI TOPARLA SANA GÜVENİYORUZ ARTIK KAYBETMEK İSTEMİYORUZ !!!![/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hocam zaten biz senden ilk macinda galibiyet beklemedik, ama ne yap et bu hale bir care bul hocam, biz sizi yine destekleriz sonuna kadar...[/B][/FONT][/COLOR]
|
Cok Zor Dıye Dusunuyorum Cunkı bu kadroyLa adamca galıbıyetmız Yokkı Psıkolıjısı felan bozuk dıyelm anladk artık ıs yok takımda dıye dusnyrm Allah yuzumuzu Kara CIkarmsn ..
|
Bu kadro gerçekten kapasitesi düşük bir kadro ancak ben bu arkadaşların kapasitelerini tam kullanmadıklarını ve uyum yakalamadıklarını düşünüyorum..
Oyuncuların farklı kombinasyonlarını ve farklı taktikleri denemeleri lazım... Muhsin beyin işi gerçekten çok zor.... |
bizim icin 2 ihtimal var beraberlik veya malubiyet biz henüz 3.yü göremedik hocam
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30. |