![]() |
Dünya Kupası play-off eşleşmeleri
[B]Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off eşleşmeleri belli oldu.[/B]
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/20/512.jpg[/img][/url] Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) İsviçre'nin Zürih kentindeki binasında düzenlenen kura çekiminde, Avrupa elemelerinde gruplarını ikinci sırada bitiren takımların play-off eşleşmeleri belirlendi. Türkiye'nin yer aldığı 5. Grubu ikinci sırada bitiren Bosna Hersek'in rakibi, Portekiz oldu. Play-off'ta ilk maçlar 14 Kasım'da, rövanşları ise 18 Kasım'da yapılacak. Bu maçlar sonunda, Avrupa'dan Güney Afrika'ya gidecek 4 takım belli olacak. Eşleşmeler şöyle oluştu: 14 Kasım Cumartesi: ------------------- İrlanda-Fransa Portekiz-Bosna Hersek Yunanistan-Ukrayna Rusya-Slovenya 18 Kasım Çarşamba: ------------------ Fransa-İrlanda Bosna Hersek-Portekiz Ukrayna-Yunanistan Slovenya-Rusya |
Cevap: Dünya Kupası play-off eşleşmeleri
Portekiz karşısında bizim eşleşmemiz lazımdı şimdi:( bosnaya gönülden başarılar dilerim.her ne kadar bizi saf dışı bırakarak gidiyor olsalarda kalbimiz onlarla.
|
[B]bosnadan başka destekleyecek kimsemiz yok hak ettiler katıldılar başarılar bosna ..[/B]
|
[B]Işiniz cok zor ama yinede Başarılar Bosna..........[/B]
|
ılk eLemede Bosna ELenır Ama Yınede Basarılar Dılerım ..
|
koskaca türkiyeden bi zeko gibi santrafor çıkmadı ya yanarımda ona yanarım
|
hakan şükürü saymazsak tabi değil mi
|
[B]Bu nasıl bir kuraya resmen büyük takımlar kollanmış. Bu nasıl bir kura çekimi anlamadım. Hiç büyük takımlar karşı karşıya gelmemiş. Kura çekiminde seri başı uygulaması varmıydı bilmıyorum ama yoksa bu kadar da olmaz hani.[/B]
|
[QUOTE=Besyo_cu;574877][B]Bu nasıl bir kuraya resmen büyük takımlar kollanmış. Bu nasıl bir kura çekimi anlamadım. Hiç büyük takımlar karşı karşıya gelmemiş. Kura çekiminde seri başı uygulaması varmıydı bilmıyorum ama yoksa bu kadar da olmaz hani.[/B][/QUOTE]
seri başı vardı portekiz fransa yunanintan bi de rusya seri başıydı |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:08. |