![]() |
En az Forma Giyen Mbemba
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.mbembaimza.jpg[/IMG]
Lige çok kötü başlayan Sivasspor'da en az süre forma giyen oyuncumuz yeni transferlerimizden Pieter Mbemba oldu. Sivasspor'un sezon başında büyük umutlarla Blica'nın yerini doldurması için renklerine kattığı 21 yaşındaki defans oyuncusu Mbemba, şimdiye kadar sadece 16 dakika kırmızı beyazlı formayı giydi. Ligin 8. haftasında oynanan Antalyaspor maçının son 16 dakkasında forma giyen Mbemba'yi 111 dakika ile yine bir başka yeni transferimiz Kocaelispordan gelen Agbetu izliyor. Forvette ve orta sahada oynayabilen [B]Agbetu[/B], Trabzonspor maçında 24, Diyarbakır maçında 67 ve son oynanan Gençlerbirliği maçındada 20 olmak üzere toplam 111 dakika forma giydi ve [B]Sivasspor'da en az şans bulan ikinci adam oldu.[/B] |
Cevap: En az Forma Giyen Mmba
[B]Aslında bu oyuncunun kumaşı güzel ve daha çok genç.
Mbemba'nın takıma katkı yapamamasının en öenmli nedeni Bülent Hocanın bu oyuncuyu Şampiyonlar ligi ilk macında Anderlecht'e karşı Belçika da orta saha da oynatması oldu. Böylesi ağır bir oyuncunun orta sahada ne işi vardı ben hala merak ediyorum. Mbembayı orta sahada oynattı hem takımı hemde Mbembayı yaktı...[/B] |
Cevap: En az Forma Giyen Mmba
[B]Şaka gibi bi transfer politikası sonucunda bu durumlara gelindi.Belki Muhsin Hocayla kendilerine gelirler..belki kendimizi avutuyoruz. Belkı hakikaten yeni hocayla yeni bi sayfa acabılırler..[/B]
|
Cevap: En az Forma Giyen Mbemba
busaatten sonra hocada bırsey yapamaz tek umudumuz devre arası yapılacak olan yenı tıransferler
|
inaniyorumki bu adam yasinden bin kat iyi, insallah muhsin hoca sans verir yazik buda sergio gibi olmasin!
|
Bu görüntümüzle oynaması bize birşey kaybettirmez,kenarda tutmanın mantığını anlamıyorum ...
|
bu ligde ve bank asyada yıllardır yasinden kötü bi stoperimiz olmamıştı. mbembayı alıp kenarda oturtup diallo gibi adamı kiraya verip bizi yasine mahkum etmek neyle açıklanır bilmiyorum. bülent yaparda başkana konduramıyorum. yoksa resmen artniyet var diyecem...
|
yasin den kat be kat üstün bir oyuncu.bülent uygunun yanlış taktikleri sonucu kurban edildi bu oyuncu.ayrıca yabancı oyuncu statüsünde ama biz onu yedek bekletiyoruz.bu ne mantık onu da çözmüş deyilim.
|
Bülent Uygun beyefendi gitti kalıntıları kaldı
[B]Cevat:[/B] Bunları ne yapmak lazım Kazım bunlarıda göndermek lazım Ağam :D |
Bülent hocanın daha ne cevherleri var, bilseniz !
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:18. |