![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivassss.jpg[/IMG]
Sivasspor 3 - 0 Gaziantepspor maçını değerlendirelim... Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında genel yorumunuz ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim
cifte telli caliyor kalkinda oynayalim hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim cifte telli caliyor kalkinda oynayalim [/B][/FONT][/COLOR] |
[B]TAKIMA HELAL OLSUN
istediğimiz 3 puandı 3 golle aldık fazla söze gerek yok[/B] |
maci izleyemedik degerlendiremiyorum ama skor güzel harika bir skor
muhsin hocanin elinin degdigi belli sivasspora |
maçı izleyemedik ama sonuç süper hatta harika beklenen sivasspor bu çok şükür...
|
ilk yari iyi oynamamislar ikinci yari baskimiz artmis ve goller gelmis antebinde kacirdigi pozisyonlar varmis okudugumuz kadariyla......
sivasa hayirli olsun uc puan bunun devamida gelsin artik Silkelenmenin vakti Geldi.....Seri Bekliyoruz |
Maç hakkındaki en sağlıklı yorumu maçı izleyen arkadaşlarımız yapacaklardır. Radyodan hepi topu yedi-sekiz dakikasını dinleyebildiğimiz bir 90 dakikanın değerlendirmesini elbette yapamayız.
Bize düşen uzun bir aradan sonra galibiyet alarak, kendine güvenini kazanma yolunda ciddi bir adım atan futbolcularımızı kutlamak. Aylardır bugün ki kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum, artık psikolojimiz bozulmak üzereydi. Allah'a çok şükür bu galibiyetle bu durumdan kurtulma yolunda müthiş bir adım attık. İnşallah devamı gelecek. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Başkanımıza zaten daima güvendik. Biz onları seviyoruz, onlar da bizi artık daha fazla üzmesinler. Lütfen... |
Haydi Yigido seriye bagla sunu haftaya gs'ye ummadigi bir maglubiyet yasat.
|
[B]3 puanı aldıktan sonra gerisi teferruat oluyor :)
Maçı izleyen arkadaşların yorumlarını bekleyeceğiz... Ayrıca maç anında bizlere en sıcak bilgiyi aktaran GuVen ve Besyo_cu'yada teşekkür ederim :)[/B] |
Dinlediğim kadarıyla ilk yarı savunma yaptık önce yemessek sonra bi şekilde atarız demişti Muhsin hoca gençler maçı sonrası .. Bu maçta bunu gerçekleştirdik..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:19. |