![]() |
Ertugral : Hata Petkoviçte
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.ertugraluzgun.jpg[/IMG]
Ali Sami Yen'de ilk yarıda yedikleri gollerle mağlup olan Sivasspor'un teknik direktörü Muhsin Ertuğral, yedikleri ikinci golde kalecilerinin hatası olduğunu söyledi.. Sivasspor teknik direktörü Muhsin Ertuğral, "İlk yirmi dakikada Galatasaray'ın üzerimize geleceğini biliyorduk. Erken gol yedik bireysel hatalar, zincirleme hatalar oldu. Sarı kırmızılı futbolculardan defansımızın arkasına sarkanlar oldu. Yediğimiz ikinci golde kalecimizin hatası olduğunu düşünüyorum. İlk yarının bitmesine bir dakika kalmış, topu elinde tutmasına anlam veremedim. Hakemi eleştirecek birşey yok. İkinci devrede biraz daha topanlanmak istedik ama olmadı. Bence Petkoviç topu uzun tuttu elinde. Herkes hakemlere koşuyor. Hakemin hatası yoktu, bundan sonra takımımda hakeme koşma gibi bir durum olmayacak" dedi. |
Cevap: Ertugral : Hata Petkoviçte
kurulan barajdada hata vardı bence,göstere göstere attılar,uyudu herkes..
|
Hakemde hocada haklı bu oyuncuların kendilerine çeki düzen vermeleri lazım hakemle uğraşmayı bıraksınlar 3 pas bile yapamayan adama ben futbolcu demem.
|
[B]Ne Yapalim Hocam Hata Petkovicteyse Taraftarin Sucu Ne....Sana Guveniyoruz Bizi Bu Durumdan Kurtar....Artik Yol Alma Zamani[/B]
|
[B]Bütün hata bende sözünü duymaktan o kadar bıktık ki bize böyle konuşan hoca lazımdı.Hakemde hiç bir hata yok biz nedense hakeme suç buluyoruz hocamız cok güzel özetlemiş.
Büyük maçların küçük kalecisi petkoviç oldugu sürece 3 büyüklerden puan almamız cok zor. Hocam devre arasına kadar bizi ite kalka götür devre arası yapacagımız 3 -4 transfer ile tekrar güzel günler görürüz...[/B] |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hocam, acik net ve gercekci konustugun icin tsk,
insallah petkovice gereken cezayi verirsiniz..[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]öncelikle oyun mantelitesiyle başlayayım;rakib ilk golü atana kadar ilerde tek adamımızla mücadele ettik ve golü yedikden sonra normale döndük bu seferde golü çıkaracaz diye debelendip durduk ve çıkaramadık....
ilk golde yasin in adamı kaçırmasıyla golü yedik,bu adamdan bir an önce kurtulmamız lazım.. ikinci golde ise böylesine tecrübeli bir kalecinin topu oyuna sokamaması beni çok öfkelendirdi eminimki maçı izleyen arkadaşlarımızıda çileden çıkarmıştırr.. sahada bişeyler yapmaya çalışan bi erman vardı helal olsun.. forvet oynayan adamdan çok ofsayta düşmese 4-4lük oyuncu.. biraz daha dikkat etmeli.. takım olarak çok kolay top kaybı yapıyoruz adam 2 metreye isabetli pas atamıyor bu maçın çoğu bölümünde tekrarlandı... herkes isteksizdi oynamayacaksanız söyleyın hocanıza girmeyın oyun!!! galiba ilk devreyi düşme potasında kapatacağız bu acı gerçek :( ama bu lig Sivasspor suz olmaz,olmayacakda..[/B] |
[B]Kişiliksiz futbol, karakter özelliklerini kaybetmiş oyuncular, çaresiz hoca eşittir Küme düşmemeye aday bir takım.. Takımımızın şu anki potansiyek görünümü maalesef bu arkadaşlar. Devre arasına kadar çok puan toplamamız mucize en az 14-15 puanımız olursa işimiz zor. Yoksa transferede gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Ben lig başında Sayın Bülent Uygunu eleştirirken bunlar gün yüzüne çıkıyordu. Şimdi ise yeni hocamızın o kadar ğraşmasına rağmen düzelen zerre kadar bir futbolumuz yok. Kocaeli gibi savruk çaresiz transferlerden kaçınarak nokta 4 oyuncu alıp hızla kupada ve ligde beklenen yerlere ulaşmalıyız. Yoksa maalesef sonumuz küme... Lütfen arkadaşlar bu uyarımı yanlış anlamadan bir çare üretelim... [/B]
|
Hatanın gerçek sahiplerini,nerelerde yanlış yapıldığını açık sözle dile getirebilmesi güzel bir şey...Her maç sonrasında hakem bunu yapmış,yok şu şöyle olmuştan çok oynadığımız oyuna bakalım ...Tabikide hakem önemli bir faktör ben bunu göz ardı etmiyorum fakat kaleyi bulan şutumuz yok bahane diye söylesen adama gülerler...Hocamızın da bu yanlışları bir an önce benimsemesi ve ona göre taktiksel bir anlayış oturtması gerekir yoksa her hafta yanlışları görüp ders çıkarmaya çalışırsak bir bakmışız ki lig bitmiş ve istenmeyen sonuçlarla karşılaşmışız ...Ben arkandayım hocam bu takımı çekip çevirebilecek birisin,en önemlisi kendini bilen birisin .. İnşallah eski güzel günlerimize döneceğiz...
|
Muhsin Hoca çok güzel konuşmuş.Bağırıp çağırıp,hakemi suçlamaya gerek yok.Suç bizde.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:23. |