![]() |
Oğlum Samet'ten SİVASSPORA şiir....
[CENTER][COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR][/CENTER]
Köse dağdan çıktın geldin Affetmedin herkezi yendin Anadolu yıldızı sendin İşte geliyor SİVAS'ım Galibiyetin farklı oldu Şekerspor 6 Kasım Tribünler taşdı doldu İşte geliyor SİVAS'ım Başkanımız buralardan Ortaköy den ovalardan Kurtulamaz davalardan İşte geliyor SİVAS'ım 2.lig bize kolay geldi Süper ligde hoşgeldin dendi Musa vurdu ağları deldi İşte geliyorum SİVAS'ım Süper lig güzel başladı Maç galibiyet ile bitti Yiğido kartal haşladı İşte geliyor SİVAS'ım Buralara gelmek için Çok çalıştı Bülent Hoca Defans,forvet,kaleci Kendi seçti Bülent Hoca Büyükşehir maçında Olimpiyat yıkılır Sivas farkı açınca Tüm hakemler sıkılır Adın duyuldu Dünya'da Dört büyüğü devirdik Bülent Hoca istifada Ankara'ya yenildik Sezona kötü başladı Millet kendini taşladı Herkez hocayı suçladı Boşver takma Bülent Hoca Sezonda ilk galibiyet Yiğidolar sevindi Bülent Hoca istifayı Röportajda bildirdi Şampiyonluk ne oldu Böyle demeyle olmaz Açıklayın sonucu Bence kabul olunmaz Televizyon açıkladı İstifa kabul oldu Bülent Hoca topukladı Bütün ümitler soldu Yeni bir hoca geldi Adı Muhsin Ertuğral Sanki tam bir koreli İşte Muhsin Ertuğral Herşey geride kaldı Geleceğe bakıcaz Umudunu kaybetme Kupayıda alıcaz Sivas düştü niçin Olduk milliyetçi yurt Bu güzel şarkı için Teşekürler Samet KURT... Yorumlarınızı bekliyorum.......:):):) |
Cevap: Oğlum Samet'ten SİVASSPORA şiir....
hangi kupayi alicaz? once ligde kalalim sonrasi zor gozukuyor hayirlisi
|
inşallah yoksa bu iş böyle gitmez.şiir nasıl?
|
şir güzel yüreğine sağlık ama içindeki sözlere biraz dikkatte fayda olacağını düşünüyorum
|
oğlunuz kaç yaşında acaba?güzel yazmış yüreğine sağlık..
|
oğlum 14 yaşında.İlham geldi yazdım dedi:):)
|
[QUOTE=alikurt;578646]oğlum 14 yaşında.İlham geldi yazdım dedi:):)[/QUOTE]
[B]cok guzel degerlendir bence neden olmasin sivassporun sair bir taraftari ileride mars felanda yazar belki[/B] |
ona kalsa kendi taraftar grubunu kurucak
|
ilhamlar geldiğinde biraz daha beklesin..yarısı gelip yazmaya başlarsa böyle olur...
|
ne demek istidiğini tam olarak anlayamadım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59. |