![]() |
Moralsiz Sivas Yarın Başlıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.genel.jpg[/IMG]
Ligde zor günler yaşayan Sivasspor,yaklaşık 4 günlük aranın ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlıyor. Galatasaray ve arkasındanda Kayserispor maçlarından puan alamayarak tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Sivasspor, yaklaşık iki hafta sonra 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın Teknik Direktör Muhsin Ertuğral nezaretinde başlayacak. [B]Tecrübeli hocanın,yenen basit gollerden sonra özellikle defasta oynayan futbolculara uyarı yapacağı belirtilirken, devre arasında bu mevkiiye çabuk ve tecrübeli futbolcuların transfer edileceği öğrenildi.[/B] Önümüzdeki hafta ara verilen süper lig maçlarından sonra, Sivasspor fikstür gereği Ankaraspor'la oynaması gerektiği içinde bir hafta daha maç yapmayacak. Öte yandan,Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın verilen uzun arayı boş geçmemek için Kayseri Erciyes veya Sivas Belediyespor'la antrenman maçı yapmayı düşündüğü de belirtildi. Sivas Hurdogan |
Cevap: Moralsiz Sivas Yarın Başlıyor
dörtgün mü izin yedigin her göle birgün izin güzel ne izini ya yenin hediyesi böyle devam adam yeni gelmiş takıma uyum saglayacagın yerede izin veryosun helel be düşersin ikici lige ver üç ay izin o zaman
|
ilk yaridan ben ümüdi kestim. devre arasi adam akilli savunma oyunculari bulmalari lazim. bu defans oyunculari ile gazoz macini bile kazanamayiz.
|
Oyuncularımıza değil adam gibi adam Muhsin Ertugrala güvenıyorum Hocam kurtar bizi
|
ARTIK UMUTLARIMIZ GİTTİK CE AZALI YOR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GİNEDE YANİ İKİ LİGİ DÜŞÜN MEK BİLE KÖTÜ
|
artık insan ne diyeceğini şaşırıyor. bazı kendini bilmez bülent uygun savunucular sivası ve sivassporu bu duruma düşürmesine rağmen hala o iğrenç adamı pışpışlayarak bizim eleştirilerimiz karşısında bizi tehdit etmeye ve hararetlerde bulunmaya başladılar. burası artık çekilmez oldu. aslında sivasta aynısı oldu. sivasın düşmanları el üstünde tutulmaya başladı. sivasspora kötülük edenler savunulmaya başlandı. aralarında nasıl bir ilişkinin olduğunu bilemiyorum ama çok sıkı olmamalılarki büloyu sivastan üstün görmek için çabalayanlar var. sivasa ve siavslıya ve sivasspora kötülük yapanların hepsinin allah belasını versin. sivasın gelişmesini engelleyen herkesin allah belasını versin. sivasın çıkarlarını kendi çokarlarına tercih edenlerin allah belalarını versin. u-marım sürüm sürüm sürünürler. ve bu siteden üyeliğimi yarın sonra erdireceğimide dostlarıma düyüurmak istiyorum. çünkü seviyenin düştüğü bazı siyasi düşüncelerin sivassporun önüne geçtiği düşünceindeyim. herkese mutluluklar diliyorum.
|
(((skyhan ))) bu nikli şahıstan ben ne zaman büloyu eleştirsem tehdit mesajları alıyorum. allah aşkına söyleyin bülonun sivasa yaptığı kötülükler sivasa revamı. hangi sivas seven bir kişi onun yaptığını kabul eder. bu kadar düşmanlık olurmu ekmek yediği adam olduğu yere. ulan karınını sivas doyurdu senin. acından ölüyordun. üçüncü lig futbolcusuyken süper ligde teknik direktör olarak türkiyeye tanıttı sivas seni.ahde vefa bumu olmalıydı. üç kuruş kazanacağım diye sivası bitirmenmi gerekiyordu. allah belanızı versin. onu savunanında onunda.
|
[B]TOPARLAN ARTIK YİĞİDO KENDİNE GEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
|
çalşsınlar bakalım ama hazırlık maçlarında belliidi 2 tane isbetli pas yapamıyorlardı sonuç bizi sırasıyla şampiyonlar liginden uefa dan ve ligdede dibe çakılı hale getirdi .şimdi debelenip duruyoruz
|
Zaten takimin sorunu moral........
Futbolcularin kendilerine güvenleri hic kalmamis saha da. Bir an önce bu sorun asilmali yoksa.......... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:47. |