![]() |
Yiğido GeNÇLİk (VİDEO)
SİVASSPORU 90 dk Susmadan DEsTEkLeYen TEk TRaftArı YİĞİDO GENÇLİK!!!
LİNKLE TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ !!! [url]http://www.izlesene.com/video/spor-yigido-genclik/1298586[/url] |
Cevap: Yiğido GeNÇLİk (VİDEO)
Artık bir tezavhürat yapma zamanı geldi valla her zaman aynı tezavhürat:rolleyes:
|
[QUOTE=Por`Pramuk <58>;585094]Artık bir tezavhürat yapma zamanı geldi valla her zaman aynı tezavhürat:rolleyes:[/QUOTE]
ii yapta bir beste onu söyleyelim |
Yiğido Gençlik ten değilimki ben Siz daha iyi bilirsiniz
|
umarım daha ateşli gerçekten çekirdek yemeyi bırakıpta takımı destekleyen taraftar kitlesine sahip oluruz
|
yiğido gençlik trübünü ekrandanda göze çarğıyordu kendilerini istder grubu ferdi olarak kutluyorum
|
[B]ARTIK DEĞİŞİK BİŞEYLER BULMAK ŞART OLDU HEP AYNI TEZAHÜRAT SIKIYOR ARTIK.........[/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;585112][B]ARTIK DEĞİŞİK BİŞEYLER BULMAK ŞART OLDU HEP AYNI TEZAHÜRAT SIKIYOR ARTIK.........[/B][/QUOTE]
yA öle demesi kolay bizim traftarımız bilinçsiz hiçbişiy bilmiyolar yapıyoruz beste 15 20 anca söylüyoo öle de anlamı kalmıyo en iyisi herkesi bildiği şeyi söylemek !!! |
[B]Her zaman her maçta Yiğido Gençlik tezeuratları sizlerle Sivasspor başaracak ve zorlayacak zirveyi.[/B]
|
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;585113]yA öle demesi kolay bizim traftarımız bilinçsiz hiçbişiy bilmiyolar yapıyoruz beste 15 20 anca söylüyoo öle de anlamı kalmıyo en iyisi herkesi bildiği şeyi söylemek !!![/QUOTE]
[B]Resul kardeşim Sivasspor'a ait bişiy bulmak gerekli düşünüyorum bulunca yazarımm bu konudaa.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33. |