![]() |
Otyakmaz : Yanlış Kadro Yaptık
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnnbsk.jpg[/IMG]
“Kabahat bizde” diyen Odyakmaz, “Yanlış kadro yaptık. Orta sahada oyuncu yok. Sezer iyi bir futbolcu ama tecrübesiz. Devre arasında hocamızla konuşaraz gerekeni yapacağız. Mehmet Yıldız kurtarıcı değil, ancak Sivasspor için çok önemli bir oyuncu. İkinci yarı onun da takıma katılmasıyla güç kazanacağız. [B]Şunu çok net söyleyebilirim. Sivasspor küme düşmez” diye konuştu. [/B] [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Otyakmaz : Yanlış Kadro Yaptık
[B]Sayın Başkanım bu sezon ki kadro kurmada sizin dediğiniz gibi ne kadar yanlış yapsanız da Muhsin Ertugral'ı getirmeklede bir o kadar doğru yaptınız.
Aslında Yönetimimizde suç yok onları yanıltan Sivas'ta 3 - 1 kazandığımız Anderlecht maçı çok yanılttı. Anderlecht maçını çok güzel oynayarak kazanamasaydık o maçtan sonra takıma en az 2 transfer yapılırdı. Kaybedilen hiç bir şey yok 2. yarı yapılacak transferle ile en kötü ilk 10 içinde yerimizi alırız. Bir bakıma şimdiki durumumuz ayağımızı yere basmamızı ne oldugumuzu görmemizi sağlad. Bazen gaza basmak için frene basmak gerekir biz de bunu yaptık...[/B] |
Başkanım sizin bu takıma yaptıklarınız, emekleriniz, çabalarınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır.Başkanlığa seçildiğiniz günden bu yana bu takımı aldınız adeta uçurdunuz.İlk senenizde süper lige çıkardınız.Diğer senelerde ise süper ligde adeta devrim yaptınız.Ama bazıları sizin başarılarınızı emeklerinizi görmezden geldi ve size ihanetlerin en büyüğünü yaptı.Başkanım bizler bu takımın ebedi sevenleri olarak sizlerin emeklerini, çabalarını asla unutmayacağız ve her zaman minnetle anacağız.Siz bu takımın başında olduğunuz müddetçe elinizden gelen her türlü çabayı göstereceğinize adım gibi eminim.Size her zaman inandım ve bundan sonra da inanmaya devam edeceğim.Bu takım bu sene düşmezse bundan sonra da hiç düşmez.Ben de başkanımıza inanıyorum ki bu takım asla düşmeyecek...
|
Evet Sayin baskan sana da bu yakisirdi yapilan hatayi söylemek ama ! Türbülenti kovmaktan biraz gec kaldiniz hazirlik ve Avurpa eleme maclarindan sonra kovmaniz gerekirdi.(Zamani gelince belki bunuda itiraf edersiniz.)
Artik önümüze bakmak gerek devre arasi hocanin istegi dogrutusunda transferlerini bekliyoruz 1.Lig de kalmak icin. |
evet baskanim hiç kimse bilerek yanlış yapmaz caniniz saolsun her insanın yanlisi vardır ama inşallah biz size güveniyoruz biz super ligde kalıcıyız satılık kalemler ne yazarsa yazsın ne çizerse çizsin sivasspor buyuk takım ve sizler basinda oldunuz sürece inşallah düsmücez
|
[B]Sivassporumuzun bu sezon küme düşmeyeceğine inananlardanım. Yapılacak nokta transferlerle, ikinci yarıda bambaşka bir Sivasspor olacağını düşünüyorum.
Orta alanda verilen görevi BJK müsabakasında layıkı ile yerine getir(e)meyen Sezer'i de kınıyorum. Geçen sezon Mustafa Denizli'nin bir demeçinde yer alan, "BJK'ya Sivassporlu Sezer gibi adama ihtiyacım var" söylemi, halen kulaklarında yer mi etti bilinmez ama; takım seremoniye gelirken, Sezer'in alel acele Mustafa Denizli'nin yanına koşarak öptüğü de gözden kaçmadı.[/B] |
30 Kasım 2009, PazartesiNereden, nereye...
Sivasspor için de geçen sezon ile bu sezon arasında çok büyük bir fark yaşanıyor. [img]http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm794229.jpg[/img] Geçen yıl büyük takımların kabusu haline gelen ve ligin son haftasına kadar şampiyonluk iddiasını koruyan Sivasspor, bu yıl ise düşme korkusunu içten içe yaşıyor. Geçen sezonun 14. haftasında 28 puan toplayan Yiğidolar, bu sene ise adeta nal topluyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın bu sezon 3 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor. 10 puan toplayabilen Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral’ın öğrencileri, ligin ikinci yarısında toparlanıp, küme düşme potasından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. 2008-2009 14.Hafta Takımlar G B M A Y P 1.Trabzonspor 9 4 1 21 11 31 2.Sivasspor 8 4 2 24 10 28 2009-2010 14.Hafta Takımlar G B M A Y P 1.Fenerbahçe 10 1 3 26 13 31 16.Sivasspor 3 1 10 14 24 10 |
bencede yanlış kadro kadroyu size söyleyeyim
1.)akın vardar 2.)sedat 3.)abdurrahman 4.)yasin 5)murat sözgelmez 6.)musa aydın 7.)ibrahim dağaşan 8.)mehmet yıldız 9.)kamanan 10.)ersen martin 11.)hayrettin yerlikaya [url]www.yavsancik58.tr.gg[/url] |
arkadaşlar en son haberlere göre yönetim kasımpaşa maçından sonra alınacak yenilgiden sonra istifa etmeyi düşünüyormuş.
HABER ALINTIDIR.... |
amin başkanım işallah düşmeyiz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:04. |