![]() |
Agbetu Ayrılıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.agbetu.jpg[/IMG]
[B]Sivassporlu futbolcu Akeem Agbetu'nun menajeri Şükrü Gürsoy, yazılı basın bildirisinde Agbetu'nun daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmesi için yönetim ile anlaşıldığını belirtti.[/B] Şükrü Gürsoy, basın bildirisinde şöyle bir ifade kullandı: "Sivasspor'un profesyonel futbolcusu Akeem Agbetu'nun daha fazla oynama şansı bulabileceği bir takıma gitmesi konusunda Sivasspor ile yapılan görüşmeler sonucu mutabakata varılmıştır. Spor kamuoyuna duyurulur." Sporx.com |
Cevap: Agbetu Ayrılıyor
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Galiba daha cok yaprak dokumu olacak..... [/B][/FONT][/COLOR]
|
Yolun açık olsun Agbetu.Selametle
|
[B]Güle güle Agbetu.Bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar...[/B]
|
agbetu iyi bir oyuncu kullanamadık malesef
|
[B]YİNE TAKIM DAĞILMAYA BAŞLADI ASLINDA AGBETUDAN YARARLANABİLİRDİK.İNŞALLAH YAPILACAK TRANSFERLERDE HATA OLMAZ NOKTA TRANSFERLERLE LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRİRİZ İNŞALLAH........[/B]
|
[B]Bülent efendinin neden getirdiğini bilmediğim oyuncualrdan birisi...gitmesi daha iyi oldu
Muhsin Hoca nın süper oyuncular getireceğinden eminim[/B] |
ersen martin dururken agbetuyu gönderenlere yazıklar olsun ne zararını gördünüz acaba söyleyin ersenin ne yararını gördünüz söyleyin bakayım
futbolculardan gidecek en son kişidir akeem agbetu |
ben olsam bende giderim benim önümü ersen gibi ...... keseceksee ne işim var sivasspordaa git tabi agbetuu başarılar sana...
|
cok begendigim oyunculardan biriydi, ama cabuk top kaybediyordu.. yinede bol sans sana agbetu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23. |