![]() |
ZTK/Sivasspor - Tarsus İdman Yurdu
[CENTER][IMG]http://www.ataryemez.com/wp-content/uploads/2009/10/ziraat-turkiye-kupasi-01.jpg[/IMG][/CENTER]
Sivassporumuz Ziraat Türkiye Kupası C Grubundaki ilk maçında Tarsus İdman Yurdu karşısına çıkıyor. Tarsus İdman Yurdu 2.Lig 4.Grupda 2. sırada yer alıyor. Bu maç ile ilgili görüşlerinizi bu başlık altında topluyalım. [B]Stat: [/B]4 Eylül Stadı [B]Tarih:[/B] 23.12.2009 [B]Yayın:[/B] Yok [COLOR="red"][B]Sakat ve Cezalılar: [/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] Mehmet Yıldız,İbrahim Şahin,Ersen Martin [B]Tarsus İ.Y:[/B] ? [COLOR="Red"][B]Bilet Fiyatları:[/B][/COLOR] [B]VİP ve maraton tribünü biletleri:[/B] 5 TL [B]Kale arkası tribünü biletleri:[/B] 2 TL |
Cevap: ZTK/Sivasspor - Tarsus İdman Yurdu
bilet fiyatları ne olur????????????????????
|
[B]Kesinlikle Sivassporumuz Kazanacaktır...Şimdi Sivaslının Ayağa Kalkma zamanıdır Bilet Fiyatlarıda aşağıda Stadyum Dolsun Çıkışımızı Sürdürmemiz İçin Taraftarın Çok Büyük Desteğine İhtiyaç Var [/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Ben Sivassporumuza guveniyorum, artik ligde yavas yavas kendine geliyor, bu maci aliriz insallah..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=yigidokaan;590094]bilet fiyatları ne olur????????????????????[/QUOTE]
[B]Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor ile TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu arasında, 23 Aralık Çarşamba günü saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu. VİP ve maraton tribünü biletleri 5, kale arkası tribünü biletleri ise 2 TL'den satılıyor. [/B] |
walla as takımla cıkacagımızı sanmıyorum büyük ihtimal muhammed,yusuf gibi genclerle forma sansı bulamıyan oyuncularla cıkar ama sivas alır
|
tarsusu farka boğarız be farka
kupada çoşacaz bekle türkiye cup sivas geliyor |
[B][B]Sivasspor[/B]
İyi bir seri yakaladığımızı düşünüyorum. Hayırlısıyla bu maçıda alırız.[/B] |
[B]beş tane atarız fazlası olmasın ayıp olur:)
tabiki sivassporum kazanacak[/B] |
Bu maçlar tehlikeli maçlardır. Alanya'ya yenilmiştik. As takımla çıkıp, farklı yenmeliyiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21. |