![]() |
20 Gol Atarım Dedi, Sıfır Çekti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.ersenmartinn.jpg[/IMG]
Sivasspor’un sezon başında büyük umutlarla renklerine kattığı forvet oyuncusu Ersen Martin Sivasspor formasıyla Süper Lig’de gol atamadan gitti. Sivasspor’a imza attıktan sonra “Sivasspor formasıyla 20 gol atarım” diyerek, iddialı konuşan Ersen Martin forma giydiği hiçbir Süper Lig maçında gol atamadan Sivasspor’dan ayrıldı. Ersen Martin Sivasspor formasıyla yalnızca Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Anderlecht’e gol atmayı başardı. Sivas Hurdogan |
Cevap: 20 Gol Atarım Dedi, Sıfır Çekti
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Ligde bir tane bile golu yok, demekki bu kadar iddaali olmuyacaksin... Ama Ersen'de de suc yok, suc golcu diyip getirende...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Burda suç Ersen'de değil. Ersen Martin'in nasıl bir oyuncu olduğunu futbol ile ilgili herkes çok iyi bilir. Ersen hava toplarında hakimiyeti olan fiziğini iyi kullananan ve gerçektende bu ligde ki iyi golcülerden birisi.
En başında Ersen'in transferi hataydı çünkü bizim oynamaya çalıştıgımız oyun Ersen'i bitirmeye yönelikti. Kanatlara inip orta yapacak bir tane oyuncumuz vardı oda Agbetu onuda geç keşfettik. Bunun haricinde sol bek Hayrettin ve Sağ bek Abdurrahman'da kanattan orta özürlüleri oldukları için Ersen'e pozisyon yaratmada sıkıntı çektik. Ersen Martin'e bundan sonraki hayatında başarılar dilerim gercekten çok iyi bir oyuncuyu değerlendiremedik. Madem biz böyle oynuyacaktık neden Ersen 'i aldık hala anlamış değilim...[/B] |
Yorum yazayım diyorum da hep ağzıma ve aklıma kötü sözler geliyor. En kibarını yazayım bari"Ananı da al git Ersen"
|
Yanlış transferlerden biri bence Bülent hoca isteyerek almadı anlaştıgı oyuncular gelmedi gitti bunu aldı geldi. Çok gereksiz bi oyuncu aynı şekilde Yasinde öle ama Yasinde toparlanma var diyorlar bilmiyorum.
|
boyle oyuncur boyle konusmayi bilir ama sahada gorunmez benim icin bir supriz degil ne oldunu biliyordum ama bi adam bi gol atar :)
|
hic faydali degildin ve gittin ancak dir dir konusuyorsun konusma hakkin bile yok senin gol atanin konusma hakki vardir
|
BUNUN GIBI BALKON COCUKLARININ NE ISI VAR SIVASTA
BUNUN GIBI TARIHI GECMIS FUTBOLCULARI GETIRIRSEN OLACAGI BUYDU BIDE 20 GOL ATARMIS... HANI NERDE... SEN OMRU HAYATINDA BIR SEZONDA 20 GOL ATTINMI... SERSEM DALTON... AMA SIVASIMIZ IKINCI YARI TOPARLANAK BUNA INANIYORUM SAYGILAR BENDEN |
[B]tamamen fiyasko bir transfer di geçmiş olsun...[/B]
|
olur öyle :))) kafaya takmamak lazım :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |