![]() |
Ve Mehmet YILDIZ Dönüyor!!
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Sivasspor’un kaptanı Mehmet Yıldız, ligin ikinci yarısında formasını giyecek olmanın sevincini yaşıyor. Takımın 2 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına katılacak olan Mehmet, “Sivasspor’un bana ihtiyacı var. Onları yalnız bırakmak beni üzdü. Futbol oynamayı çok özledim. İkinci yarıda takımım için elimden geleni yapacağım” dedi.
|
Cevap: Ve Mehmet YILDIZ Dönüyor!!
[B][COLOR="Red"]seni futbolunu ve özellikle maç öncesi arkadaşlarını toplayıp galibiyet yemini etmeni özledik[/COLOR][/B]
|
YENİMİ ÖGRENDİN BUNU :d:d 2 HAFTA ÖNCESİNDEN HERKESİN HABERİ VARDI BUNDAN :D:D:D
|
mehmeti beğenmeyenler onun yokluğunda değerini anladılar. onu sahalarda görmeyi gerçekten çok özledim. inşallah en yakın zamanda yıldızımız bir kez daha MEHMET YILDIZ dedirtecek tüm türkiyeye...
|
büyük kaptan sana ok ihtiyatacimiz var senin gollerini ve gol atirmalarini cok özledik
|
vallahi özledik artık kaptan ya gel
|
takimin geşilmez ismi dönerse yine sahanin her yerinde mehmetin ayak izleri olur takima cesaret katar bizi üst siralar yine taşir büyük kaptan
|
seni çok özledik gel be kaptan takımı ayakta tut
|
[B]Sensiz Bu Takım Bir Hiçmiş Mehmet Kaptan...Bu Takım'ı Üst Sıralara Tırmandır.
[COLOR="Red"]BÜYÜK KAPTAN[/COLOR][/B] |
[B]sen futbolu özledin bizlerde seni.
bakalım dönüşün nasıl olacak..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24. |