![]() |
Büyük Takas Yattı!!
[B]Sezer Badur'un Trabzonspor'a transfer olacağı haberini dün Sitemizden duymuştuk.Trabzonspor yönetimi Sezer e karşılık vermek istediği Engin Baytar'ı ise Sivasspor yönetiminin bu oyuncunun disiplinsiz olması nedeniyle kabul etmediği bildirildi.[/B]
[CENTER] Yorumlarınızı Bekliyorum...[/CENTER] |
Cevap: Büyük Takas Yattı!!
[B]Kaynak:Pusula Gazetesi........[/B]
|
en iyisini yapmışlar ..............
|
iste bu haberi sevdim valla......................
|
bence sezeri 700 000 e satmak iyi degildi.... sezerin degeri 2 200 000 €... biraz sacma olmus sanki... acaba rakam daha mi büyük?
|
[url]http://transfermarkt.de/de/spieler/32611/badur-sezer/transferdaten.html[/url]
|
Ne kadar sacma birsey sen git Engin i alma disiplinsiz diye ama Ceyhun icinde butun kapilari sonun kadar ac..
Haksizmiyim arkadaslar? |
[QUOTE=derin58;594116]bence sezeri 700 000 e satmak iyi degildi.... sezerin degeri 2 200 000 €... biraz sacma olmus sanki... acaba rakam daha mi büyük?[/QUOTE]
ya o siteye bakacak olursak guizanın fiyatı 12.500.000 € sence mantıklımı :D |
Bu haber bence yalan bir haber yani asparagas bir haber...Ceyhun bu arkadaştan çok mu disiplinli,onun için mi 14 tane takım değiştirmiş...Bu arkadaşın kendisi Sivasspora gelmek istememiş olmasın sakın..Çünkü yanlış biliyorsam lütfen düzeltin;Trabzonsporda en fazla kendine verilecek para 500-600bin tl. yi geçmez;buna karşın Engin Trabzonspordan 900 milyar-1 Trilyon TL.civarında bir para alıyor...Artı bizden daha fazla maaş,bizden daha fazla,prim veriyorlar...Sen Engin olsan gelir misin;
|
çok iyi olmuş.. sevindim.. bizim o tarz futbolculara ihtiyacımız yok.. yetenekli ve efendi futbolcular lazım bize..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |