SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'a taze Bafana! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28170)

SivasSpor.Com 11.01.2010 19:22

Sivas'a taze Bafana!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/elrio.jpg[/IMG]

Ara transfer döneminde kadrosunu Tunuslu Nabil Taider'le takviye eden Sivasspor ikinci bombasını patlattı ve Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i renklerine bağladı.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor Yönetimi; Tunuslu Nabil Taider'in ardından Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i de renklerine bağladı.
Vatandaşı Benny McCarthy'yle birlikte Blackburn'de ilk 11'in önemli bir parçası olmayı başaran van Heerden; ülkesinin evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası Finalleri için milli takım kadrosuna da dahil edildi.

KickOff.com'a yaptığı açıklamada transfer haberini doğrulayan Ertuğral "Elrio sezon sonuna kadar kiralık olarak takımımızın formasını giyecek, performansı tatminkar bulunursa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılabilecek" dedi.

ShabbatShalom 11.01.2010 19:26

Cevap: Sivas'a taze Bafana!

[B]Ben diyordum kiralık diye herkes satılık alındı diyordu hala...[/B]

ahbey 11.01.2010 19:36

Bu ne şimdi ? Hani bu oyuncu ile 3 yıllığına anlaşmıştık.. Artık hiç bir habere inanmıyorum..

YİGİDOKENTLİ 11.01.2010 19:43

ikinci yari bize çok faydali olacak Elrio van Heerdenm şimdiden hayirli ugurlu olsun.

konartr58 11.01.2010 19:49

ha kiralık ha satılık.sivasspora zaten ikinci yari için lazım.o da bir ölçüde kupa maçlarına kadar oynayacak.çünkü takımının milli kadrosunda.iyi oyuncu olabilir ama endişem sakatlarınırım korkusu ile çekigen kalabilir bazı durumlarda.
ayrıca dünya kupasında iyi performan gösterirse neden sivasta kalsın ki.kalsa da fiyatını yükseltir.her şeye rağmen iyi bir kazanım olarak görelim.sivasın performansını artıracaktır.

eyuphulagu 11.01.2010 19:54

Bu transferden biz mi yoksa onlar mı kazançlı acaba?Onlar derken Blackburn Rovars ı kastediyorum...Bu adamı biz aylık ödediği maaş ve transfer parasından da kurtulmuş oluyor;çünkü bu oyuncuyu oynatmıyorlar; kadroya da almıyorlar ama parasını zamanında ödüyorlardı..2. olarak oyuncu bu işten karlı çıkacak;çünkü eğer takımında kalsaydı oynamadığı için dünya kupası kadrosuna girme şansı olamayacaktı;şu anda bu şansı elde etmiş olmaktadır;bu oyuncuyu oynatmak isteyen Paereria'nın Muhsin Hocadan bu oyuncuyu almasını tavsiye ettiğini düşünüyorum..Ya Sivassporun bu işten ne kazancı alacak?Oyuncu takıma yararlı olursa bizim küme de kalmamızda katkı yapacak;olamazsa takıma uyum sağlayamazsa yabancı kontenjanı boşa kullanılmış olacak....2. olarak yukardaki haberde eğer sivassporda başarılı olursa seneye tekrar sivasspor bu oyuncuyu kadroya katma hakkına sahip olacak gibi de bir madde koymuşlar....Şimdi düşünelim;bu oyuncu bu yıl çok iyi oynadı ve dünya kupasında da başarılı maçlar çıkardı,ve başka takımlardan transfer teklifi aldı ..Acaba bu oyuncu bizi mi tercih eder yoksa Avrupa'nın isim yapmış takımlarını mı?Oyuncu seneye ben daha iyi takımlarda oynamak istiyorum derse ne yapacağız?Bu oyuncu bizi sevdiği ve tercih ettiği için değil,dünya kupasında takımın kadrosuna dahil olmak için bize geldi bu da iyi biline...

aRsima58 11.01.2010 20:04

ya kardesim şuan önemli olan takımın bu bulundugu noktadan kurtulması napıcaksın sen kim ne kazanmıs felan bizim kendi derdimiz bitti bu durumdan kurtuldukta o kaldı bu oyuncu iyi bir şekilde oynasın gider gitmez onun bilecegi iş o giderse baska birisi gelir oyuncumu kalmadı dünyada ilk önce takımın sonlardan kurtulması lazım !

Murat ARICI 11.01.2010 20:11

bafana kim yaw ? başlıkta bafana var konu van heerdenle alakalı neyse.. sözleşme yapılırken tek taraflı ve çift taraflı haklar ve ödevler vardır sivasspor tek taraflı (opsiyon) olarak uygun görürse sözleşmesini 1 yıl uzatabilir teklifin dah üst takımlardan gelmesi durumunda sivasspor oyuncuyu bedel karşılığı serbest bırakır..

cılgınsivas58 11.01.2010 20:13

KIRALIK OLARAK ALINMASI BANA GÖRE KÖTÜ KESKE ANLAŞSAYDIK KIRALIK ALMASAYDIKTA

SEVDAMSIN58 11.01.2010 20:17

tek devrede olsa yerlerde surunmeden kurtulmamiza yardimci olacaksa bile iyidir en azindan devre arasinda yapilan transferler oynarsa erman ugur kavuk yasin ibrahim sahin gibi lerinden kurtulmus oluruz en azindan yigitce mucadele ruhuna yeniden doneriz ingiltere liginde futbol adam gibi oynaniyor turkiye sistemine alisana kadar ingiliz disipliniyle oynarsa cok faydasi dokunabilir takimimiz sivasspor a hayirli olmasini diliyorum cenab-i ALLAH tan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:26.