![]() |
Ömer Toprak
Arkadaslar ortaligi karistirmak için degil, fakat tesadüfen bu oyuncuya denk geldim.
Rahman Soyudogruya bakarken ayni takimda bu oyuncuyu fark ettim. Defansin ortasinda oynuyor, yasi daha 20. Fakat takimin en pahalisi gozukuyor degeri 3 000 000 €. Geçen seneki statistikleri çok guzel, 30 maç 4 gol 1 asist 4 sari kart, hiç kirmizi kart yok. Bu sene nedense hiç oynamamis. Acaba sakatmi. Bilmiyorum belki çogunuz taniyorsunuzdur yada duymussunuzdur. Almanyadakiler daha iyi bilirler herhalde. Bizim yonetim gorurmu yada bize gelirmi bilmiyorum ama statistiklere bakarsak muthis bir oyuncuya benziyor. Pek arastirmadim isin dogrusuda. Ama belki biri sesimi duyar ve en azindan arastirir yonetimde. [url]http://transfermarkt.de/de/spieler/43512/oemer-toprak/profil.html[/url] |
Cevap: Ömer Toprak
Himmm simdi gordum, 9 haziran 2009 da kaza yapmis.
|
Evet, Ömer ilk yarida oynamadi..
Hani fuar'da tanirsiniz ya carpisan arabalardan .. ömer'de sürerken vücudu yandi o yüzden malesef oyniyamadi.. (cok iyi bu adam!!!) |
evet ömer cok iyi futbolcu kaza sonucu vücüdunda önemli yanıklar olmus.Futbol hayatı tehlikedeymis
|
yaa iyi güzelde ömer toprak bizimle hic alakasi yokki her oyuncuya forumda yer acilmasimi gerekiyor?
harun toprak olsaydi ömeri in abisi bizim futbolcumuz olacak onunla ilgili arastirmalari korsaniz daha gercekci ve güzel olur |
harika bir oyuncu bizde yildiz olacak 3 büyükler peşinde koşacak bu oyuncunun hayirli ugurlu olsun
|
[QUOTE=yigido yakup;597147]yaa iyi güzelde ömer toprak bizimle hic alakasi yokki her oyuncuya forumda yer acilmasimi gerekiyor?
harun toprak olsaydi ömeri in abisi bizim futbolcumuz olacak onunla ilgili arastirmalari korsaniz daha gercekci ve güzel olur[/QUOTE] Kardes ben alakasi var demedimk. Bize su an çok iyi bir stoper lazim ve ben tesadufen onu gordum. Cok cokta iyi bir oyuncuya benziyor, bende neden Sivasspor olarak ilgilenmeyelim dedim. Arkadaslar sagolsun var olsunlar bilgi verdiler. Bizim için potansiyel bir futbolcudur. Son durumu nedir bilmem. Ama bizim takimda boyle bir futbolcuyu gormeyi açikçasi çok isterdim. Ve neden olmasinki ??? |
[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;597149]harika bir oyuncu bizde yildiz olacak 3 büyükler peşinde koşacak bu oyuncunun hayirli ugurlu olsun[/QUOTE]
Yanlis anladin hemserim. Bu futbolcu bizde degil ve gundem disi. Sadece ben gundeme getirdim belki bir duyan izleyen olur diye, hemen umitlenme. |
[QUOTE=Sivaslibey;597152]Yanlis anladin hemserim. Bu futbolcu bizde degil ve gundem disi. Sadece ben gundeme getirdim belki bir duyan izleyen olur diye, hemen umitlenme.[/QUOTE]
evet gardaşim pordon harundu bizi gelecek hayirlisi olsun kardesi gibi kaliteli bir isimdir |
Ömer Toprak bir ara fenerbahçenin de gündemine geldi ama fenerbahçe alamadı almanya ümit millide oynuyor diye biliyordum arkadaşlarında dediği gibi kaza geçirdiği için oynamıyormuş
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:27. |