![]() |
MACIN ÖZETINI IZLE (SIVAS-GIRESUN)
ARKADASLAR BU LINKTEN SIVASSPOR-GIRESUNSPOR MACININ ÖZETINI IZLEYEBILIRSINIZ.
[url]http://www.trt.net.tr/turkiyekupasi/videogaleri.aspx?MedyaKodu=7299b679-2e0e-4eda-8168-07e808acd67b&Baslik=Sivasspor[/url] Giresunspor Özet |
Cevap: MACIN ÖZETINI IZLE (SIVAS-GIRESUN)
goller organize degil bir anlamda sans yanimizda olmus daha iyi futbol bekliyoruz.
|
nasıl seyrettiniz ya ben seyredemedim boş bi kutu çıkıyo
|
[QUOTE=cılgınsivas58;598417]nasıl seyrettiniz ya ben seyredemedim boş bi kutu çıkıyo[/QUOTE]
İnternet Explorer üzeri izlee.. Yeni transferler iyi gibi.. |
ya bu hayrettin rakipe ne bicim giriyor öyle
savunma yapmasini bilmiyor rakiple sanki bogusuyor yinede durduramiyor yerlerde sürünüyor golleride yedik hoca hayrettini,yasini,kaleci akini yollamadinya hayret sana |
Eyvallah Kardesim Cok iyi Oldu Ozetlere Batik
|
kardeş çok sagol özeti izledik sayende.hayrettine çok kıdım ancak burdan izleyince hata ettigimi anladım hatayı hayrettin degil yasin kazması yapmış her zamanki gibi bu adamdan kurtulamıyacakmıyız anlamadım ya.bu öküzü neden aldık hayret.frarukta yasinde hemen kadro dışı bırakılmalı yoksa geçmiş ola.
|
erman mükemmel gol atmış yediğimiz gollerde de evlere şenlik bi durum var valla.
|
Maçın ilk yarısında sivasspor amayör takım gibi oynadı;2. yarı iyi oynamaya başlayınca Giresun'un yapacak fazla bir şeyi de kalmadı...Goller arka arkaya geldi..Sivasspor defansa ve forvete mutlaka transfer yapmalı...Eğer yapmazsa işimiz çok zor ..İstenen 2 transfer yapılırsa Sivasspor çok daha güçlü bir takım olacaktır..Eğer takıma bu 2 transfer yapılmasaydı bugünkü maçta tribünde Aynı Tarsus maçındaki gibi 1-2 bin seyirci ancak olurdu..Yapılan birkaç transfer bile taraftarı havaya sokuyor..Bugün sağnak yağmura rağmen 7-8 bin taraftar maça gelmişti..Şu da bir gerçek ki gerek oyuncular gerekse taraftarlar gol de yese arkasından gol atacağına inanmaya başladı..Maçın ilk yarısı 3-1 bittiğinde bazı tarftarların biz bu maçı 4-5 gol atrak alırız sözleri de bunun bir göstergesi..Takım eski moral bozukluğunu atmış durumda...Ama bu demek değil ki takım tamamen düzeldi..Eğer eksiklik olarak görülen defan ve forvete istenilen oyuncular alınırsa bu takım hem ligde hem de kupada iyi yerlere gelir...Ben buna yürekten inanıyorum...
|
Maçın ilk yarısında sivasspor amayör takım gibi oynadı;2. yarı iyi oynamaya başlayınca Giresun'un yapacak fazla bir şeyi de kalmadı...Goller arka arkaya geldi..Sivasspor defansa ve forvete mutlaka transfer yapmalı...Eğer yapmazsa işimiz çok zor ..İstenen 2 transfer yapılırsa Sivasspor çok daha güçlü bir takım olacaktır..Eğer takıma bu 2 transfer yapılmasaydı bugünkü maçta tribünde Aynı Tarsus maçındaki gibi 1-2 bin seyirci ancak olurdu..Yapılan birkaç transfer bile taraftarı havaya sokuyor..Bugün sağnak yağmura rağmen 7-8 bin taraftar maça gelmişti..Şu da bir gerçek ki gerek oyuncular gerekse taraftarlar gol de yese arkasından gol atacağına inanmaya başladı..Maçın ilk yarısı 3-1 bittiğinde bazı tarftarların biz bu maçı 4-5 gol atrak alırız sözleri de bunun bir göstergesi..Takım eski moral bozukluğunu atmış durumda...Ama bu demek değil ki takım tamamen düzeldi..Eğer eksiklik olarak görülen defan ve forvete istenilen oyuncular alınırsa bu takım hem ligde hem de kupada iyi yerlere gelir...Ben buna yürekten inanıyorum...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:19. |