![]() |
Lucien AUBEY Sivasspor'da!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/aubey-9fea8.jpg[/IMG]
Sivasspor'umuz 25 yaşındaki Kongo Milli Takımı Oyuncusu Lucien Yann Sherril Aubey ile anlaştı. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral' ın Tv 58' de yaptığı açıklamada; Lucien Yann Sherril Aubey ile anlaşıldığını,kendisinin yarın idmana katılacağını açıkladı. Daha önce Toulouse,Lens,Portsmouth takımlarında da oynayan Rennes 'li oyuncunun en kısa zamanda idmanlara katılacak olması Sivasspor taraftarları açısından sevindirici oldu.Lucien Yann Sherril Aubey'in defans oyuncusu olmasına rağmen sol kanatda da oynayabilecek kombine bi oyuncu olduğu biliniyor. Sivasspor.com olarak camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. |
Lucien Aubey Sivasspor'da
[CENTER][IMG]http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs261.ash1/18858_298183338377_69426138377_4771802_4347453_n.jpg[/IMG][/CENTER]
Sivassporun son transfer bombası 25 yaşındaki Kongo asıllı Fransız defans oyuncusu Lucien Aubey. Aubey Lens,Toulese ,Rennes gibi Fransız Ligi Takımlarında oynadı. |
Cevap: Lucien Aubey Sivasspor'da
Bugün imza attırılacağı söyleniyordu ama ismi saklanıyordu.Bu oyuncu olabilir inşaallah bilgileriniz doğru kaynaktandır.SS umuza hayırlı olsun.;):rolleyes:
|
Cevap: Lucien AUBEY Sivasspor'da!
[B]Ben bu zencileri çok seviyorum yahu... Hayrettin haberinin üzerine bu tam bir yemek sonrası çay sigara gibi geldi.. Yavaş yavaş keyiflenmeye başladım... [/B]
|
Hocamız futbolcunun şu an Sivas'ta olduğunu ve yarın idmana çıkacağını söyledi,Ayrıca Keita da sorunsuz .En kısa zamanda Sivasta olacak dedi..
|
alin size hayrettin,az siyah ama idare edin artik:)
|
Insallah Hayirli Ugurulu Olur ; Transfermarkta gore 25 yasinda, ve € 2.000.000 degerinde..
Stade rennes takiminda oyniyor, ama gozume carpan hic fazla forma giymemis (13 mac en fazla her sene ) |
oyuncu hakkında pek bilgim yok ama geçmişine bakınca son 3 yılda hep yedek kalmış bi oyuncu çok az maç oynamış umarım faydalı olur aslında OLMAK ZORUNDA çünkü defansımız çok kötü bu transferde işi şansa bırakmamamız gerekiyordu hocamızda bunun farkında bu yüzden çok yararlı olacağını düşünüyorum.
|
Haydi sivassporum oleyyyy :) haydi sivasım parçala trabzonu :D
|
[B]HAYRETTİNİ KADRO DIŞI BIRAKTI HOCAMIZ AMA BİR BİLDİĞİ VARDIR YOKSA BU TAKIMDA EN SON KADRO DIŞI BIRAKILACAK İSİM HAYRETTİNDİR....[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01. |