![]() |
NABİL TAİDER
[B]NABİL TAİDER
[IMG]http://img710.imageshack.us/img710/3756/nabiltaider.jpg[/IMG] [COLOR="Red"][U]Kişisel Bilgiler[/U][/COLOR] Doğum Yeri : Lavaur / Fransa Doğum Tarihi : 26 Mayıs 1983 Uyruk : Fransa [COLOR="Red"][U]Lisans Bilgileri[/U][/COLOR] Lisans No : 15043 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : 11 Ocak 2010 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2012 [COLOR="Red"][U]Futbolcu Bilgileri[/U][/COLOR] Pozisyon: Orta Saha Forma Numarası: 10 Oynadığı Takımlar: Toulouse FC,FC Lorient,Stade Reims,Skoda Xanthi FC,Sivasspor Milli Takım Kariyeri : Fransa U-21 , Tunus 2 maçta 1 gol[/B] [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/5702/nabil.jpg[/IMG] |
Cevap: NABİL TAİDER
adaptasyon sürecini atlatırsa takıma çok katkısı olacağını düşünüyorum...sivas ın yabancıları inşallah herkese parmak ısırtacak...
|
yok yok topa felan harıka vuruyor 2 de takıma alıssın sıvas ucacak
|
[B]sol ayagıyla çok ama çokkk sert topa vuruyor ve hiç gerilemden direk bir adım atıp sanki 5-6 adım atmış gibi sert vuruyor toplara....ama benim anlamadıgım neden 10 numara verildiki buna...oyun kurucu poizyonunda oynamıyor..o teknik zaten yok..adam tipiik önlibero...bece 10 numara elrii van heerden verilmeliydi[/B]
|
transferlerin ismini hiç duymamıştık ama şimdi izlemek için can atıyoruz hayırlı ugurlu olsun bizi çok ilerilere taşıyabilirler
|
[B]BU FUTBLOLCU ÇOK İYİ ŞUTLAR ÇEKİYOR İŞİMİZE YARAYACAĞI KESİN....[/B]
|
Hollanda kampında performansını çok merak ettiğim futbolculardan birisi de Nabil Taider. Kampta hazırlık maçında veya antrenmanlarda Taider'i izlemiş olan arkadaşlardan detaylı analiz bekliyorum.
|
ya benım dedıgım 10 numara nedn buna veriyorlar 10 numara oyun kurucudur...Taider oyun kurmuyor ki almışlardır inşallah 10 numarayı bize 10 numara lazım
|
üstteki fotoğraftan dkkatımı cektide taider kadire nasıl benziooo :)
|
kötü futbolcu değil .. daha çok çalışması ve sahada hırslı olmsaını bekliyoruz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:54. |