![]() |
Atak Oynayacağız
[IMG]/images/stories//idman/idman_01.2010.jpg[/IMG]
Trabzonspor karşılaşmasının kendileri açısından zor bir deplasman olacağını ancak en iyi savunmanın atak futbol olduğunu savunan Teknik Direktörümüz Muhsin Ertuğral atak futbola yönelik oyuncuları olduğunu ve bu taktiği uygulayacağını söyledi. Ertuğral, Sedat ve İbrahim Şahin’in sakatlığı nedeniyle Yasin’in ise sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacağını belirterek, “Buna göre futbolcularımız var. Sedat Türkiye’nin en iyi stoperlerinden bir tanesi, bizim için büyük eksik ama yapacak bir şey yok. Murat onun yerini aldı. Onun dışında inşallah yeni oyuncularımızdan Aubey’in lisansı yetişir. Oynarsa bizim için çok önemli olacak. Keita’ya şans vermeyi düşünüyorum ama lisansı yetişmez. Ancak Bursa maçına lisansı yetişir ve oynayabilir. Bu FIFA sistemi biraz üzücü ama onlarında bildiği bir şey var. Havuz sistemini yeni getirdiler. İki takım karşılıklı futbolcuları önce havuz sistemine atıp sonra federasyonlara gidiyorlar. Uzun bir süreç. Genç Ferhat oynayacak, istekli ve arzulu genç bir arkadaşımız” dedi. [B]TAKIMA MORAL GELDİ[/B] Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısı öncesinde takımın moralini bulduğunu kaydeden Ertuğral, iyi futbolu düşünen ve bu düşüncesini sahaya yansıtan Sivasspor’u ikinci yarıda herkesin izleyeceğini söyledi. Ertuğral, “İdmanlarda ayağa pas ve canlı bir futbol istiyoruz, çok çabuk kenarlardan dikine çıkan bir takımız. Pas hatası yüzdemiz şu anda bence çok fazla gerekmeyen yerlerde mücadeleye giriyoruz ve daha erken görmemiz, oynamamız gereken yerlerde yavaş kalıyoruz. Ancak iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Yeni arkadaşlarımızın takıma katılmasıyla herkese moral ve beyne kuvvet geldi. İyi bir futbol oynanacak ikinci yarıda” dedi. Sivasspor.org.tr |
Cevap: Atak Oynayacağız
[B]Hocam Buyuksun!!!Tek Takima Degil Biz Gariban Taraftarada Moral Oldu.Insallah Keitayida Bursa Macinda Izleriz,Yeterki Oynasinlar Onlara Doyalim,
Haydi Yigidolar Gazaniz Mubarek Ola[/B] |
[B]SALDIR YİĞİDO PAZAR GÜNÜ 3 PUAN VE HAMSİ EZMESİYLE GEL TRABZONDAN[/B]
|
inşallah eski günlere dönecez ve korkusuz maç izleyecezz avni akeri yıkın başlarına hamsi kafalıların
|
ben hocaya güveniyorum bu takım çok iş yapacak
|
anadolunun tek kiskanc cekemez takimi trabzona ders verir gelirler insallah
|
Bu mac bizim lazlara 5 cekecegiz
|
Sivasspor şu anda yeni kurulan bir takım konumuna gelmiş durumda..Takıma 7-8 tane oyuncu transfer edildi belki daha da edilecek....Bugünkü antremana 27 tane oyuncu katıldı...18 oyuncuyu geçen hafta ancak çıkarıp Denizli maçına çıkaran bir takımın bu hafta 27-28 oyuncuyla idman çıkması da çok ilginç..İdmanı izlemeye giderken açıkcası bu tarftarın geleceğini ne ben ne de hiçbitr tarftar beklemiyordu;artı idman Sayın valimiz ve yönetim kurulu bile tam kadro teşrif etmişti..İdman adeta bir maç havasında geçti..Yiğido gençlik tezahuratlarıyla idmana heyecen ve neşe kattı...Genç arkadaşlarımızın heyecanı bütün taraftarları sardı..Futbolcular bol bol alkışlandı..İdmanda en çok ilgi tabiki merak edilen yeni transferler Keita ve Fransız stopere gösterildi..M. yıldız ise en çok alkış alan oyunculardandı..Keita eski takımıyla idman ve maçlara çıktığı için çok hazır gözüktü..Fransız stoperde hazır olduğunu yaptığı çabukluk hareketleriyle gösterdi..M.yıldız daha yeni yeni takımla çalışmaya başlmış;hazır olması ve maçlara çıkması bana göre en az 1-1.5 ayı bulacak gibi..Umarım bir sorun çıkmaz..Kamanan her zaman ki durgundu..Tekrar söylüyorum bu takıma iyi bir golcü lazım..M.Yıldız ın nasıl randıman alacağımızı bilmiyoruz;İbrahim Şahin sürekli sakat,Kamanan istikrarsız geriye Agbetu,Rahman,Ahmet kalıyor..Rahman da 1 ay sonra hazır olacağına göre transfer bitmeden şu aşamada Zita ve Agbetu'nun yerine bütçeye uygun iyi bir golcünün kiralık da olsa alınması gerektiğini düşünüyorum...
|
saldir yigido kazan kirmizi beyaz şampiyon sivasspor muhsin hoça ve yigidolari ikinci yari geliyor bomba gibi ikinci yari çok can yakacağiz.
|
Ilk defa Defansimizda , Yasin Ve Hayrettin Olmiyacak,.. Buyuk Ihtimal Petkovicde Olmyiacak.. Nihayet..
Bu Gunleri Beklemisdim... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:44. |