![]() |
Bilica'nın En Duygusal Maçı
[B]Fenerbahçe'ye Sivasspor'dan transfer olan Bilica, eski takımına karşı ikinci kez forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.[/B]
Tecrübeli savunma oyuncusu, duygularını “İlk yarıda Şükrü Saracoğlu’nda eski takımıma karşı mücadele etmiştim. Ancak bu kez 4 Eylül Stadı’na ilk kez Sivas değil, Fenerbahçe formasıyla çıkacağım.[B] Benim için Sivas’ın yeri ayrı[/B]. Ancak şu anda Fenerbahçe için ter döküyorum. Duygusal bir maç olacak ama takımımın kazanması için tüm gücümü harcayacağım” sözleriyle dile getirdi. [url]http://www.haberulke.com[/url] [COLOR="black"]BU KALP SENİ UNUTUR MU! Bilica için ayrı bir organizasyon yapmalıyız; adam, çoğu Sivaslıdan daha Sivaslı[/COLOR] |
Cevap: Bilica'nın En Duygusal Maçı
aslan bilica!!!!!!!!!!!!
sivassporda kalsaydin cok mutlu olurduk ve belki bugünki sorunlara düsmezdik!! ama sen de tabi ailen icin bakman lagzim ve onun icin tabi para lagzim. umarim güzel mac olur sivasimiza bol sanslar zor mac olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
buca spora kiraladigimiz mbemba da 58 numarali forma giyiyor
|
[B][COLOR="Red"]bilica profesyonel bir futbolcu
ama sivasımızın bu haline enaz bizim kadar üzülüyordur çok çok zor bir maç trabzon maçında şanslıydık yoksa 10 tane yerdik en az inşallah fenerden fazla yemeyiz[/COLOR][/B] |
bence sivasspora gelmiş geçmiş en iyi transferdi
|
BİLİCA GİBİ OYUNCU AZ BULUNUR İNŞALLAH BİR DAHA GELİRSİN SİVASA VE MAÇTADA BİZE BİRAZ KIYAK GEÇERSİN BİLO58
|
Yap bize bi kıyak bilica :D :D
|
[B]bılıca sen bazı sivaslılardan bile harbi sivaslısın helal olsun sana........[/B]
|
kariyerini inşallah sivasspor da tamamlar...ayrıca bilica ya sevgi gösterisdinde bulunmalıyız çoğu sivaslıdan çok daha iyi sivaslı taam bir yiğido
|
Maca gidicek olan arkadaslar blica yi trubune cagirsinlar alkislasinlar cok iyi bir futbolcuydu bizde parladi karsligini aldi istese yonetim birakmazdi ama o kalmak istemedi hayirlisi olsun. Maci alicaz blica sen merak etme senin icindende oyle geciyodur umarimmm:D demi laaa ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:20. |