SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28441)

SivasSpor.Com 31.01.2010 16:18

Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/muhsinert.jpg[/IMG]

Sivasspor teknik direktörü farklı kaybettikleri Fenerbahçe maçını değerlendirdi, bireysel hatalardan yakındı..

Muhsin Ertuğral'ın açıklaması:

"İlk yarıda çok iyi futbol gördük, ikinci devredeise konsatrasyonumuz bozuldu. Hakemin verdiği uzun toptan gol yedik. 3. gol ise başlangıçtan orta sahaya geçerken yedik. İç dünyamızda 1 gol yedikten sonra kendimizi kaybediyoruz.."

Fiziksel anlamda sorun yok çok bireysel hata oluyor. Mesela geçen hafta içi yenildiğimiz Bursa maçı iki tane ofsayt vardı ama yediğimiz gollerde inanılmaz bireysel hatalar yapıyoruz. İlk gol bireysel hata, ikinici gol bireysel hata psikolojik faktörler var.

Yeni gelen transferleri de değerlendiren Ertuğral; "Hepsi 1.Ligler'de oynamış, Premier Lig'de oynamış kaliteli oyuncular.. İnsan başka ülkeye gittiği zaman futbol anlayışı değişiyor. Mesela stoperimiz orta sahaya oyunu başalatmaya gittiği zaman Fransa Ligi'nde belki sorun olmuyor, ama burada oluyor" dedi..

yigidomustafa58 31.01.2010 16:20

Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

[B]eee bu sorunları düzelt diye seni bu takıma getirdiler sen bize şikayetlerini sayıyorsun yazık bu takımı bu hallere getirenlere...[/B]

mustafatas58 31.01.2010 16:24

hoca uc macı kazan onumuzdekı baska bır sey ıstemıyorum senden ama mutlak kazanmalıyız yoksa duserız

sivastatlıbelam 31.01.2010 16:25

agbetu nerde hocam.erman nerde.

tamam bireysel hata diyorsun da niye diğer takımlar veya rakip adi fener de bireysel hata yapmıyorlar.

şu transfer dönemi kapanmadan tecrübeli hareketli hızlı fizikli bir stoper alın.

58isML58 31.01.2010 16:26

Arkadaslar bak buraya yaziyorum onumuzdeki ilk 3 macta cok iyi bir grafik cizecegizzz ve ligde kalacagiz ben muhsin hocaya ilk geldigi gunden beri guvendim ve halada guveniyorum muhsin hoca bu sene bu takimi ligde tutacak ve obur sene ise cok iyi bir baslangic yapicakk....

calipso 31.01.2010 16:27

sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
[COLOR="DarkRed"][B]abdurrahman,erman,dağaşan,yasin,van heerden,nabil,kamanan[/B][/COLOR]
bunları kado dışı bırakmazsak bu sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur:mad:

58_babacan_58 31.01.2010 16:28

[B]HOCAM BIRAK BU İŞLERİ SEN BU TAKIMIN KAPTANIYSAN GEMİNİ İYİ YÖNETECEKSİN,HER HAFTA HATALARDAN BAHSEDENE KADAR TRANSFERİNİ YAPSAYDIN VEYA ADAM ETSEYDİN DEFANSI BİZ GEÇEN SENEDE AYNI DEFANSLA OYNADIK,BILICANIN YERİNE AUBEY OYNADI SADECE,O ZAMAN YAPILMAYAN HATALAR ŞİMDİ NEDEN YAPILIYOR BU SORUYU KENDİNİZE SORMANIZ LAZIM,MAÇ ESNASINDA NEDEN HİÇ TAKTİK VERMİYOSUNUZ,ORDAN BABAMDA YÖNETİR İZLEYEREK MAÇI TOPARLANIN KENDİNİZE GELİN ARTIK,OYUN PLANININIZDAMI BİR YANLIŞLIK VAR BİR YERDE BİR SORUN VAR DÜZELTİN BU HATANIZI EN KISA ZAMANDA.........[/B]

Aydogan58 31.01.2010 16:30

Muhsin hoca ,, sana güvendik ama ,,, gine güvensiz kaldik,,

seni bu takima positiv degistirmen icin getirdik,,,
sense günler gideli bu takimi negativlestiriyorsun !!!

Transfer etigin adamlar kocaman sifir cekiyor, sense bize masal anlatiyorsun.

oNuR 31.01.2010 16:33

[B]Bu maçtan zaten birşey beklemiyordum.Bi an Kayseri maçındaymışım gibi hissettim..Bir birinin aynısı 2 gol..Aslında ilk yarı o kadarda kötü oynamadık.Net gol pozisyonu yoktu.Ancak 2. golden sonra ne olduysa oldu.Ancak ben Denizli maçından çok umutluyum.Ahanda buraya yazıyorum.Haftaya Denizliyi yeneceğiz[/B]

58akif34 31.01.2010 16:35

ilk yarı basarılı bır performans cizdik ıkıncı yarı abdurrahmanın yapyıgı ıkı hata sonucunda bu derece farklı bır yenılgı aldık mac sonuna kadar istikrarlı oynamamız gerekırdı beceremedık fakat son uc mac olarak degıl son dokuz mac olarak bakmak gerek hocamın gelısıne altı mactan puan cıkartan bır hocamız var hemde ust uste bırde bıtmiş bir takımla hocamın yapabılecegı bırsey yoktu sorun abdurrahmandan kaynaklandı ılk yarısı cok zevklı gecen bır mactı takıma bıraz teknık bılgı sart haftaya basarılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:21.