![]() |
Yiğidolar yandı!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz222.jpg[/IMG]
Düşme potasından çıkan Sivasspor, Denizlispor'u 2-0 mağlup etti, ama büyük kayıp verdi. Kırmızı-Beyazlılar’da sezon başından bu yana ikinci maçına çıkan kaptan Mehmet Yıldız, Denizli karşısındaki tavrının faturasını ağır ödeyecek. Kaleci Özden’e yumruk atan ve küfür eden Mehmet’in en az dört maç ceza alması bekleniyor. Gelecek dört haftada Diyarbakır, Manisa, Bursa ve İstanbul Belediye gibi takımlarla zorlu maçlara çıkacak olan Yiğidolar, hücumda yine problem yaşayacak. Fanatik |
Yiğidolar yandı!
Düşme potasından çıkan Sivasspor, Denizlispor'u 2-0 mağlup etti, ama büyük kayıp verdi.
Kırmızı-Beyazlılar’da sezon başından bu yana ikinci maçına çıkan kaptan Mehmet Yıldız, Denizli karşısındaki tavrının faturasını ağır ödeyecek. Kaleci Özden’e yumruk atan ve küfür eden Mehmet’in en az dört maç ceza alması bekleniyor. Gelecek dört haftada Diyarbakır, Manisa, Bursa ve İstanbul Belediye gibi takımlarla zorlu maçlara çıkacak olan Yiğidolar, hücumda yine problem yaşayacak. Kaynak:Fanatik |
Cevap: Yiğidolar yandı!
[B][COLOR="Blue"]profesyonellik bumudur anlamak çok zor
mehmeti kesinlikle suçlamak istemiyorum fakat sakin olunması gereken bir maçta hiç olmaması gereken bir hareket zararı faturası sivasspora yansıyacagı için insan kötüde düşünebiliyor umarım bu hareket kasti yapılmamıştır mehmet tarafından[/COLOR][/B] |
Bence o kadar ceza almaz. Fedarasyonun tahrikleri göz önünde bulunduracağını düşünüyorum. Eğer öyle olursa sezonu kapattı demektir.
|
[B][COLOR="Red"]profesyonellik bumudur anlamak çok zor
mehmeti kesinlikle suçlamak istemiyorum fakat sakin olunması gereken bir maçta hiç olmaması gereken bir hareket zararı faturası sivasspora yansıyacagı için insan kötüde düşünebiliyor umarım bu hareket kasti yapılmamıştır mehmet tarafından[/COLOR][/B] |
[B]denizlispor denen maç kazanma özürlü takımın sivasspor'a karşı yapmış olduğu bilinçli bir hareketti bu arkadaşlar. Sırf takımı kızdırmak seyirciyi kızdırmak için ve takımı çekemediklerinden dolayı ellerinden geleni yaptılar ve amaçlarınada ulaştılar, Bank asyada akılları başlarına gelir inş. Bu arada zeki çol ne dedi, bütün olayları başlatan denizliydi neden bukadar agresiflerdi anlamadım.. cevabını yazdım yukarda..[/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]yazık oldu denizlili futbolcuların yaptığı tahriklere kapılmasaydık keşke ayrıca dün sivas kanalında izledim muhabirin denizli başkanına kaleci özden maç sonunda sivasspor soyunma odasına geldi kapıyı zorladı dedi haberim yok dedi sonrada denizli başkanı sizin futbolcular bizim oyuncuya 8 yumruk attı dedi sonrada muhabire kızdı muhabirde akşam sorduğumuz soruya kızıyor dedi sonra bundan sonra bank asyada istediği soruyu sorarlar dedi ağzının payını verdi :D[/B][/FONT]
|
bundan sonra böyle gerilimli maçlar olacaktır bizler dikkatli olmalıyız..
|
[QUOTE=svsli585858;607260][FONT="Comic Sans MS"][B]yazık oldu denizlili futbolcuların yaptığı tahriklere kapılmasaydık keşke ayrıca dün sivas kanalında izledim muhabirin denizli başkanına kaleci özden maç sonunda sivasspor soyunma odasına geldi kapıyı zorladı dedi haberim yok dedi sonrada denizli başkanı sizin futbolcular bizim oyuncuya 8 yumruk attı dedi sonrada muhabire kızdı muhabirde akşam sorduğumuz soruya kızıyor dedi sonra bundan sonra bank asyada istediği soruyu sorarlar dedi ağzının payını verdi :D[/B][/FONT][/QUOTE]
O başkanın ne mal olduğu belli 4 sene önce nasıl oyunun içinde olduğuda belli |
böyle yazıları siteye niye koyarlar acaba oldu olacak mehmete 15 maç ceza versinler sahayıda kapatsınlar burada yönetime iş düşüyor konuşmaktan korkmasınlar sivas sporun haklarını korumak için ne yapılması gerekiyorsa yapılsın hep altta kalan sivasspor oluyor ne var biraz sesiniz çıksın federasyona bi şekilde sesinizi duyurun denizli li oyuncuların çirkefliklerini anlatın bant görüntülerinden ispatlayın milletvekilleri sivas için birşey yapmıyorsunuz bari sspor için devreye girin bu hafta yine maçta idim MARATON tarafından stada gireken alt yapı noksanlıgından o kesime su birikiyor ayaklarımız su oluyor çoraplar ıslanıyor maç seyrederken haliyle ayaklar donuyor ne var ya şu stadın etrafını dolaşında eksikler neler ise düzeltin ( stad müdürüne buradan sesleniyorum) ondan sonra seyirci maça gelmiyor diyorsunuz stad girişlerine 50 tane demir kapı koyacağınıza MARATON GİRİŞLERİNE 1 ADET ROGAR KOYUN DA vatandaşın ayakları ıslanmasın onlarda size rahmet okumasınlar .......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44. |