![]() |
Teşekkürler
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/monopoly.jpg[/IMG]
Monopoly oyununun gelecek versiyonunda Sivas'ımızında yer alması için, oy kullanılması gerekiyordu.Bizleri bu yolda yalnız bırakmayarak şehrimizi üst sıralara taşıdınız.Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Birlik olduğumuz zamanlarda neler başarabileceğimizi hepbirlikte görmüş olduk. [url]www.sivasspor.com[/url] ailesi olarak teşekkür eder,hemşerilerimize saygılarımızı sunarız.. |
lütfen oy verelim
monopoly Türkiyenin en değerli şehirlerini seçiyor ve malesef Sivasımız çok gerilerde kalmış.oy vermek için üye olmak lazım ama her gün oy kullanma hakkınız oluyor.Lütfen bu güzel memleketimizi destekleyelim
[url]www.turkiyeoyveriyor.com[/url] |
Cevap: lütfen oy verelim
bu konuyu tam yazacaktim ve o sirada senin yazdigini gördüm tesekkür ederim
ben¨sivasli olarak üye oldum ve 28 subata kadar oylarimi kullanacagim insaallah bütün sivaslilar bizim gibi yaparda sivasimiz monopoly de yerini alir |
Türkiye’nin Monopoly’si için hazırlıklar başladı; bu yepyeni Monopoly’yi memleketin her köşesinden şehirlerimiz süsleyecek.
Ay yıldızlı bayrağımızı taşıyacak bu özel oyunu, oylarıyla Türkiye şekillendirecek. Şimdi desteğinizi gösterme zamanı. Kolayca üye olup hemen oy vermeye başlayabilir; doğduğunuz, büyüdüğünüz, sevdiğiniz şehri Monopoly Türkiye’de yer alacak 22 şehir arasına sokabilirsiniz. 28 Şubat’a dek sürecek bu çetin mücadelede her oy altın değerinde. Bir yandan şehrinizi üst sıralara taşırken bir yandan da Monopoly Türkiye’ye herkesten önce sahip olacak 100 kişiden biri olma şansınızı artıracaksınız. Haydi Türkiye, 28 Şubat’a kadar her gün oy ver, Türkiye’nin Monopoly’sinde hangi şehirlerin yer alacağına sen karar ver! |
[B]üstümüze düşeni yaptık.sivasa dair ne varsa yanındayız...[/B];)
|
evet herkes değil ama birileri üzerine düşeni yapmaya başlamış çünkü 31 sıradan 26. sıraya yükseldi. Daha fazlası lazım. son 20 gün!
|
[QUOTE=gangster;606399]monopoly Türkiyenin en değerli şehirlerini seçiyor ve malesef Sivasımız çok gerilerde kalmış.oy vermek için üye olmak lazım ama her gün oy kullanma hakkınız oluyor.Lütfen bu güzel memleketimizi destekleyelim
[url]www.turkiyeoyveriyor.com[/url][/QUOTE] [B] evet kardeş sivas bayabi geride kalmış bizden az nufüsu olan elazığ bile 6. sırada[/B] herkes oy vermeli |
[B]Elimizden gelenin en iyisini yapmaya calisacagiz.[/B]
|
[B]Sivas deyince akan sular duruyor elimizden geleni yaparız........[/B]
|
SİVASIMIZA OY VERELİM
MONOPOLY OYUNU ŞEHİR SEÇİMİNDE SİVASIMIZ 26. SIRADA İLK 22 YE GİRMESİ YETİYOR
HEMEN KAYIT OLUP DESTEKLEYİn [url]www.turkiyeoyveriyor.com[/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:02. |