![]() |
Hayrettin'e talip çok
EVET DUYDUMA Göre Galatasaray Hayrettini istiyorlar size gidermi Hayrettin yoksa Sivasspordami oynar daha cok gurul duyuorum ben Hayretten cünkü oda bi SIVASLI
Ne mutlu SIVASLIM |
Sivasspor hedefleri olan bir takımsa elindeki yıldızları üç büyüklere kaptırmaz. Yok bu takımın hedefi Gençlerbirliği veya Gaziantep gibi futbolcu yetiştirip üç büyüklere pazarlamak ve buradan para kazanmaksa versinler. Ama ikinci sınıf bir takım olarak kalsınlar. Biz en büyük olacağız diyorsak böyle bir iddiamız varsa Gençlerbirliği veya Gaziantep'e benzemememiz gerekir.
Buradan GS'nin böyle bir niyeti varsa onlara sesleniyorum: Yeter artık Anadolu takımlarını sömürdüğünüz.... Defolun gidin.... Şerefsizler.... |
HANGİ PARAYLA HAYRETTİNİ ALACAKMIŞ GALATASARAY İLK ÖMCE KENDİ FUTBOCULARININ PARASINI ÖDESİN SİVASTAN FUTBOLCU ALMAK KOLAY DEĞİL İLK ÖNCE AÇ KARINLARINIZI DOYURUN GS YÖNETİMİ
|
[QUOTE=hakandemirezen]HANGİ PARAYLA HAYRETTİNİ ALACAKMIŞ GALATASARAY İLK ÖMCE KENDİ FUTBOCULARININ PARASINI ÖDESİN SİVASTAN FUTBOLCU ALMAK KOLAY DEĞİL İLK ÖNCE AÇ KARINLARINIZI DOYURUN GS YÖNETİMİ[/QUOTE]
ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL |
[QUOTE=eren1]ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL[/QUOTE]
Eren kardeşim ben herhangi bir terbiyesizlik görmedim. Lüzumsuz yere ortamı germe.... |
[QUOTE=BOUN]Sivasspor hedefleri olan bir takımsa elindeki yıldızları üç büyüklere kaptırmaz. Yok bu takımın hedefi Gençlerbirliği veya Gaziantep gibi futbolcu yetiştirip üç büyüklere pazarlamak ve buradan para kazanmaksa versinler. Ama ikinci sınıf bir takım olarak kalsınlar. Biz en büyük olacağız diyorsak böyle bir iddiamız varsa Gençlerbirliği veya Gaziantep'e benzemememiz gerekir.
Buradan GS'nin böyle bir niyeti varsa onlara sesleniyorum: Yeter artık Anadolu takımlarını sömürdüğünüz.... Defolun gidin.... Şerefsizler....[/QUOTE] HAYRETTİNİN SIVASTAN GİYMESİNİ ŞU AN İÇİN ERKEN BULUYORUM VE PARASIYLA FUTBOLCU ALMAK ISTEMEKTE HERHANGİ BİR ŞEREFSİZLİK GÖREMİYORUM |
Bence HAYRETTİN için gitmek erken ayrıca hedeflerimizde varsa büyük başkanımız onu bırakmaz merak etmeyin GALATASARAY hangi parayla hayrettini alıcak buda merak konusu belki takas olabilir..
ÜMİT KARAN.. NECATİ.. HASAN KABZE..SAİDOYU verirlerse olur ancak :) :) :) |
[QUOTE=mesut1160]EVET DUYDUMA Göre Galatasaray Hayrettini istiyorlar size gidermi Hayrettin yoksa Sivasspordami oynar daha cok gurul duyuorum ben Hayretten cünkü oda bi SIVASLI
Ne mutlu SIVASLIM[/QUOTE] [b][color=blue]BİR ARADA DEDİLERKİŞ BJK ISTIYO.BU SPEKULASYONLARLA OYUNCULARIN KAFASI KARISIYO TAKIM ICINDEKI AKTIVITELERI AZALIYO.YERSIZ SOYLENTILERE MAHAL VERMEYELIM...[/b][/color] |
[QUOTE=eren1]ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL[/QUOTE]
İLK ÖNCE SEN TERBİYELİ OLACAKSIN SONRADA BAŞKALARINDAN TERBİYE İSTEYECEKSİN DÜNKÜ YORUMLARI YOKSA SEN YAPMADINMI? BEN KESİNLİKLE TERBİYESİZ DEĞİLİM BENİM YAŞIM 32 KÜÇÜĞÜME SEVGİM BÜYÜĞÜME SAYGIM SONSUZDUR. BEN HER NERDERSEN DE BANA SENİ YİNE SEVİYORUM. |
[QUOTE=hakandemirezen]İLK ÖNCE SEN TERBİYELİ OLACAKSIN SONRADA BAŞKALARINDAN TERBİYE İSTEYECEKSİN DÜNKÜ YORUMLARI YOKSA SEN YAPMADINMI? BEN KESİNLİKLE TERBİYESİZ DEĞİLİM BENİM YAŞIM 32 KÜÇÜĞÜME SEVGİM BÜYÜĞÜME SAYGIM SONSUZDUR. BEN HER NERDERSEN DE BANA SENİ YİNE SEVİYORUM.[/QUOTE]
İşte BABA YİĞİDO......... Hakan abi tebrik ederim, bu babalığın için.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:44. |