![]() |
Elrio futboluyla göz doldurdu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/elriovan.jpg[/IMG]
Devre arasında transfer edilen Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Elrio, Manisaspor karşılaşmasında gösterdiği performansla adeta göz doldurdu. İlk yarıda takım olarak etkili futbolu sergileyemeyen Sivasspor'da ikinci yarı çok farklı geçti. Özellikle Cihan'ın oyuna girmesiyle birlikte sağ kanatta daha aktif olan Elrio, etkili futbolu ile taraftarları mest etti. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Elrio futboluyla göz doldurdu
Adam Mütiş futbol oynuyor halen kendini bilmez bazı taraftarımız maçın içerisinde adama küfür ediyor. Maçta 85 dakika olmuş ona rağmen adam depar atıyor rakibin sağından atıp solundan geçiyor bizim taraftara o pozisyonda bile kendine bir pay çıkarabiliyor. Aynı şeyler Mehmet Yıldız için de geçerli 88 dakika olmuş halen rakipe boğuşuyor iki kişiyi bağlamış oraya bazı taraftarlar koşsana bassana pres yapsana ula adam motor mu taksın yok bizim SEYİRCİLER artık işi cıvıttı 3 puan almışız tamam futbol umut vermiyor ama şimdi takımın yanında olma zamanı maşallah stadyum eleştirmen dolu erman toroğlu, ahmet çakar, ömer üründül hepsi stadda maşallah :D
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
Yeni transferleri ilk maçlarda gözümüz tutmadı çünkü fiziksel ve psikolojik olarak hazır değillerdi yavaş yavaş takım kendine gelsin lucien el rio keitadan umutluyum ama taider için hala erken cihan şu an bence ondan daha verimli oluyor taideri hocanın 2.yarı sokması lazım
|
[B]Taider Bişeye Yaramaz Aubeyde Bişey değil Elrio ile Keita iyi gidiyorlar ama Elrio diğer sene geri gidecek.Kiralanması Kötü Oldu[/B]
|
hepside iyiydi bütün futbolculara teşekkürler. sağolasınız. daha nice üç puanlar almanızı diliyorum.
|
[B][COLOR="Indigo"]Valla bence Elrio bütün takım gibi ilk yarıda çok sönüktü. İkinci yarı gol geldikten sonra hem daha rahat oynadı. Hem de ilerde onun top sürebileceği geniş alan ortaya çıktı bunu değerlendirdi. Şu an için tek sıkıntı top kaybetmesi ve arkaya dönmemesi. [/COLOR][/B]
|
keske bizim yuvada kalsa daha iyi olur
|
[B][COLOR="Blue"]tabiiki stresli maçtı ama bu psikolojik savaştan 3 puan almayı bildik
elrio ve bütün takıma hatta camiamıza teşekkürler bunlar çok kıymetli puanlar[/COLOR][/B] |
Elrio çok klas bir oyuncu.. ama oyunun içine bir türlü giremiyor...ha şimdi ha yarın bir patlama yapacak takımı sırtlayıp ileri taşıyacak müthiş asistler yapacak adam eksiltecek diye bekliyorum
inşallah olacak bu dediklerim |
Ben iddia ediyorum kendisini tam olarak ortaya koyabilirse Türkiye'nin yıldızı olur... Kiralık ama bir yıl uzatma hakkımız var... Eğer Van Heerden kabul ederse...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:49. |