SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   A Milli Takım Honduras Maçı Aday Kadrosu Açıklandı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28676)

yigidomustafa58 26.02.2010 16:43

A Milli Takım Honduras Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

[B][COLOR="DarkOrange"]A Milli Takım Honduras Maçı Aday Kadrosu Açıklandı[/COLOR]

[IMG]http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/4fbce4425a054d8eae2475a80b25dfed.jpg[/IMG]

A Milli Takımımızın 3 Mart Çarşamba günü Honduras ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.

A Milli Takım, 28 Şubat Pazar günü saat 17.00'den itibaren İstanbul Swissotel'de toplanmaya başlayacak. İlk antrenmanını 1 Mart Pazartesi saat 19.00'da İnönü Stadı'nda yapacak A Milli Takım'ın bu çalışması, basın mensuplarına 30 dakika süreyle açık olacak.

A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, 2 Mart Salı günü saat 17.30'da Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım da aynı gün saat 19.00'da yine İnönü Stadı'nda yapacağı basına 15 dakika açık tutulacak antrenmanla Honduras maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

24 Şubat'ta İstanbul'a gelen ve Polat Renaissance Hotel'de kampa giren Honduras Milli Takımı ise antrenmanlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak. Honduras Milli Takımı, 27 Şubat Cumartesi günü saat 10.00 ve 17.00'de iki, 1 Mart Pazartesi ve 2 Mart Salı günü ise birer çalışma gerçekleştirecek. Honduras Milli Takımı, 4 Mart Perşembe günü saat 17.20'de Türkiye'den ayrılacak.

[COLOR="Blue"]Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroda yer alan futbolcular şunlar:[/COLOR]

[COLOR="Red"][U]Kaleciler:[/U] [/COLOR]Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
[COLOR="Red"]
[U]Savunma Oyuncuları:[/U][/COLOR] Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin (Galatasaray), Ceyhun Gülselam, Remzi Giray Kaçar (Trabzonspor), Çağlar Birinci (Denizlispor)

[COLOR="Red"][U]Orta Saha Oyuncuları: [/U][/COLOR]Hamit Altıntop (Bayern Münih), Volkan Şen, Ozan İpek (Bursaspor), Mehmet Aurelio (Real Betis), Necip Uysal (Beşiktaş), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Arda Turan (Galatasaray)
[COLOR="Red"]
[U]Hücum Oyuncuları:[/U][/COLOR] Tuncay Şanlı (Stoke City), Mevlüt Erdinç (Paris Saint Germain), Halil Altıntop (Eintracht Franfurt), Kazım Kazım (Toulouse) [/B]

Salim58 26.02.2010 16:50

Cevap: A Milli Takım Honduras Maçı Aday Kadrosu Aç

[B]Bizden kadroya daha kimse girememiş.zamanla oda olur inşallah.
Milli takıma başarılar.[/B]

hoLiGan Enes 26.02.2010 17:10

[B]benim bildiğim kaleci 3 dür ama onur'un yerine Akın olmalı[/B]

halilxx58 26.02.2010 17:24

[QUOTE=|YigidoGenclik|;612888][B]benim bildiğim kaleci 3 dür [/B][/QUOTE]

tamam turnuvalarda olabilir ama bu tür hazirlik maclarinda gereksiz ama böyle bi kadro anlayisinda volkanin yerine akin olabilirmis ve forvette tuncay ve kazimin yerine mehmet yildiz ve sercan olabilirmiz.

defans ve orta saha hak edene verilmis, cok güzel

Sivaslibey 26.02.2010 17:29

Rezalet !!!!
Oguz Cetin'de tam bir Terim yalakasi olmus.
Trabzon'dan aldigi oyuncularin hiç biri bes para etmez sirf takimda trabzonsporlu olsun.
Magdem Trabzonlu istiyorsun alsana Gökdeniz'i ve Tekke'yi, sonuna kadar hak ediyorlar ikiside.
Forvet'e bak, kepazelik, Semih hepsinden daha iyidir.
Onurmus, Akin kesinlikle su anki en iyi kaleci Türkiye'de ama hadi Volkan'i anladim, su Onur'da kim, komik.
Hiddink insallah Oguz Cetin'le çalismaz.

yerliturkuaz 26.02.2010 18:42

[B]Bu nasıl bir kadro anlayışı Sabri kaç maçtır oynamaz Terim mi yaptı bu kadroyu merak ediyorum.

Biz iki sezon şampiyonluğa oynadık ama bizden Mehmet dışında milli takım aday kadrosuna adam çağrılmadı. Bursa'dan hemen iki tane alınmış. Umarım Hiddink geldiğinde senelerdir devam eden bu kadro seçme rezaleti son bulur. Sırf bu yüzden milli takıma yabancı hoca gelmesini istiyordum...[/B]

Forza SİVASSPOR 26.02.2010 18:53

bu ne yaw 8 maçta 14 gol yiyen volkanıon ne işi var milli takımda AKIN VARDARIMIZ VARKEN ADAM CASİLLAS GİBİ BE

YAZIKLAR OLSUN DEĞİŞEN Bİ,RŞEY OLMAMIŞ

Kibrisli 26.02.2010 19:14

Geçtiğimiz yıllarda Hayrettin, Sedat ve Mehmet Yıldız alınmıştı, şimdi kimsenin olmaması doğal, bizimkilerin performansı iyi değil ama Akın alınabilirdi...

Bu arada Ümit Takımda [B]yine[/B] Ferhat BIKMAZ'ımız çağırılmış, aynı mevkide Gökhan Töre oynuyor Chelsea'den... Bakalım kesebilecek mi Ferhat'ımız...

Ben bu Ferhat'a çok güveniyorum... Türkiye'nin sol bekte geleceği bu çocuk... Alındığında da söyledim hala da arkasındayım, sezon başında yapılan en iyi transferimiz olacak, umarım elde tutar ve korkmadan oynatarak güveniriz...

EneS ElmaS 26.02.2010 19:26

Harika bir orta sahamiz var

---------- Nuri -------

Hamit -------------- Arda

----------Emre---------

Nuri Dortmund'da bu yasinda kaptan ve harikalar yaratiyor. Insallah Aurelionun yerine oynar! Kesinlikle hak etti.

mustafa_kavak58 26.02.2010 21:38

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)

Savunma Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin (Galatasaray), Ceyhun Gülselam, Remzi Giray Kaçar (Trabzonspor), Çağlar Birinci (Denizlispor)

Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Volkan Şen, Ozan İpek (Bursaspor), Mehmet Aurelio (Real Betis), Necip Uysal (Beşiktaş), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Arda Turan (Galatasaray)

Hücum Oyuncuları: Tuncay Şanlı (Stoke City), Mevlüt Erdinç (Paris Saint Germain), Halil Altıntop (Eintracht Franfurt), Kazım Kazım (Toulouse)

Ben olsam daha iyi kadro cikarirdim kaleciden baslayalim

kaleciler: akin vardar eklerdim

savunma oyunculari: sabri sariogluyu cikarirdim bayadir oynamiyo neden milli takim agidiyi cok sacma anlamis degilim.

orta saha: necip uysal bence gereksiz zaten yaramaz oynatmazler 19 yasinda besiktasta 4 maca cikmis milli takimda ne yapsin bence baskalrina sans verlimesi lazimdi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:59.