![]() |
Tezahuratlar
Akliniza gelen uygun tezahuratlar varsa buraya yazin arkadaslar :)
|
Cevap: Tezahuratlar
ben basliyim, iyi veya kötü, siz bilirsiniz, öyle esti :D
sivasin YOLLARINA cikayim DAGLARINA sivas sen bol bol GOL AT ölüm gitmez zorumaa oooooo .... gibi bisey :D |
[B]neyleyim cebimdeki mılyon doları
sen şampıyon olmayınca ___________ 2kere bazen sevinç bazen keder senin sevgin ömre bedel ______________ 2kere (müziğide gercekleri tarih yazar ..)[/B] |
[B][COLOR="Red"]ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor____________________2 KERE söylesene bizeeee hocaa takım niye oynamıyorrrrrrrrrrrr.____________________2 KERE [COLOR="SeaGreen"]VALLA TAM BİZLİK BİR TEZAHÜRAT.....[/COLOR][/COLOR][/B] |
valla sonuncu güzel olmuşş :)
tşkler |
[QUOTE=58_babacan_58;613357][B][COLOR="Red"]ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor____________________2 KERE söylesene bizeeee hocaa takım niye oynamıyorrrrrrrrrrrr.____________________2 KERE [COLOR="SeaGreen"]VALLA TAM BİZLİK BİR TEZAHÜRAT.....[/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE] tam bizlikte, baska takimlarin taraftar gruplarindan(cArsi) alinti yapmadan hareket edersek bizim icin daha iyi olur ;) |
[url]http://www.facebook.com/pages/YIGIDO-GENCLIK/311617617346?ref=ts[/url] ßekLeriz qRubumuza
|
arkadaşlar güzel tezahuratlar yazarım ama bu hafta en uygun tezahurat bence bu hafta şunu sölemeliyiz sevdim seni bir kere, başkasını sevemem,deli diyorlar bana desinler degişemem....
|
[QUOTE=58_babacan_58;613357][B][COLOR="Red"]ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor____________________2 KERE söylesene bizeeee hocaa takım niye oynamıyorrrrrrrrrrrr.____________________2 KERE [COLOR="SeaGreen"]VALLA TAM BİZLİK BİR TEZAHÜRAT.....[/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE] bencede tam bizlik bir tezahüürat hem takimda gaza gelir sonra iyi oynamaya basladiginda BIR SARKISIN SEN isimli tezahur+rat iyi gider :D |
[B]Seninle geldik biz bu dünyaya,
Uğruna gideriz Fizan'a Ay'a, Canımız fedadır farketmez Sivasım, Haydi şimdi saldır görsün düşmaların....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:52. |