SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor-Antalyaspor maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28748)

Abdullah DuMaN 07.03.2010 09:00

TSL/Sivasspor-Antalyaspor maçı tahmin ve yorumları

[B]TSL Sivasspor - Antalyaspor maçı tahmin ve yorumları

[IMG]http://forumfener.files.wordpress.com/2009/04/sivasspor-antalyaspor.jpg[/IMG]

Tarih: 3/14/2010
Saat: 14:00[/B]

58_babacan_58 07.03.2010 09:22

Cevap: TSL/Sivasspor-Antalyaspor maçı tahmin ve yo

[B]ANTALYA LİGİN EN GÜZEL TOP OYNAYAN EKİPLERİNDEN BİRİSİ,BİZDE EN KÖTÜ OYNAYAN EKİPLERDEN BİRİYİZ HATTA EN KÖTÜ OYNAYAN TAKIMIZ LİGTE,ARTIK DEĞERLENDİRMESİNİ SİZ YAPIN SÖYLEYECEK BİŞEY YOK,KAZANMAMIZ LAZIM MUHSİN HOCA KOY FARKINI ARTIK NE YAPIN EDİN DÖNÜN 3 PUANLA TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI ARTIK.....![/B]

Berkkaya5858 07.03.2010 09:27

arkadaşlar tabi antalya kazanır ne zannediyorusunz futbol mu oynuyoruz buna futbol denmez adamlar sahada geziniyor gecen yıl o forma terden sırılsıklam olurdu şimdi bir damla ter yok adamların vücudunda böyle mi futbol oynatılır bu mu futbol kardeşim sen petegonyadamı geldin böye mi hocasın git allah aşkına çok kızğınım çok gecen yıl şampıyonlar ligine git daha sonra kümeye bırakın bu işleriiiiii bırakın:mad:

Berkkaya5858 07.03.2010 09:29

bu hoca ile bu iş olmaz olmaz olmaz bakın bu saatten sonraki bütün maçları son iddia ediyorum iki maç ancak belki bir ihtimal kazanır bir tanede hükmen ankara maçı etti 3 maç o da edre 9 puan +24 etti 33 puan gittin işte

karşıyakalı 07.03.2010 09:32

[SIZE="5"][FONT="Arial Black"]ANTALYA SPOR 3 SİVASIM 0 İÇİM KAN AGLAYARAK YAZIYORUM AMA ARTIK DUYGUSAL OLARAK YAZMAYACAGIM SİVAS YENER DİYE.GERÇEK ORTAYA ÇIKTI ARTIK BİZ KİMSEYİ YENEMEYİZ BU LİGDE [/FONT][/SIZE]

stain 07.03.2010 09:32

hocaya güveniyoruz başka yapacak bişe yok iş takım düzelir antalyadan en kötü 1 puan alırız gibime geliyor gençleri yeneriz anteptende 1 puan alırsak düzlüğe çıkarız sanki ilk yarıdada yenildik bu takımlara

ve şuanda takım ilk yarıdakine göre daha çok puan almış durumda durum okadarda kötü değil

diyar büyük ihtimalle yenik sayılacak hükmen 3-0
denizlide manisaya çelme atsa çok iyi olur
ligde 35 puanla kalınacağını düşünüyorum bu sezon farklı olacak bize gereken şuan 11-12 puan inş önümüzzdeki maçlardan çıkarırız

lig bize zorsa rakiplerede zor l

ligde kalmamızda elrio van herden in payı büyük olacak adam takımı sırtlamaya başladı

bizim en zor maçımız galata beşik kayseri antalya diğer maçlardan ben umutluyum

stain 07.03.2010 09:38

[QUOTE=Berkkaya5858;615243]bu hoca ile bu iş olmaz olmaz olmaz bakın bu saatten sonraki bütün maçları son iddia ediyorum iki maç ancak belki bir ihtimal kazanır bir tanede hükmen ankara maçı etti 3 maç o da edre 9 puan +24 etti 33 puan gittin işte[/QUOTE]

okadarda düşük değiliz hani arkadaşım kasımpaşa ankara eskişehir gençler briliği ankaragücü maçlarını yeneriz inş

birde şunu göz önünde bulunduralım takıma yeni oyuncu almışsın alışmaları uzun sürer bu yüzden sezonun son 3 maçından 9 puan alırız ben buna çok inanıyorum ve bunun bizi ligde tutunduracağını düşünüyorum

hoca kesinlikle kalmalı yeni bir hoca gelecek olsa gelecek haftadan itibaren bu takıma alışması en az 5 hafta olacak takımda ozamana ligden düşer bu yüzden elimizdekiyle idare edeceğiz

inşyöetim hata yapıp adamı yollamaz yollarsa takım kesin düşer

58zarali 07.03.2010 12:13

berabere biteceğini düşünüyorum ancak bu kadar iyimser olabildim

Sivasspor Club 07.03.2010 12:24

bu maçı kazanırsak ligde kalırız buna inanıyorum ama hoca mutlaka gitmeli diyar zaten düşer

ofozturk 07.03.2010 12:28

sivasımız yener dedim ama bizim topçulara veya hocaya güvendiğim için değil bir ihtrimal antalyaspor un gününde olmaması nı temennı ederek işaretledim.
bilmiyorum da artık içime korkular yavaş yavaş yer etmeye basladı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:35.