![]() |
UTANMA SIRASI SİZDE
Geçen sene takım iyiyki taraftar kötüydü. İyi destek veremedik. Bu sene takım kötü taraftar iyi.
Söyleyin Taraftar ne yapsın:mad: |
Cevap: UTANMA SIRASI SİZDE
Taraftarın yapacağı bir şey var o da futbolculara çok güzel bir tepki koymak. Pankartla mı olur güzel bir tezahüratla mı olur ya da herhangi orijinal bir fikirle futbolculara iyi bir tepki göstermeliyiz
|
taraftarın bu saatten sonra yapacağı pek birşey yok destekse veriliyor daha ne olsun futbolcuların biraz hırslı olması lazım. adamlar taraftarsız takımlar hertürlü götürüyorlar
|
onlarda utanacak yüz varsa çıkıp erkek gibi oynarlar. 3 pas ard arda yapamayan ezikler.
|
[QUOTE=yigidoss;615286]Taraftarın yapacağı bir şey var o da futbolculara çok güzel bir tepki koymak. Pankartla mı olur güzel bir tezahüratla mı olur ya da herhangi orijinal bir fikirle futbolculara iyi bir tepki göstermeliyiz[/QUOTE]
essege semer baglasnda essek essekdır kardes bız bu yenı gelen oyuncularla hıc bı zmn 4 ' 4 luk futbol oynamadkkı bısey de beklenmıo artık |
utanma sirasi diyorsunuzda futbolcular utansa ne olurki adamlar kendi baslarina fazla emek verip dahah fazla strese girince hayrettin gibi patliyor seyircinin herkesinönünde kaliyor suna inanin takimdaki bu gidisten hic bie futbolcu gidisatdan ememnun degil ama isyan edecek firsati bile bulamiyorlar.
sivasspor düzelir ama sahada isyan edecek takimi isyana tesvik edecek futbolcuyla düzelir. muhsin hoca isyan topcusu agbetuyu neden oynatmiyor adam isyan ediyor vede onun isyani sayesinde bazi oyuncular dahada atesleniyordu peki nerde agbetu? bizim su acik secik ortada bizi hoca adi altinda hocasiz ve her zaman topal bir takim olarak sahaya cikiyoruz sonucuda böyle simdi hoca bütün oyunculari futbola küstürdü buna inanin egerki bir futbolcu hocasinda bir marifet görmüyor oyuncu biseyleri yapmaya ugrasiyorda hocasi onlarin farkinda degilse o oyuncu artik sahada sadece bedenen olur ama ruhen olmaz cückü günümüz futbolculari görünen muhsin hocadan iyi futbolu ve takimi tanimaktalar sen traktör söförüne uzay mekiyi teslim edersen önceki senelerde seni ucuran astronatlar ekibi artik ucamaz cünkü baslarindaki bir traktör soförü |
bu futbol ile bu maclar alınmaz maçlar oynamakla alınır adamlar sahada ruh gibi dolaşıyor bunasıl futbol anlamak mümkün degil elindeki silahlarını sat sapan taşı ile savaş bizim takımda aynen öyle anlamak mümkün degil bir çözüm getiremiyorum bu hafta iyi oluruz maçı alırız diye düşünüyorum malesef yanılıyoruz sayın hocam kaçtane taransfer yaptın 2tane almanyadan sivasın ruhunu taşıyan futbolcular alındı nerede buna benzer niçeleri eger disiplinsiz davranan futbolcu vardır siz daha iyi bilirsiniz böyle futbolcuları oynatma kendilerine takım bulsunlar sivassporluyum demeye utanıyorum insanlara maskara olduk soruyorlar bu sivasın hali ne olacak diye birşey konuşamıyorum gecen yıl ne idiniz bu yıl ne diye herses konuşuyor oynamayanı oynatma bileti ver getsin yazık bu taraftara bizbe bir deyim var modullayacsın lütfen yönetim bu takıma el atsın yoksa kayıp olur gidersin birdaha rüyanda göremessin süperlig bir zamanlar ne takımlar vardı hani şimdi nerdeler bunlar bir örnek transfer zamanı isim yapmış yerli fazla degil 3ve 4tane futbolcu alınsaidi şimdi herkes bizi taktir ederdi mehmet yıldız sakatlanınca göl atacak futbolcu yok belki yanlış anlarsınız ben şahsi görüşüm 1sedat 2murat 3yasin 4hayrettin 5yenı alınan zencilerden bazılarını takıma koymam alt yapıdan alır oynatırım ...................selamlar hayırlı günler dilerim inşallah yanılmiş olurum allaha emanet olun.......................
|
[B][COLOR="Blue"]utanacak yüzleri olsa sahaya çıkmaz.........lar
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişse ne? seyirci olarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin[/COLOR][/B] |
birtane golcü futbolcu alınamazmıydı bunlar hikaye ne imiş mehmet sakat tabi olacak sakatlıklar bu futbol sen kendini ona göre ayarlaman lazım 2.lig maclarını izliyorum ne kaliteli oyuncular var pes dogrusu...
|
takımın gidişatının tek sorumlusu taraftardır..neden mi arkadaşlar:
bu taraftar son 3 sezon kafaya oynayan bir takımın teknık trektorunun aldığı 5 maglbiyet sebebiyle yuhalayarak istifasını vermek zorunda bırakmıs,ve sivasspor takımına ve oyuncularına en buyuk nankorlüğü etmiş oldu.eger inanın bulent hoca takımın basında olsaydı bu takım yine ortalarda olacaktı. diğer bi mesele taraftar taraftarlığı sadece oturup çekirdek yemek ve filim izlemek gibi görüyor.bakın eskisehir,bursa,ankaragucu taraftarlarına da bi ornek alın.adamlar hıc durmadan senfonı orkestrası gibi hep bir agızdan takımı ateşliyor maçı çevirttiriyor.peki bizim taraftar ne yapıyor? KIRMIZI-BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS baska tezahurat varmı? yok yok yok... işte sebeb buuu.. BÜLENT UYGUN takımın basına tekrar getirilmezsse bu takım bank asyadan da düşecek göreceksiniz..saygılar dostlar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54. |