![]() |
Fanatik.com.tr'nin Yanlı Tutumu...
mrb değerli sivaslı abilerim kardeşlerim,
bugun fanatik.com.tr sitesini gezerken birşey dikkatimi çekti ve bir sivaslı sivassporlu olarak çok içerledim ve medya tarafından ne kadar istenmediğimizi tekrar anlamış oldum. [IMG]http://www.sivasrehberim.net/editor_multimedia/rezillik.jpg[/IMG] resimdede göründüğü gibi 4 büyütülmüşlerin yaninda bursaspor un da linkini koymuşlar. biz geçen sene 17 hafta lider olduk, iki sezon şampiyonluga oynadık ama bizim ismimizi oraya koymaya gerek görmeyen değerli(!) yetkilier daha bir hafta bile lider olamamış bursasporu şimdiden 5. büyütülmüş olarak lanse etmeye başladılar. bizde artık malum gazeteyi almayarak tepkimizi koyalım lütfen. yiğidin hakkını geçmiş yıllarda vermeyenler zorla bu sene yiğit çıkarmaya çalışıyorlar. neyse sözü uzatmayayım resim herşeyi açıklıyor. |
Cevap: Fanatik.com.tr'nin Yanlı Tutumu...
Ben sürekli Fanatik gazetesini okurum hemşerim internetten,yanıldığın birşey var.Zamanında Sivasspor'umuzada aynısını yaptılar..Ben gayet iyi biliyorum..
|
Değerli,kardeşim senle aynı görüşteyim,2 yıldır şampiyonluğa oynadık sivasspor logosunu lütfen,4 takımın yanına koymadılar,allah canımı al diye fotomaç yarımsayfa ,ayırdı,ona özendi fanatik,20cm kare ayırdı,şimdi,4 cm kare bile ayırmıyolar,yönetim sağolsun,sadece sivasspor maçı sonrası bunlara para verip alıyordum şimdi bedava verseler okumuyorum GS,FB,BJK,TS,yalakası biri,AKPyandaşı,diğeri,CHP,yandaşıbugazetelere para verip,almamalıyız bence.
|
Bu sene gösterdiği performansla Bursaspor orada olmayı hakediyor.Yiğidin hakkını verelim.Sivassporluya bu yakışır.Ha geçen sene bizi oraya koydular mı bilmiyorum.Koymadılarsa ayıp etmişler
|
orda 4 büyük takım zaten var diğeri de
en formda anadolu takımlarından seçiliyor diye biliyorum. |
orada bir zamanlar bizim de ismimiz vardı.. bundan eminim.. biliyorsun ama az biliyorsun sevgili kardeşim
|
Bizene olum fanatikten bursadan malatyadan trabzonlu mamukyadan.
Ben sana bir soru sorayım. Adamlar deplasmana şampiyonluk yolunda önem veriyor. Sen veya biz ne yaptık. Kendimize bakalım diyorum. |
böyle ufaktefek şeylere takmayın. şimdi ne alaka istenmemekle. geçen senede sivassporumuza ayrı bi köşe açmışlardı.
|
İsmimiz vardıda ne oldu şimdiki halimize bakın geçmiş geçmişte kaldı
|
zaten bizi buralara getiren hemen 4. büyük olduk 4. büyük olduk diye milleti gıcıklandırmamız değilmi. ayrıca bursasporun kasımpaşaya getirdiği taraftarı biz nereye getirebildik biraz gerçekçi olmak lazım. fanatik geçen sene bize de hak ettiğimiz reklamı yaptığını düşünüyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:55. |