![]() |
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.hocasivass.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Gençlerbirliği karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada "Kendi adıma oynadığımız futboldan utanıyorum" dedi. Konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sona eren maç sonrası değerlendirmelerde bulunan ve taraftarların 'istifa' tezahüraütları ile karşılaşan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin [B]Ertuğral, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten utanıyorum. Haftalardır kendi kendimizi yeniyoruz.[/B] Bu rakiplerin iyi olmasından değil. Yediğimiz ilk gol ortada. Söyleyecek bir şeyim yok. Şahsım adına oynadığımız futboldan utanıyorum. Haftalardır aynı şekilde 20'nci dakikalarda gol yiyoruz. Bunu bir türlü çözemedik. Rakip ilk defa kale önüne geldi, golü buldu. Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik" diye konuştu. [B]İstifa tezahüratlarına da değinen Ertuğral, "İstifa tezahüratları konusunda seyirci haklı.[/B] Takım kötü gittiği için görüşlerini dile getiriyorlar. İç dünyamızda bunu tartışabiliriz. İnsanlar pazardan pazara gelip bunu görüyor. Sorumulusu Muhsin Ertuğral olduğu için de bunu dile getiriyorlar. Bu konuyu yönetimle oturup konuşmamız gerekiyor. Bunu kamuoyunda tartışamayız" dedi. Takımın ligde kalma ihtimalini de değerlendiren Ertuğral, "Ligde kalabiliriz. 20 dakika top oynadık. Geçen hafta da böyleydi. Psikolojik baskı çok. Oyuncularımız idmanda yapmak isetdiklerini yapıyorlar. Ama maçta bir gol yiyince bütün her şey alt üst oluyor, sinir başlıyor. 2 tane önemli gol pozisyonumuz vardı, ama golü bulamadık. Açılınca daha çok strese girdik" şeklinde konuştu. |
Cevap: Ruhsuz Takim Ruhsuz Hoca,Ve Yönetim
şimdi cıkıp utanmadan bide açıklama yapar ilk 20 dk iyi oynadık golu yedikten sonra dagıldık önümüzdeki maça bakacaz artık der.. önünmü kaldı hoca hangisi yenmediyi düşünüyosun bu ruhsuz kadroyla yeter artık git şu takımın başından
|
direktörüde almışlar ellerine robot gibi yönetiyolar herşey yönetimden kaynaklanıyor direktöründe hatası var ama en çok sorumluluk yönetimin yiyici yönetim takımı yedi bitirdi sezon başından bu yana adam gibi bi transfer yapılmadı hepsi amatör küme futbolcusu gibi oynuyorlar takımda birlik beraberlik adına hiç birsey yok bu yüsden ben merhaba bank asya ligi diyorum
|
Cevap: Ertuğral: Artık Utanıyorum
[B]bi kaç güne kalmaz istifa eder diye düşünüyorum.Kusura bakma hoca ama taraftar sonuna kadar haklı.Geldiğinden beri takıma verdiğin bişey yok.[/B]
|
bu hafta istifa etmezse daha etmez gibime geliyo hocayada sesleniyorum koskocaman takım bir maçta 2tane önemli gol pozisyonuna girermi söleyin lütfen
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Eğer bugunde göndermezseniz ben 4 Eylül Stadının yanından dahi geçmem işsizim cebimde param yok bu zorluklarla yemeğimden kesip geliyorum Kahroluyorum bu memleketin Sivasspordan başka aşkı yok.Lütfen kurtarın[/COLOR][/FONT]
|
Hoca Yaktın Yıktın Ocağımıza İncir Ağacı Diktin Şu İBB-Gençler Maçından 6 Puan Alsaydık Şimdi Rahatlayacaktık Yazıklar Olsun Sanada Topçunada
|
HİÇ UTANMA HOCAM SEN UTANACAK NE YAPTIN. UTANMASI GEREKEN BİR SÜRÜ KİŞİ VAR KULÜPTE ."TATSIZ AŞA TUZ NEYLESİN, AKILSIZ BAŞA SÖZ NEYLESİN"
|
HOCAM NEBİLEYİM BU GÜN EN AZINDAN MÜCADELE ETTİLER KEŞKE TAKIM 4 HAFTADIR BÖYLE OYNASA BİYERLERDEN PUAN ALIRDIK AMA YİNEDE YORUMSUZ
ACABA LİGDEN DÜŞME KALDIRILACAK LİG 20 TAKIMLI OLACAK DİYE BİR GÖRÜŞÜNÜZMÜ VAR BİLEMİYORUM AMA ÖYLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM GÖRÜNEN BANK ASYA KILAVUZ İSTEMİYOR HOCAM SENİN YAPACAK BİR ŞEYİN YOK SANA LAF SÖYLEYEMİYORUM TAKIM ENKAZ GİBİ ANCAK BU ZİBİDİ FUTBOLCULARIN YERİNDE KARDEMİR KARABÜK SPORLU OYUNCULAR OLSA LİGDE KESİNLİKLE BUNDAN FAZLA PUAN ALIRDIK:confused: |
ARKADAŞLAR BU FUTBOLA YOLUN SONU BELLİ NE KADARDA YOK DÜŞMEYİZ DESEKTE BENDE İNENÇ ÇOK AZ KALDI BİLMİYORUM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:02. |