![]() |
İki isim belirlendi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Sivasspor'da Muhsin Ertuğral'ın istifası üzerine teknik adam arayışları hız kazandı. Şimdiye kadar 6 isim ile görüşen Sivasspor yönetiminin bu sayıyı iki düşürdüğü öğrenildi. [B]BAKKAL VE KARAMAN İSİMLERİ [/B] Sivasspor'da görev alması istenen iki isimde belirlendi. Yönetimin Mesut Bakkal ve Hikmet Karaman ile görüştüğü ve bu iki teknik adamdan birisinin bir iki gün içerisinde Sivas'a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. İki isimden birisinin kesin olarak teknik direktör olarak geleceği ve anlaşma sağlanacağı lig sonunda da duruma göre sözleşmesinin devam edip etmeyeceği kaydedildi. Sivas`ın Sesi Gazetesi |
Cevap: İki isim belirlendi
[B]bekliyoroz bakalım kim gelecek.
gelen takıma nasıl bir hava verecek.[/B] |
[B]HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DİYORUM....![/B]
|
KARAMAN KESİNLİKLE DEĞİL ÇÜNKÜ ANKARAGÜCÜNDEN AYRILIRKEN TAZMİNAT ALMIŞ VE ANKARAGÜCÜ SEZON SONUNA KADAR HİÇBİR TAKIM ÇALIŞTIRAMAZ MADDESİ KOYMUŞ.
|
mesut bakkal bizim bünyemize uygun bir hoca degil hikmet karaman olsun o olmazsa suan kisilik itibariyle bizim takimi atesleyebilecek birisi olabilir.bu isim su asamda hasan sas olabilir hasan da hep gerginlikten beslenen bulundugu ortami atesleyen bir yapiya sahip.
ha ben hasanin futbolculuk dönemindeki hareketlerini hep kötü karsiladim ama bugün itibariyle bize o sekilde sagi solu yikan hoca lazim baskalarina sirin gözükmek bize bisey kazandirmiyor beyefendi kisiligede kimse mac ve puan vermiyor hatta hatta heryerde o zaman eziliyorsun. Burasi türkiye |
Kim gelirse gelisin futbolcular konusunda radikal önlemler (kadro dışı,para cezası,sözleşmesnin feshi gibi) alınmazsa başarının gelmesi imkansız. Cünkü biz maçları taktiksel olarak kaybetmiyoduk. Ruhsuzluktan kaybediyoduk. Muhsin hocanın son maçtaki yorumu herseyi anlatıyor zaten.. UTANIYORUM diyor adam. Hepimiz kücük yaslarda kulup veya mahalle aralarında top oynamışızdır. Hala halısahalarda maç yapıyoruz. zevk alıyorsun oynarken bazen maçın bitmesini dahi istemezsin, mahallede oynuyosan annenin hiç çagırmamasını istersin kulüpteysen idman biraz daha sürsün istersin. Ama böyle ruhsuz para için oynayınca bitsinde gidelim dersin tekmeye kafa sokmazsın. Bizimkiler biraz fazla kaşarlaşmış.. Şahsen en az 2-3 futbolcunun kadro dışı olmasını bekliyorum. Genç savaşan takım olalım yine yenilelim muhabbet yenilme degil. Bizim kaşarların ruhsuzlugu..
|
[QUOTE=MMK;620266]KARAMAN KESİNLİKLE DEĞİL ÇÜNKÜ ANKARAGÜCÜNDEN AYRILIRKEN TAZMİNAT ALMIŞ VE ANKARAGÜCÜ SEZON SONUNA KADAR HİÇBİR TAKIM ÇALIŞTIRAMAZ MADDESİ KOYMUŞ.[/QUOTE]
adam görevinin başındayken yönetim idman saatini degisiyo hoca idmana gidiyor bir tane bile topcu yok bütün topculara idman yok denmis yönetim tarafından adamı kaçırmak için Melik Gökcek'in oglunun yaptıgı bi olay. Sen olsan o takımdan tazminat almaz mısın? |
[B]ikisinden birisi gelecekse Hikmet Karaman'ın gelmedini isterim...[/B]
|
[QUOTE=yigidomustafa58;620271][B]ikisinden birisi gelecekse Hikmet Karaman'ın gelmedini isterim...[/B][/QUOTE]
[B][I]ikisinden birisi gelecekse Hikmet Karaman'ın gelmesini isterim...[/I][/B] |
bu iki isim kaldı madem hikmet karaman olur inş mesut bakkaldan daha iyi en azından
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:20. |