![]() |
Yiğido yeni hocasını buldu
[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/mesutbakkal_poz.jpg[/IMG]
Ligde kötü gidişatı Muhsin Ertuğral ile de gideremeyen Sivasspor bu sezonki üçüncü teknik direktörü ile anlaştı. Kırmızı beyazlılar Manisaspor'dan ayrılan Mesut Bakkal'ı takımın başına getirdi.. Sivasspor, takımının teknik direktörlüğü için Mesut Bakkal ile anlaştı. Alınan bilgiye göre, Muhsin Ertuğral'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Sivasspor, Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı. Bakkal'ın bugün kulüp tesislerinde sözleşme imzalayacağı bildirildi. |
Mesut Bakkal Sivas'a geliyor
Düştük kesin diyorum ve başka bir şey demiyorum....yazık çok yazık insanların ekmek parasını gelip maça destek vermelerine yazık...yönetim düşmeyi kabullenmiş ...inşallah ben yanılırım inşallah diyorum ama yanılmayacam gibime geliyor ...bekle bizi bank asya...
|
Cevap: Yeni Hocamız
manisayı düşürüyor diye kovuldu, biz daha kötü durumdayız, en sevmediğim adamdı hikmet karaman ama şu anda bize o lazımdı...
|
İYİ OLUR İNŞALLAH, BEN DE AÇIKÇASI ONUN GELMESİNİ İSTİYORDUM İNŞALLAH BAŞARILI OLUR...
|
hayırlı uğurlu olsun inşallah güzelşeyler yapar
|
[B]tüm Sivasspor camiasına hayırlı olsun..bizi bu kötü durumdan inşallah kurtarır [/B]
|
mesut bakkal hayırlı olur inşallah
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hayirli ugurlu olsun, insallah iyi olur bizide su durumdan kurtarir..[/B][/FONT][/COLOR]
|
tüm camiaya hayırlı olsun ancak bu yönetim sivası düşürmek mi istiyo bu takım için en uygun adam hikmet karaman ztn taraftarın görüşü de bu yönde para konusunda mesut bakkal daha uygun gelmiş galiba
|
İşin özü: bu seneki transfer politikası ucuzluk.yav bu yönetim paraya kıyamıyor bank asyayı düşünüyorlar herhalde .sinirlenmemek elde değil.
Şu bir kesinki: bu senenin tek sorumlusu yönetimdir verdiği mesut bakkal terchiyle de bu nu onaylamıştır.bit pazarı müşterisi bunlar. şimdiden geçmiş olsun........ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:06. |