SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Doğru Tespitler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28921)

sivasdergi 25.03.2010 22:19

Doğru Tespitler

Arkadaşlar bazen aranızda Kemal Belgin'e kızanlar oluyor ama ben Türkiye Gazetesi'ne abone olduğum için devamlı yazılarını takip ederek kendisinin her takıma eşit mesafede olan , tarafsız bir yazar olduğunu biliyorum. Yanlış gördüğü noktalarda yeri gelince herkesi eleştirebiliyor. Bizim takımla ilgili daha önce yaptığı eleştirilerde de ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı.

Şimdi Diyarbakır konusu ile ilgili bir hafta arayla iki yazı yazmış. Gerçekten çok güzel bir noktaya değinmiş.

İŞTE YAZILAR ;

[B]TRT de böyle yaparsa! (18 MART 2010 PERŞEMBE)[/B]

Vah ki vah! Pazar gecesi Telelig’de sunucu arkadaş özetle diyor ki; “Diyarbakırspor’un şehrinden kaynaklanan bir özelliği var. Bunun da göz önünde tutulması gerekir...” Yani düşürmeyin diyecek de...
Kocaelispor’un özelliği yok mu, a be kardeşim? Kocaeli bu ülkenin sanayi şehri değil mi? Konya, bu ülkenin Nasreddin Hoca’sının şehri değil mi? Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nı Samsun’dan başlatmamış mıydı? Bunlar düşerken neredeydin? Sen, federasyonun profesyonel çalışanı yorumcu kardeş! Federasyon cezayı kesti diyorsun... Hadi canım sen de... Sen de inanmıyorsun ya... İşte koca Türkiye Cumhuriyeti’nin TRT’si... Vah ki vah!

[B]D.Bakırspor’la ilgili kara liste! ( 25 MART 2010 PERŞEMBE)[/B]

Eş, dost, futbol hastası arkadaşlarım geçtiğimiz hafta internet sayfalarından bana sundukları “Diyarbakırspor’un ligde kalmasını isteyenler listesi” gerçekten de bu ülkede hâlâ AB standardına ulaşılamamış olması şöyle dursun, yanına bile yaklaşılamadığının açık kanıtı idi. Kimler yoktu ki... Adlarını anmak istemiyorum. Ama şunu bilsinler ki, Diyarbakırspor’un maçlarının lig bitimine kadar malum (!) seyircisine yasaklanması, (İstanbul Belediye maçındaki olay çıkaran 7 kişinin terör örgütüne üye olduğu açıklandı) büyük kıyaktır. Kümede kalırlarsa, ben olsam, federasyona başvurup, gelecek sezon maçların seyircisiz oynanmasını isterim... Kanıt mı? Kocaeli’ndeki sessizlik!
Pardon, unutuyordum, kimisi de 20 takımlı ligden söz edecek kadar ihanet içine girmiş...
İsterseniz 81 takım yapalım, her gün bir lig haftası oynarız, olur biter. Böylece marka değeri de marka olur haaa.

Kaynak : [url]http://www.hayhay.net/kemal-belginden-diyarbakirspor-tespitleri/[/url]

Bu arada ilginç bir fotoğraf : [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_p8XGgvfiCDc/SlNAKtEh5cI/AAAAAAAAAC4/aTOHDcjbLZA/s320/2009_04_20_kemal_belgin_aziz_yildirim.jpg[/IMG] :)

fedayi 25.03.2010 22:42

Cevap: Doğru Tespitler

bu ülkede istediğin kadar iyi futbol oyna başarılı ol bu siyesetin önüne geçemiyor işte bu zihniyetler yüzünden bu ülkenin başına gelmeyen iş kalmıyor.terörüde bu zihniyetler besliyor zaten.

oquzh4n58 25.03.2010 23:18

doğrular bunlar herkesın gordugu dogru ama Sahdekar Lar korkaklar oldukca Gül Türkiye :)

sivasdergi 26.03.2010 10:38

Evet keşke daha fazla isim bu doğruları dile getirebilseydi.

58VoLkAn58 26.03.2010 12:39

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Vallahi adam çok güzel konuşmuş.İşte görüyorsunuz ayrımcılık yapılıyor.Bu TFF Diyarbakırspor'u düşürmüyor iyilik ediyor ama Diyarbakırlıların yaptığına bir bakın.Diyarbakır küme kesinlikle düşürülmeliydi.Uyu sen TFF uyu!!![/I][/B][/FONT][/COLOR]

O BiR SiVaS 26.03.2010 15:17

bu ülkede futbolmu var be hep şike hep güç

ercan58.a 26.03.2010 16:32

[B][COLOR="Blue"]bir bityenigi olmasa bu takım bu hallere düşermiydi
ermanında bu takımda yalnız olmadıgı kesin???????????[/COLOR][/B]

mucahitbaba58 26.03.2010 18:22

[B]zaten son zamanlar turk futbolundan iyice tiksinir oldum [/B]

58MUAMMER58 26.03.2010 20:32

KEMAL BELGİN SİVASSPORA DAHA ÖNCE YOL GÖSTERMİŞTİ,TESPİTLERİ BENCE DOĞRU ,OYUN OYNANIRKEN KURAL DEĞİŞTİRİLMEZ,TFF MALESEF SİYASETİN UŞAĞI OLMUŞTUR,ÜLKEDE NAMUSLU SPOR YAZARI KALMADIĞINI,ÜZÜLEREK GÖRDÜK,TFF BAŞKANININ BUKADAR RAHAT VE PİŞKİN OLMASININ NEDENİ DEVLET ERKANI VE BESLEME,YANDAŞ BASININ YAZARLARININ YANINDA OLMASIDIR SİVAS BU OYUNA GELMEMELİDİR,FİFAMI,UEFA MI,CAS MI,NEREYSE ŞİKAYET ETMELİDİR,100\100HAKLI ÇIKARIZ, TÜRK MİLLİ TAKIMI,AVRUPAYA GİDEN TAKIMLARA YASAK GELSİN OZAMAN GÖRÜRÜM HAMASETÇİ,YALAKA, BÖLÜCÜ YANDAŞLARINI,TFF BUNU GÖZE ALAMAZ,TFF KENDİ PİSLİĞİNİ TEMİZLEMEK İÇİN LİGİ 20 TAKIMA ÇIKARMALIDIR .YOKSA..........KENDİ BİLİR SİVASSPOR ŞİKAYETİNİ ,YAPMALIDIR .BULİG BÖYLE TESCİL EDİLMEZ,DİYARBAKIR KALIRSA SENEYE TARAFTARSIZMI OYNAYACAK HAYRET BİŞEY.

şarkışla 58 26.03.2010 21:53

Doğru tesbitler ,doğru yorumlar,doğru yazılar ama bunlar bizi kümede kalmak için yetmiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21.