![]() |
Sivaslılar Vakfından Protesto
[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/6494/sivasdernek21985501.jpg[/IMG]
[I][B]İstanbul'daki Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı[/B], Futbol Federasyonu'nun merkez binasının kapısına siyah çelenk bırakarak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçıyla ilgili verdiği kararı protesto etti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinin önünde basın açıklamasını okuyan vakıf başkanı Muhsin Kaya, federasyonun, olaylı İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçıyla ilgili kararını, siyasetin gölgesinde alınan bir karar olarak değerlendirdiklerini ve kınadıklarını belirterek, bunun Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçtiğini savundu. Devletin başında bulunanların, taraf olmaması gereken insanların, "Diyarbakırspor küme düşürülmesin" diyerek TFF'yi yönlendirdiğini iddia eden Kaya, bunun belki de dünya futbol tarihinde ilk kez yaşanan bir olay olduğu ifade edildi. "Diyarbakırspor küme düşmesin" işareti verilmesinin anlamının, "Sivasspor düşsün, Manisaspor düşsün, Denizlispor veya bir başka takım düşsün" anlamına geldiğini ileri süren Kaya'nın okuduğu basın açıklamasında, şu görüşler yer aldı: "TFF'nin ilgili maddeleri çok açık. Bir futbol takımı aynı sezonda iki defa saha olaylarına neden olur ve maç da yarıda kalırsa hükmen yenik sayılır ve bunun sonucunda da küme düşürülür. Eğer Sivasspor bunu yaparsa, Sivasspor'u da düşürsünler. Biz kimseden ekstra bir şey istemiyoruz, sadece adaletli olunmasını söylüyoruz." Polis, Sivaslıların toplanması sırasında federasyon binasının önünde güvenlik önlemleri aldı. Vakıf üyeleri, daha sonra binanın önünden ayrıldı.[/I] |
Cevap: Sivaslılar Vakfından Protesto
BENDE ORDAYDIM GELENLERE TEŞEKKÜR EDERİM .
|
KİMSE SİVASI VE SİVASSPORU SİHPSİZ SANMASIN SUSUYOSAK EFENDİLİĞİMİZDEN ŞANIMIZDAN ŞEREFİMİZDEN AMA ARTIK SUSMAK YOK!!!
|
[B]Karşındaki Sivaslı !!!![/B]
[B][COLOR="Red"]DİKKAT[/COLOR] ET ![/B] |
ÇABALARI YETERSİZ KALACAK.. KIZARMAYAN YÜZLERİ SESON SONUNDA KIZARACAK. HEP SİWASLININ YÜZÜNE GÜLÜP ARKASINDAN KONUŞANLAR BİR KERE DAHA GÖRECEK GÜCÜMÜZÜ KARDEŞLİĞİMİZİ
|
bu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz helal olsun işte yiğido dediğin budur
|
SivassLı olmak Yürek ister ŞerefLi olmak ıster.. SusuyorSak SayGımızdan KonusurSak Ama kımse bılemez...
|
[B]BU ADAMLAR KAÇ KERE SİVASSPOR İÇİN DEPLASMANA GİTMİŞ KAÇ KERE MAÇINA GİDİP BAĞIRMIŞ BİLMİYORUM AMA BU ORGANİZASYONUN REKLAM OLDUĞU BELLİ....YOKSA HERKESE HABER VERİLİR BİZDE İŞTİRAK EDERDİK...BU PROTESTOYA GİDENLERİ ANTALYASPOR DEPLASMANINA BEKLERDİK MESELA...AMA DİYORLARSA ESKİŞEHİR'E GİDERİZ ORAYADA BEKLERİZ....
BİZ BU TAKIMI REKLAM İÇİN DEĞİL....RENKLERİ İÇİN SEVDİK GARDAŞ... HEMDE KARŞILIKSIZ...ÖLESİYEEEE[/B] |
[QUOTE=casus84;621554][B]BU ADAMLAR KAÇ KERE SİVASSPOR İÇİN DEPLASMANA GİTMİŞ KAÇ KERE MAÇINA GİDİP BAĞIRMIŞ BİLMİYORUM AMA BU ORGANİZASYONUN REKLAM OLDUĞU BELLİ....YOKSA HERKESE HABER VERİLİR BİZDE İŞTİRAK EDERDİK...BU PROTESTOYA GİDENLERİ ANTALYASPOR DEPLASMANINA BEKLERDİK MESELA...AMA DİYORLARSA ESKİŞEHİR'E GİDERİZ ORAYADA BEKLERİZ....
BİZ BU TAKIMI REKLAM İÇİN DEĞİL....RENKLERİ İÇİN SEVDİK GARDAŞ... HEMDE KARŞILIKSIZ...ÖLESİYEEEE[/B][/QUOTE] [B]Bu protesto yu yapan insanların reklam yapıyorlar gibime geldi[/B] |
KARDEŞ BEN SİVASSPOR İSTANBULDA NERDE OYNADIYSA HEPSİNE GİTTİM, ANKARAYA 7 KEZ GİTTİM ,KİMSENİN REKLAMA İHTİYACI YOK, MAL SATMIYORUMKİ ,ZATEN GELEN 20 KİŞİ VAR YOK,BİLDİRİYİ OKUYAN SİVASLLILAR DERNEĞİ BAŞKANI,HAREMDEKİ SİVAS TUR DAKİ ÇOLAK MAHMUT ,SİVASLILARIN ,HEPSİ BİLİR,KIRMIZI KAZAKLI,ESKİ SİVASSPOR YÖNETİCİSİ ,BEN DE KIRMIZI KAZAKLININ,ARKASINDAYIM,SANCAKTEPEDEN,İSTİNYEYE,NEYİN REKLAMINI YAPMAK İÇİN GİDECEĞİM,1500 KİŞİYE MESAJ ATTIM DİYOR,MUHSİN BEY,İFTİRA ATMAK AYIPTIR,TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE,BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ,ASIL SİVAS ADINI KENDİ PİS ÇIKARI İÇİN KULLANANLAR GELMEDİ,MAKSAT ÇELENK KOYMAK OLSUN KEŞKE 10000 KİŞİ İSTİNYEDEN YÜRÜYEREK GİDEBİLSEYDİK,DAHA ÇOK SES GETİRDİK,ÇOK KOMİK OLDUK AMA SİVASLI GEÇİNİPTE GELMEYENLER UTANSIN PROTESTOYA GELENLER DEĞİL.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:35. |