![]() |
Gaziantep'te olay çıktı!
Ev sahibi Gaziantepspor’un 2-1 önde girdiği uzatma dakikalarında, konuk Sivasspor’un beraberlik golünün gelmesine ve hakem Kamil Abitoğlu’nun atışı tekrarlatmasına tepki gösteren Gaziantepsporlu taraftarlar maçın bitimiyle birlikte sahaya atladı.
Yaklaşık 100 kişinin sahaya girmesine özel güvenlik ile Çevik Kuvvet birimleri müdahale ederken, tribünlerdeki taraftarlar ise koltukları kırarak sahaya atmaya başladı. Olayların büyümesi üzerine Çevik Kuvvet ekipleri tribünlere girerek, taraftarlara sert müdahalede bulunup, stadın dışına çıkardı. Tribündeki seyircilerin koltukları kırıp sahaya attığı sırada bir taraftar ve bazı güvenlik kuvvetleri başlarından yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polislerin ve özel güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olaylar daha da büyümeden yatıştırıldı. Bir grup taraftar ise stadı terk etmeyerek, yönetim ve teknik direktör Jose Coucerio aleyhine tezahüratta bulundu. Gaziantepspor kafilesi ve Sivasspor kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri altında Kamil Ocak Stadını terk etti. Olaylarla ilgili olarak bazı taraftarların gözaltına alındığı öğrenildi. |
Cevap: Gaziantep'te olay çıktı!
butun sorumluluk federasyona aittir
|
sen diyarbakır a göz yumup doğru düzgün ceza vermezsen her sinirlenen garaftar böyle sahaya iner,bu tablo sana kapak olsun tff
|
selam fedarasyon bu senin suçun daha ağır olaylarla karşılaçaksınız ve bunun hesabını veremiyeceksiniz siyasetle spor beraber ve birlikte yürümez
|
maçı izlemedim ama dinlediğim kadarıyla hakem faulu tekrarlattı ve gol oldu daha sonra son dakikada penaltı bekliyordu antep hakem vermeyince sinirlenip olay çıkarmışlar....
|
federasyon izle sahaya giren girene sen ceza vermessen boyle olur işte..!
|
Maca gaziantepe giden arkadası aradım.golü atınca yandaki protokolde oturanlarla sözlü atısmıslar. mac bitiminde genclik27 grubundan 150-200 kişi sahaya atlamış hepsi bizimkierin üzerine bizimkilerde yukarı dogru kacmışlar. epey olay cıkmıs. koltuk bırakmamıslar arkadas diyor hayatımda bu kadar insanı sahada görmemiştim diyor biraaz korkmuslar cünkü 150-200 kişi üstlerine kosunca Allahtan polisler yetişmiş ama polisler de jop cekince polislere koltuk yagdırmıslar.
Bu arada 15-20 taraftarımız varmış antepte. 1 puanın keyfini cıkaralım |
[QUOTE=sinyor;621803]Maca gaziantepe giden arkadası aradım.golü atınca yandaki protokolde oturanlarla sözlü atısmıslar. mac bitiminde genclik27 grubundan 150-200 kişi sahaya atlamış hepsi bizimkierin üzerine bizimkilerde yukarı dogru kacmışlar. epey olay cıkmıs. koltuk bırakmamıslar arkadas diyor hayatımda bu kadar insanı sahada görmemiştim diyor biraaz korkmuslar cünkü 150-200 kişi üstlerine kosunca Allahtan polisler yetişmiş ama polisler de jop cekince polislere koltuk yagdırmıslar.
Bu arada 15-20 taraftarımız varmış antepte. 1 puanın keyfini cıkaralım[/QUOTE] federasyonun ettiginemi yanalim..antep in sonraki hafta kendi sahasinda manisa ile oynayacak lig macinda tarafsiz oynanmasinami yanalim!!!! |
Federasyon sahaya atlayanlara aklı başında para cezası verse bu kadar olmaz 150-200 kişi ne demek diyarbakırı da gectiler. Halbuki gaziantepsporlu taraftarlar centilmendi sasırdım.
|
[B]D.Bakır taraftarına özenmişlerdir nasıl olsa hafif cezalar veriliyor.
Federasyon bu şekilde karar verirseki verdide zaten böyle sahaya inmelerde alışkanlık olacak tabi.....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:36. |