SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   1 TL OLSUN BİLET FİYATLARI !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28940)

58_babacan_58 28.03.2010 17:05

1 TL OLSUN BİLET FİYATLARI !!!

[CENTER][IMG]http://yenisafak.com.tr/resim/site/macc8ae1cd1c83491b8by.jpg[/IMG][/CENTER]

[B]Sayın başkanım ve yönetim,içinde bulunduğumuz durum belli,bu hafta oynanacak olan Sivasspor-Galatasaray maç biletlerinde indirim yapmanızı temenni ediyoruz,1 tl ve 2 tl olursa çok güzel olur,bunun örneklerini kayserispor ve manisasporda görüyoruz,özellikle bu kritik maç öncesi hem taraftar hemde futbolcular olarak maça kenetlenip kazanmamız lazım 1 tl olursa hiç değilse öğrencilerde gelir maça ve müthiş bir atmosfer olur maçta
saygılarımla........[/B]

rEsuLAKPINAr 28.03.2010 17:06

Cevap: 1 TL OLSUN BİLET FİYATLARI !!!

BEN İSTEMİYORUM. SONRA ADAMLAR BİZİMLE DALGA GEÇİYO ... 5 TL zaTEn Çok UYGUN. PahaLı dEİL öğrenciside gelir HerKes GELir KALİTEMİZİ O KADAR DŞÜRMEMELİYİZ BENCE ..

58_babacan_58 28.03.2010 17:09

[QUOTE=rEsuLAKPINAr;621822]BEN İSTEMİYORUM. SONRA ADAMLAR BİZİMLE DALGA GEÇİYO ... 5 TL zaTEn Çok UYGUN. PahaLı dEİL öğrenciside gelir HerKes GELir KALİTEMİZİ O KADAR DŞÜRMEMELİYİZ BENCE ..[/QUOTE]

[B]FİYAT DÜŞÜRMENİN KALİTEYLE NE ALAKASI VAR KARDEŞİM,BİZİM KALİTEMİZ FARKIMIZ ZATEN ORTADA ÖNEMLİ OLAN HERKESİ MAÇA GELMESİ KÜÇÜK BÜYÜK DEMEDEN....[/B]

toprak_gürün 28.03.2010 17:11

[QUOTE=58_babacan_58;621820][CENTER][IMG]http://yenisafak.com.tr/resim/site/macc8ae1cd1c83491b8by.jpg[/IMG][/CENTER]

[B]Sayın başkanım ve yönetim,içinde bulunduğumuz durum belli,bu hafta oynanacak olan Sivasspor-Galatasaray maç biletlerinde indirim yapmanızı temenni ediyoruz,1 tl ve 2 tl olursa çok güzel olur,bunun örneklerini kayserispor ve manisasporda görüyoruz,özellikle bu kritik maç öncesi hem taraftar hemde futbolcular olarak maça kenetlenip kazanmamız lazım 1 tl olursa hiç değilse öğrencilerde gelir maça ve müthiş bir atmosfer olur maçta
saygılarımla........[/B][/QUOTE]

oldu olacak bari üste formada versinler atkıda hatta evden alsın eve kadar bıraksınlar ayıp ya ne bir tlsi lafını bile yapmanız yanlış bence

SivaSTeaM58 28.03.2010 17:14

bence cok dogru bi durum 1 lira olursa cekrdekcı deıl bagırmak cıın gencler gelirr arkadaslar tarftar lazım bize adamlar napıyo 20 lira verıyolar gs macına cıt cıt cekırdek yıyolar 1 lira olursa ogrencılerın maca gelecegını dusunuyorum ben sahsen 30 kısı getırım maca 1 lira olursa egerki biz bu ates hattından kurtulmak ıstıyosak bunun yapılması lazım ama kendılerı bılrıler ypaarlar kale arkası 5 maratonu 15 gs macına adamlar giderler alırlar cekırdeklerı cıt cıt cıtt !!!

SivaSTeaM58 28.03.2010 17:17

[QUOTE=rEsuLAKPINAr;621822]BEN İSTEMİYORUM. SONRA ADAMLAR BİZİMLE DALGA GEÇİYO ... 5 TL zaTEn Çok UYGUN. PahaLı dEİL öğrenciside gelir HerKes GELir KALİTEMİZİ O KADAR DŞÜRMEMELİYİZ BENCE ..[/QUOTE]

ne kalitesinden bahsediyosun arkadasım biliyomusnkı sen 25 puandayız 15. sıradayız bu saatden sonra kalitemi kaldı takıma lazım olan coskulu atesleyen seyirci 1 lira olursa gör stadı sen !!

bucansanafeda 28.03.2010 17:17

aynen biletlerin 1 veya 2 tl olmasini istiyoz gecen sene şampiyonluk icin oynuyoduk 5 ve 10 tl idi bu sene ligde kalmak icin oynuyoz yine bilet fiyatlari ayni bu maçta biletlerin 1 veya 2 tl olmasini istiyoz

58_babacan_58 28.03.2010 17:18

[QUOTE=SivaSTeaM58;621831]bence cok dogru bi durum 1 lira olursa cekrdekcı deıl bagırmak cıın gencler gelirr arkadaslar tarftar lazım bize adamlar napıyo 20 lira verıyolar gs macına cıt cıt cekırdek yıyolar 1 lira olursa ogrencılerın maca gelecegını dusunuyorum ben sahsen 30 kısı getırım maca 1 lira olursa egerki biz bu ates hattından kurtulmak ıstıyosak bunun yapılması lazım ama kendılerı bılrıler ypaarlar kale arkası 5 maratonu 15 gs macına adamlar giderler alırlar cekırdeklerı cıt cıt cıtt !!![/QUOTE]

[QUOTE=bucansanafeda;621836]aynen biletlerin 1 veya 2 tl olmasini istiyoz gecen sene şampiyonluk icin oynuyoduk 5 ve 10 tl idi bu sene ligde kalmak icin oynuyoz yine bilet fiyatlari ayni bu maçta biletlerin 1 veya 2 tl olmasini istiyoz[/QUOTE]

[B]İŞTE BU KARDEŞİM YA,BİZE ÇEKİRDEKÇİ DEĞİL GIRTLAK PATLATACAK ADAM LAZIM...[/B]

SivaSTeaM58 28.03.2010 17:21

[QUOTE=toprak_gürün;621827]oldu olacak bari üste formada versinler atkıda hatta evden alsın eve kadar bıraksınlar ayıp ya ne bir tlsi lafını bile yapmanız yanlış bence[/QUOTE]

arkadasım yapan takımlar var eger kume dusmek ıstemıyosak yapmamız lazım bunu ztn biletlerden gelen paranın fazla bi katkısı yok kulube bedava dagıtmak yasak oldugu icin 1 lira yapsın herkez gelsin stad dolsun milşlet bagırsın takım ateslensın su gs yi yenelım dusme hattından kurtulalalım burda 5 liranın 10 liranın lafını yapan yok tarafatar cekelım admlar verıyo 10 lira cekırdek yiyor onların yerıne 1 lira yapacan bagıracak adam gelecek

Salim58 28.03.2010 17:22

[B]Keşke Serviste verselerde herkesi evinden alıp maça götürse bari.;)

Sivassporu seven her yiğido o gün orda olmalı bilet fiyatı ne olursa olsun..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:44.