![]() |
Yasin ve Cihan`ın görüşleri
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=18458&token=20408[/IMG]
Orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz ise kendilerini çok zorlu bir maç beklediğini belirtti. Mesut Bakkal'ın takımın başına gelmesinin ardından inanılmaz güzel bir hava oluştuğunu anlatan Yılmaz, ''Bu moralle Gaziantepspor'dan deplasmanda 1 puan aldık. Bu bizim için ekstra moral oldu. Şimdi Galatasaray ile sahamızda oynayacağız. Zor bir maç olacak, ama bu hafta iyi çalışıp 3 puan almak istiyoruz. Bizim için artık her maç final maçı'' diye konuştu. İlk 10 dakikası basına açık olan idman, daha sonra basına kapalı devam etti. Saha etrafında bir süre koşan futbolcular, daha sonra topla ısınmaya yönelik hareketler yaptı. Savunma oyuncusu Yasin Çakmak ise Gaziantepspor maçında aldıkları beraberliğin moral olduğunu söyledi. Kalan maçların final havasında geçeceğini anlatan Çakmak, ''Bu takım ligde kalacak. Bunun başka alternatifi yok. Biz takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız. Kalan tüm maçlarda aynı konsantreyle mücadele edeceğiz'' dedi. Galatasaray'ın son 2 maçını kaybetmesine rağmen sonuçta büyük bir takım olduğunu kaydeden Çakmak, iyi bir şekilde mücadele ederek maçı kazanmak istediklerini söyledi. |
Cevap: Yasin ve Cihan`ın görüşleri
MESUT BAKKALIN TAKIMA KATTIĞI ŞEYLER ORTADA SONUÇTA BU İŞ BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇİYO MESUT HOCADA EN BAŞTA BU ÇALIŞMAYA KOLLARI SIVADI TAKIMDAKİ KARDEŞLİĞİ DOSTLUĞU EN KISA SÜREDE EEN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYO Kİ İNŞALLAHTA BAŞARILI OLUCAK...
|
[B][COLOR="Red"]ARTIK HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE,HER MAÇTAN PUAN KOPARMAMIZ LAZIM....![/COLOR][/B]
|
Cihan abi sana güveniyoruz. Birtanesin sen.
|
HOCAMIZ DOĞRU YERDEN İŞE BAŞLADI ARKADAŞLIK VE İNANMIŞLIK ORTAMINI YENİDEN TESİS ETMEYE ÇALIŞIYOR ,GERİSİ ZATEN GELİR ÇÜNKÜ KALİTELİ OYUNCULARIMIZ VAR .YETERKİ SAHAYA YANSITSINLAR.YASİN KARDEŞİMDE CİHAN KARDEŞİMDE İNŞALLAH DAHA FAZLA KATKI YAPARLAR.
|
Cihan Bu ülkenin en karizmatik futbolcusu eğer biraz daha takım toparlanırsa Onunda oyunu göz doldurcaktır Yasin için denecek bişe yok daha çok çalışmalı.
|
Ben Mesut Hocayi cok begeniyorum fakat bir sorum olacak :"Mesut Hocam Rahman ve Harun bu senede daha oyniyacakmi"
|
[QUOTE=58^SiVaS^58;622615]Ben Mesut Hocayi cok begeniyorum fakat bir sorum olacak :"Mesut Hocam Rahman ve Harun bu senede daha oyniyacakmi"[/QUOTE]
ben şahsen zannetmiyorum. Eğer şuan 10cu veya 5ci felan olsaydik oynatırdı ama şuan küme için savaşiyoruz riske girmeye gerek yok. |
[QUOTE=kiNgSiZe58;622617]ben şahsen zannetmiyorum. Eğer şuan 10cu veya 5ci felan olsaydik oynatırdı ama şuan küme için savaşiyoruz riske girmeye gerek yok.[/QUOTE]
ordan da haklisin ben almanyada yasiyorum ve taniyorum onlari cok iyi oyniyorlar Nabil yada Kadir yada Kamananin yerine oynatmali bi bak sana nasil oyniyorlar kac milyonluk adamlar yada Van Heerden Sivasa gelirken herkes dediki su yildiza bakin iste böyle yildiz olur ama ne oldu adam geldi hic birsey yapmadi bence kadro böyle olmali ---------------------------------Akin-------------------------------- Abdurrahman--------------Sedat------Murat-------------------Hayrettin --------------------------------Keita-------------------------------- Cihan--------------------------Harun-----------------------Erman ------------------------------Rahman-------------------------------- ------------------------------Mehmet------------------------------ |
Sivasspor ligde kalacak tamam doğru amma takım olduğu takım oyunu oynadığı için değil. Galatadan puan alacaklarmış..... ammannniiiiiiiiiiiin vış
insanın böyle laf konuşması için ar perdesinin yırtılmış olması lazım adama sormazlarmı ulan gazma hangi mücadelenle puan alacaaaan diye daha çok söz var söylenecekde neyse ............... Hep destek tam destek diye yuttuk gitti |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:14. |