![]() |
PFDK, G.Saray ve Gaziantep'i çarptı!
[IMG]http://haber7media.noc.com.tr/haber/haber7/photos/52085.jpg[/IMG]
[B]TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu , Gaziantepspor'a 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama ve 40 bin Lira para cezası verdi. [/B] Kurul, ayrıca Galatasaray'a 50 bin Lira, Fenerbahçe'ye 10 bin Lira, Beşiktaş'a 15 bin Lira, Eskişehirspor ve Bursaspor'a 10 biner Lira para cezası verdi. PFDK'nın aldığı diğer kararlar şöyle: "1 maç seyircisiz oynama: Şanlıurfaspor, Bafra Belediyespor 6 maç: Mehmet Şahan (Şanlıurfaspor teknik sorumlusu), Abdullah Bülent Çalışkan (Şanlıurfaspor masörü), Sacit Taşdemir (Şanlıurfaspor kaleci antrenörü) 4 maç: Mesut Okumuş (Bafra Belediyespor) 2 maç: Sezgin Bektaş (Kırşehirspor) 1 maç: Tacettin Bakacak (Menemen Belediyespor antrenörü) 75 gün hak mahrumiyeti ve 10 bin Lira: Mustafa Dinç (Şanlıurfaspor idarecisi) 60 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin Lira: Mustafa Ağaoğlu (Mersin İdmanyurdu idarecisi) 45 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin Lira: Turgay Şahin (Bafra Belediyespor idarecisi) 30 gün hak mahrumiyeti: Murat Güzel, Ömer Kızılkoca, Levent Özdemir (Elazığspor kulübü görevlileri) 7 gün hak mahrumiyeti: Fuat Ayar, (Körfez Belediyespor doktoru) 15 bin Lira: Mersin İdmanyurdu 7 bin Lira: Alibeyköyspor [B]5 bin Lira: Sivasspor[/B] 4 bin Lira: Sakaryaspor 3 bin 600 Lira: Bafra Belediyespor 2 bin 800 Lira: Kırşehirspor 2 bin 500 Lira: Kocaelispor, Elazığspor 2 bin Lira: Kahramanmaraşspor, Gaziosmanpaşaspor, Küçükköyspor Bin 500 Lira: Zeytinburnuspor Bin 200 Lira: Balıkesirspor, Batman Petrolspor Bin Lira: Kırıkhanspor, Nazilli Belediyespor" |
Cevap: PFDK, G.Saray ve Gaziantep'i çarptı!
iyide sivasspor niye ceza almış?
|
galatasaraya neden saha kapatma yada seyircisiz oynama cezası verilmedi hala daha şaşıyorum alexin kafasına şişe geliyor ceza yok.
|
ANTEBİN CEZASI İYİ OLMUŞ..........
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Galatasaray'a neden ceza gelmiyor.Gaziantep ders almıştır umarım.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
Gaziantepspor'a iyi olmuş................
|
[B]bize verilen 5 bin Lira ceza son dakikada attığımız beraberlik golünemi acaba anlayamadım.[/B]
|
Kara listemizde yer alan Antep Diyar Kayseri ve Trabzon ceza alınca valla seviniyorum. Sivas ve Sivassporlular olarak dikkat edelim ceza almamalıyız. Bunada üzülüyorum.
|
[QUOTE=Salim58;622988][B]bize verilen 5 bin Lira ceza son dakikada attığımız beraberlik golünemi acaba anlayamadım.[/B][/QUOTE]
yok gene röpörtaj meselesi bizim topcular mactan sonra iki cit laf etmemisler ondan dolayi. |
[QUOTE=yigido yakup;623009]yok gene röpörtaj meselesi bizim topcular mactan sonra iki cit laf etmemisler ondan dolayi.[/QUOTE]
[B]Bunlarda bi alışamadılar gitti, parayı bunlardan tahsil etmek gerek.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:24. |