SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİZCE!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2901)

1967_DERNEK_10UR 22.10.2005 22:29

SİZCE!!!

[COLOR=BLUE]HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ SİVASSPOR'UMUZ 38 YILLIK UZUN BİR MARATONDAN SONRA SÜPER LİGE ÇIKTI..AMA YETERİ KADAR DESTEK GÖRÜYOR MU?BANA GÖRE GÖREMİYORUZ..İÇ SAHADA Kİ MAÇLARDA TARAFTARIN SUSKUNLUĞUNDAN ŞİKAYETÇİYİZ..DEPLASMAN MAÇLARINDA DAHA İYİYİZ..BENİM MERAK ETTİĞİM KONU ŞU..YURT İÇİNDE Kİ SİVASLILAR MI DAHA ÇOK DESTEK OLUYOR YURT DIŞINDA Kİ SİVASLILAR MI DAHA ÇOK DESTEK OLUYOR...VEYA HANGİ KESİM DAHA ÇOK TAKİP EDİYOR..HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR SÖZ SİZİN...[/COLOR]

1967_DERNEK_NAİL 22.10.2005 22:51

ŞUYURT DIŞIN DAKİ YİGİDOLAR KADAR SİVASTAKİLERDE İLGİ GÖTERSE VARYA HİÇ KİM SE DURAMAZ KARŞIMIZDA

ANKARAGÜCÜ 22.10.2005 23:00

EVET

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
AMA BİZ BURDA BOŞUNA GIRTLAK PATLATIYORUZ KARDEŞ.......BUNLARDAN ADAM OLMAZ OLSADA BEN GÖRMEM...
ÇÜNKÜ GECEN HAFTA GENLER MACINDA GÖRDÜK HERSEYİ YARINDA GÖRCEM....
HİÇ BAGIRAN YOK.....
BUNU SEBEBİ NE BİLMİYORUM...
ARTIK MESLEK DEĞİŞTİRCEM SDATTDA CEKİRDEK SATCAM VALLA ZENGİN OLURUM BUNA İNANIN KARDEŞ BİR GÜNDE NERDEN BAKSAN 1 MİLYAR CÜRO YAPARIM....
YORUM SİZİN!!!!!

CAGLAYAN 22.10.2005 23:00

[QUOTE=esenyurtlu_nail]ŞU YURT DIŞIN DAKİ YİGİDOLAR KADAR SİVASTAKİLERDE İLGİ GÖTERSE VARYA HİÇ KİM SE DURAMAZ KARŞIMIZDA[/QUOTE]
Allah razi olsun Nail Gardas Yabanellerde oldugumuz icin maalesef maclara gelemiyoruz .ama azda olsa Maddi Manevi ve Sanal alemde katki saglaya biliyorsak ne Mutlu bize ....
Kalbimiz Sizlerle
HEP DESTEK
TAM DESTEK

1967_DERNEK_10UR 22.10.2005 23:01

[QUOTE=ANKARAGÜCÜ]AMA BİZ BURDA BOŞUNA GIRTLAK PATLATIYORUZ KARDEŞ.......BUNLARDAN ADAM OLMAZ OLSADA BEN GÖRMEM...
ÇÜNKÜ GECEN HAFTA GENLER MACINDA GÖRDÜK HERSEYİ YARINDA GÖRCEM....
HİÇ BAGIRAN YOK.....
BUNU SEBEBİ NE BİLMİYORUM...
ARTIK MESLEK DEĞİŞTİRCEM SDATTDA CEKİRDEK SATCAM VALLA ZENGİN OLURUM BUNA İNANIN KARDEŞ BİR GÜNDE NERDEN BAKSAN 1 MİLYAR CÜRO YAPARIM....
YORUM SİZİN!!!!![/QUOTE]
[B]HE YA İYİ FİKİR ÇEKİRDEK SATMAK NE PARA KIRARIZ..:D[/B]

1967_DERNEK_10UR 22.10.2005 23:03

[QUOTE=CAGLAYAN]Allah razi olsun Nail Gardas Yabanellerde oldugumuz icin maalesef maclara gelemiyoruz .ama azda olsa Maddi Manevi ve Sanal alemde katki saglaya biliyorsak ne Mutlu bize ....
Kalbimiz Sizlerle
HEP DESTEK
TAM DESTEK[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]ABI SİZİN VARLIĞINIZ YETER GURBETÇİ YİĞİDOLAR UZAKTA OLSALARDA GÖNÜLLERİ SİVAS'LA SİVASSPOR'LA...[/COLOR]

hagi 22.10.2005 23:23

Arkadaslar, burda belki yarisindan fazla yurtdisindan üye olan var.Ama Sivas dakilerin belkide maddi durumlari pek iyi degildir.Bizim gurbetdekiler gurbetde fazla katkimiz olamaz Sivasspor icin...gönlümüz onlar icin ama maclarina ne yazikki gidemiyoruz...Insallah Avrupa kupalarinda bir alman, isvicre yada fransiz bir takimla karsilasirsa biz gurbetciler icin ve Sivasspor icinde cok iyi olur, o stadi inletiriz, Sivasspor umuz icin bir cennet ve öteki takim icin kendi statlarini bir cehennem e ceviririz...Sivasa selamlar

EMİNÇOLAK 22.10.2005 23:29

[QUOTE=esenyurtlu_nail]ŞUYURT DIŞIN DAKİ YİGİDOLAR KADAR SİVASTAKİLERDE İLGİ GÖTERSE VARYA HİÇ KİM SE DURAMAZ KARŞIMIZDA[/QUOTE]
[B]nail gardaş çok dogru söylüyorsun ama birşeyi unutma sivasdakiler sinema seyreder gibi maç izlemeleri sana yarıyor bu sayede sen çıt çıt kuruyemişleri rahat satarsın:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: [/B]

SONMEZ 22.10.2005 23:39

...............

[B]ZAMANLA HERŞEY DAHA İYİ OLACAK
DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

SERHAN, YALÇIN, MUSTAFA, NAİL, ONUR, MURAT, ...
VE BİRÇOK GARDAŞLARIMIN ÖNDERLİKLERİNDE GAYRETLERİYLE
BU HANDİKAPLARIN BİTECEĞİNE İNANIYORUM.

YETERKİ, SABIRLA VE İNATLA DESTEĞİMİZE DEVAM EDELİM.

SUYUN MERMERİ DELMESİ : ''SUYUN GÜCÜNDEN DEĞİL;
DAMLALARIN İSTİKRARIDIR''[/B]

agca58 23.10.2005 00:12

sivas taraftarının adı suskunlar58 olsun..tüm stada böylr bi pankart assınlar..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09.