![]() |
TSL/Beşiktaş - Sivasspor
[CENTER][IMG]http://www.galataman.com/pictures/ftlogo/Sivasspor.png[/IMG] _ [IMG]http://www.galataman.com/pictures/ftlogo/Besiktas.png[/IMG][/CENTER]
Sivassporumuz için kritik bi maç. Eğer bu maçtan puan alırsak biraz olsun rahatlıcak camiamız. Beşiktaştan puan alacağımıza yürekten inanıyoruz. İnönünde oynadığımız maçlarda mağlubiyet almadık, oynadığımız 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Mesut hocayla kalan maçlarda mağlubiyet görmemek dileğiyle. [B]Haydi [COLOR="red"]Yigidom[/COLOR] Göster Gücünü![/B] [B]Not:[/B] İlginç bi istatistik ilk maçı alan takım ikinci maçta hep yenildi veya ilk maç berabere bitiyse ikinciside berabere bitti. İlk maçı Beşiktaş aldı geleneği bozmayız inşallah bu maçta :) [B]Stat:[/B] İnönü Stadı [B]Tarih:[/B] 24.04.2010 [B]Yayın:[/B] Lig TV [B]Saat:[/B] 19.00 [B]Bilet Fiyatı:[/B] ? [COLOR="red"][B]Sakat ve Cezalılar: [/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] ? [B]Beşiktaş:[/B] Fabian Ernst,İbrahim Toraman [COLOR="blue"][B]İki Takım Arasında Oynanan Maçlarda Alınan Sonuçlar:[/B][/COLOR] 2005/2006 TSL [B]Sivasspor[/B] 1 - 3 Beşiktaş 2005/2006 TSL Beşiktaş 0 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL Beşiktaş 0 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL [B]Sivasspor[/B] 0 - 1 Beşiktaş 2007/2008 TSL Beşiktaş 1 - 2 [B]Sivasspor[/B] 2007/2008 TSL [B]Sivasspor [/B] 1 - 2 Beşiktaş 2008/2009 TSL Beşiktaş 1 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2008/2009 TSL [B]Sivasspor[/B] 1 - 1 Beşiktaş 2009/2010 TSL [B]Sivasspor[/B] 0 - 1 Beşiktaş [COLOR="blue"][B]Kalan Maçlarımız:[/B][/COLOR] [B]Sivasspor[/B] - Kasımpaşa Eskişehirspor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaragücü |
Cevap: TSL/Beşiktaş - Sivasspor
Ibrahim Toraman ve Fabian Ernst, Bu Macta Cezalilar Oynayamicaklar, Cok Iyi Oldu, Besiktasin Orta Sahanin Dinamosu; Ernst yok..
Savunmanin Dinamosu Hemserimiz Ibrahim Toramanda yok.. Bu Bizim Icin Avantajdir.. Holosko & Bobo'yu Durdurabilirsek.. Yakin Markaj yapilirsa.. Bu Maci Alabiliriz.. |
Beşiktaşta başka cezalı veya sakat varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Buarada bu maç için tahminim beraberlik yenilceğimizi düşünmüyorum önemli olan Holoskoyu ve Boboyu tutmak.
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Bjk deplasmanlarinda genellikle yenilmemisiz hic.. mac beraberlik gibi, yenilecegimizi dusunmuyorum.. ernst ve toraman da yok.. [/B][/FONT][/COLOR]
|
ben de büyük olasılık golsüz berabere biter diye düşünüyorum;2. bir ihtimal de beşiktaşın hedefsiz kalması ve motivasyon kaybının bozukluğuna bağlı olarak bunu iyi değerlendirip 3 puan çıkartabilr miyiz diyede düşnmüyor değiim.
|
ben besiktas macini cok rahat kazanacagimizi düsnüyorum.besiktas icin olmazsa olmaz 1 oyuncu varsa oda ibrahim toraman oda cezali duruma düstü besiktasin elimizden kurtulma sansi yok.
|
[B]30 ve 31. hafta sonrasi küme düsmeme baraji matematiksel olarak 37 Puan.
36 Puanla ancak avaraj sayesinde kümede kalinir.[/B] |
[QUOTE=yigido yakup;626033]ben besiktas macini cok rahat kazanacagimizi düsnüyorum.besiktas icin olmazsa olmaz 1 oyuncu varsa oda ibrahim toraman oda cezali duruma düstü besiktasin elimizden kurtulma sansi yok.[/QUOTE]
Cok objektif yorum olmus :D Takim en son ne zaman kazandi haberin var mi? Takim en son deplasmanda ne zaman kazandi haberin var mi? Anlasilan son 3 haftadaki beraberlikler milleti gaze getirmis.:rolleyes: |
[B]Maç Keşke Pazar Olsaydı...
Neyse Nasip Olursa Bi Şekilde Gideriz :D :D :D Maça Gelirsek Beşiktaşı Son 5 Maçtır İzliyorum...Oyun Olarak Berbatlar...adece 3 Hafta Önce Eskişehir Maçının 2.Yarısında İyi Oynadılar Ofsayttan Gelen Golle Yneildiler... Toramanın Olmaması Avantaj.Sanki Düşmanıymışız Gibi Extra Motiveyle Oynuyor Bize Karşı... Ernst te Libero ve Orta Saha Arasındaki Köprü ve Kombinezon Açısından Olmaması Avantaj... En Kötü Beraberlik Alacagımız Kanaatındeyım... Mesut Hoca ve Futbolcularımıza Güveniyorum... Galip Gelirsekte Şaşırmayın... İnönü Totemine Sarılıyorum :D :D :D İstanbulda ki Sivaslı Arkadaşlara Hemşehrilere Sesleniyorum.Allah Aşkına 1600 Kişilik Yeri Hınca Hınc Doldurun.... Ligden Düşme Baraşı 32 İyi Avantaj (İkilide Kotuyuz) 33 olur...1 Maç ALırsak Ligde Kalırız... Hayırlısı Olsun[/B] |
insallah yeneriz ama 1 puanada ragziyim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:43. |